Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bir Screen Scraper Nedir? Semalt'tan Cevap

Elek kazıyıcı nedir? Verileri internetten sıyırıp ihtiyaçlarınıza göre biçimlendiren bir hizmettir. Bir ekran kazıyıcı, kullanıcı girdilerini yeniden biçimlendirme yeteneğine sahiptir ve istekleri dikkatle işler. Artı, hem görünür hem de görünmeyen UI nesnelerini hedeflemek için kullanılır.

Sektörünüz veya Şirketiniz için Ekran Kazıymanın Faydaları:

Verileri toplamak ve dönüştürmek isteyen herhangi bir sanayi veya şirket ekran kazıyıcıdan yararlanabilir. Bir ekran kazıyıcının en belirgin özelliklerinden biri, düzenlenmemiş ve kaba verileri yapılandırılmış, okunabilir ve ölçeklendirilebilir bir forma dönüştürmesidir. Artı, bu araç işadamlarının kısa kuyruklu ve uzun kuyruklu anahtar kelimeleri hedeflemelerine ve rakiplerin sitelerinin açıklamalarını veya içeriğini kazmasına olanak tanır. Örneğin, doktorlar sağlık makalelerini daha iyi bir şekilde çıkarmak için bir kazıyıcı kullanabilirler. Sağlık endüstrisi ile ilgili zengin bilgi var ve doktorlar bu veriyi gereksinimlerine göre bir araya getirebilirler.

Ekran kazıyıcı nedir? Doğru ekran kazıyıcıyı nereden bulabilirim? Burada işinizi kolaylaştıracak iki şaşırtıcı ekran veya web kazıyıcı ele almıştık.

1. UiPath:

UiPath, ekran kazıma öncülüğünü yaptı ve internetteki en iyi ve en ünlü araçlardan biridir. Bu uygulamanın en önemli özelliklerinden biri, verileri 16 milisaniyenin altında ve% 100 doğrulukla kazıyabilmesidir. UiPath'den önce, ekran sıyırma oranı düşük bir doğruluk oranına sahipti ve ekranda kırılgan, hatalı ve yavaş OCR'nin eşanlamlıydı. Neyse ki, bu araç farklı web sayfalarından bilgi ayıklamak için yenilikçi bir makine öğrenme teknolojisine sahiptir. UiPath, tüm işletim sistemleri ve web tarayıcıları ile uyumludur ve veriyi büyük özenle kazmanıza olanak tanır. Dinamik web sayfalarını hedeflemek için bu aracı kolaylıkla kullanabilirsiniz ve aynı anda birden çok ekran kazıma görevi yapabilirsiniz. Bu hizmet, belirli bir sayfanın tam metin değerlerini almanızı sağlar ve koşullarınıza göre sıyırır. Kazımak istediğiniz web içeriğini vurgulamanız ve UiPath'ın görevi yerine getirmesine izin vermeniz yeterlidir.

2. Mozenda:

Mozenda, yüzlerce web ajanı oluşturmak için kullanılan interaktif ve şaşırtıcı bir ekran kazıyıcı olan UiPath gibi verileri rahatça işleyebilir. Mozenda, hem profesyoneller hem de profesyonel olmayanlar için ön seçimdir ve çeşitli müşteriler zamanında ve doğru bir şekilde verilen kritik veri girdileri için bu hizmetten yararlanmaktadır. İster veri bilimcisi veya öğrenci olun, Mozenda sizin için doğru seçenektir. Bu etkileşimli araçla kolayca çok sayıda veri deposu oluşturabilir ve aynı anda birden çok web sayfasını hedefleyebilir. Kazıyılan veriler Google Drive, Box.net veya Dropbox'a kaydedilebilir. Bu ekran kazıma aracı otomatik olarak en iyi ve uygun kazıma yöntemini seçer ve görevlerinizi ihtiyaçlarınıza göre yerine getirir. Mozenda, UI nesnelerindeki görünür metni kazıyarak web belgelerini yakalar ve okunabilir ve ölçeklenebilir formatlara dönüştürür.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport