Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: gegevens ophalen van een website - drie verschillende opties voor u

Dagelijks wordt een grote hoeveelheid gegevens geüpload of gedeeld op het internet, en het stelt ondernemers in staat om meer te leren over hun producten, markttrends, concurrenten en klanten. Hoe kan men gegevens van een website opvragen? Om de juiste zakelijke beslissing te nemen, moet u vertrouwen op specifieke scraping-tools voor gegevens die u helpen om meerdere taken tegelijk uit te voeren. Laten we verschillende opties bekijken om gegevens van een website te krijgen.

 1. Schrijfcodes 

Deze optie is geschikt voor programmeurs en ontwikkelaars. Als u een professionele ontwikkelaar of programmeur bent en over technische kennis beschikt, kunt u eenvoudig verschillende codes gebruiken om gegevens van een website te krijgen. Je kunt talen zoals Python, C ++, JavaScript, Ruby leren om je eigen webschrapers en datafilters te bouwen. Je zou ook verschillende Python-bibliotheken en frameworks moeten kennen om je werk te vergemakkelijken. Helaas is het geen goede optie voor diegenen die technische kennis missen of geen grip hebben op verschillende programmeertalen. De kaders waar je over moet weten zijn Selenium IDE, PhantomJS, Scrapy en anderen. Dus als u op regelmatige basis gegevens van het net wilt verzamelen (zoals beoordelingen van eBay en Amazon), is het de moeite waard om een webschraper te bouwen met behulp van JavaScript. Als alternatief kunt u Scrapy gebruiken om uw taken uit te voeren.

 2. Speciaal gereedschap 

Er zijn verschillende hulpmiddelen om gegevens van een website te krijgen. Sommige zijn geschikt voor programmeurs en ontwikkelaars, terwijl de andere goed zijn voor contentcurators en kleine bedrijven. Deze optie helpt de technische belemmeringen voor het verkrijgen van webinhoud te verminderen. Gelukkig zijn de meeste webschrapingtools budgetvriendelijk en kunnen ze direct van internet worden gedownload. Houd er rekening mee dat voor sommige dataschraperservices goed onderhoud en installatie vereist is. Kimono Labs, Import.io, Mozenda, Outwit Hub, Connotate, Kapow Software en Octoparse maken het gemakkelijk voor u om gegevens van een website te krijgen. Dit zijn budgetvriendelijke tools en zijn compatibel met alle besturingssystemen en webbrowsers.

 3. Data Analytics 

Het is een van de meest recente opties en is geschikt voor webmasters die een budget hebben en aandacht willen besteden aan data-analyse in plaats van hun gegevensverzamelingsprocessen. Hier moet u de doel-URL's, uw gegevensschema (zoals de productnamen, prijzen en beschrijvingen) en de frequentie van verversing (wekelijks, maandelijks of dagelijks) opgeven en uw inhoud laten afleveren volgens uw vereisten.

Hopelijk helpen deze drie opties u bij het nemen van de juiste beslissing en het verbeteren van de positie van uw site in zoekmachines, waardoor u veel klanten krijgt en meer inkomsten genereert voor uw bedrijf.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport