Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt İnceleme - Javascript ile Web Sayfasını İndirme

JS (JavaScript), bir çok paradigma dili olarak, olayları yönlendiren işlevleri desteklemektedir. ve zorunlu (prototip temelli ve nesne yönelimli) programlama stilleri. En iyi etkileşimli API'si ile bilinir ve bir web sayfasını rahatça indirmeye yardımcı olur. Artı, JavaScript, diziler, metinler, düzenli ifadeler, tarihler ve DOM'un birincil manipülasyonu ile çalışmak için kullanılır.

JavaScript ile indirilen web sayfası çok kolaydır ancak bazı kodları öğrenmeniz ve programlama sözdizimini anlamanız gerekir. Burada, web sayfasını rahatça indirmek için en iyi ve en etkili JavaScript eklentileri ve çerçeveleri üzerinde durduk.

1. iCheck:

Bir web sayfasının görünümünü geliştiren bir jQuery eklentisidir. Web sayfasını indirmek ve çevrimdışı kullanımlar için sabit sürücünüzde saklamak için iCheck'i kullanabilirsiniz. ICheck'den faydalanabilmek için CSS ve JS dosyalarını sitenize dahil etmeniz ve ham verileri sadece birkaç satır jQuery ile okunabilir ve ölçeklenebilir bilgilere dönüştürmeniz gerekir.

2. Tıraş:

Düzenlenmemiş verileri organize ve yapılandırılmış bir forma dönüştürmek için kullanılan, sıfır bağımlılığı olan bir JavaScript eklentisidir. Tıraş, web geliştiricileri ve programcıların ön seçimidir ve sofistike kodlara ihtiyaç duymadan web sayfalarını indirmelerine yardımcı olur. Ayrıca, çok satırlı bir metni bir HTML öğesinin içine sığması için kısaltmak için Tıraş kullanabilirsiniz. Tıraş, görevini yerine getirmek için bir Yükseklik ve Seçici gerektirir ve birkaç dakika içinde basit ve dinamik web sayfalarını indirmenize izin verir.

3. Jschema.js:

Jschema.js en iyi ve en ünlü JavaScript çerçevelerinden biridir. Öncelikli olarak, hem Düğüm hem de JavaScript'deki verileri modellemek için kullanılır. Bu çerçeveyle bir sitenin web sayfasını veya resimlerini kolayca indirebilirsiniz. Jschema.js, geleneksel bir SQL tabanlı veritabanında gördüğünüz gibi temel veri modelleme ilkelerini kullanır. Artı, API'sı, veri kümelerini toplamanızı ve web kazıma görevlerinizi yönetmenizi kolaylaştırır. Tüm bilgileri tek bir nesneye yapıştırarak, jschema.js, tablolar hakkındaki meta verileri koruyabilir ve onu işlemek, erişmek, dilimlemek ve güncellemek için basit bir arayüz sağlar. Artı, tablo verisi ile çalışmamızı sağlar ve ayrıca, verileri kalite ve hedef anahtar kelimelerine dayanarak da filtreleyebiliriz.

4. D3.js:

Jschema.js gibi D3.js de web sayfasını indirmek için kullanılan ünlü bir JavaScript kitaplığıdır. Öncelikle web belgelerini değiştirmek için kullanılır ve CSS, SVG ve HTML kullanarak web sayfalarınıza hayat getirmenize olanak tanır. Bu JavaScript çerçevesi web tarayıcınız üzerinde tam kontrol imkanı sağlar ve kendi işinizi geliştirmek için farklı web belgelerini birleştirebilirsiniz. Ya tek tek çalışır ya da web sayfasını kolayca indirmek için diğer JavaScript çerçeveleri ve kütüphaneleri ile birlikte kullanılır. Verilere dayalı dönüşümleri web belgelerinize de uygulayabilir ve HTML tabloları ve çizelgeleri oluşturmak için D3.js'yi kullanabilirsiniz. Az yükle, D3.js, temel web kazıyıcıları ve veri çıkarıcılarını oluşturmanıza olanak tanıyan güçlü bir kütüphanedir.

JavaScript en popüler web tarayıcılarının desteklediği tek dilden dolayı, veri kazıyıcıları oluşturmak ve web sayfalarını birden çok dilde indirmek için en iyi dil haline geldi.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport