Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe de productvermelding op Amazon te optimaliseren op titel en opsommingstekens?

Het is niet nodig om te zeggen dat om de totale verkoop van uw product op Amazon te maximaliseren, u een aanjager moet zijn voor alle potentiële klanten die u bezoeken. Uiteindelijk, om de conversieratio van uw productvermelding te verbeteren en uw betere inkomstengenererende potentieel te ontdekken. Maar hoe kunt u het grootste deel van uw items die te koop worden, in de top relevante zoekresultaten op die drukke markt plaatsen? Ik geloof dat de sleutel tot uw commerciële succes daar ligt in de optimalisatie van uw productvermelding. En het belangrijkste deel van het optimaliseren van uw productvermelding op Amazon vindt u direct in de titel, beschrijving en de lijst met opsommingspunten van uw product. Over het algemeen moet u alles op orde hebben met uw belangrijkste doelzoekwoorden en long-tail-zoektermen, zodat uw productvermelding op Amazon betere kansen heeft om in de top van de SERP's te worden getoond. Laten we kijken hoe u dat kunt doen.

Een productpagina maken op Amazon

Idealiter moet uw geweldige productdetailpagina een nauwkeurige en beknopte beschrijving geven van uw artikel in de uitverkoop zodat meer potentiële klanten hun uiteindelijke beslissing zouden nemen om een aankoop bij u. Nogmaals, het punt is dat het uw belangrijkste taak is om zo nauwkeurig en beknopt mogelijk te zijn - alleen maar omdat de klanten precies willen zien wat ze gaan kopen.

Dus, hier zijn de belangrijkste onderdelen van de standaard productpagina op Amazon:

  • Producttitel geoptimaliseerd voor uw belangrijkste doelwoorden.
  • Een lijst van vijf opsommingstekens met de belangrijkste kenmerken / voordelen van het product.
  • Productbeschrijving die de belangrijkste kenmerken van het product behandelt, vergezeld van de elementen van dagelijks gebruik / onderhoud (in feite is het een meer uitgebreide versie van uw opsommingspunten).
  • Productafbeeldingen, die in detail weergeven wat precies elke klant met dat product zal hebben.

De titel van het product optimaliseren op Amazon

Dit zijn de belangrijkste vereisten voor de optimalisatie van de producttitel voor de belangrijkste doelwoorden op Amazon:

  • Elk product De titel heeft een limiet van 200 tekens om de belangrijkste productspecificatie te dekken.
  • De eerste letter van elk woord moet worden gekapitaliseerd.
  • Alle cijfers zijn bedoeld om in cijfers te worden gespeld.
  • Ampersands moeten ook worden gespeld.
  • Productkleur/formaat is daar niet wenselijk, tenzij het werkelijk relevante details zijn.
  • Omvat niet de prijs van het product, de hoeveelheid die beschikbaar is, informatie over de verkoper, promotionele berichten of andere suggestieve opmerkingen (zoals "best seller", "hot sale", "goede deal", enz.)

Optimaliseren van uw lijst met bullet-punten

Hier zijn enkele van de beste werkwijzen om uw lijst met opsommingspunten op de juiste manier te optimaliseren:

  • De "ideale" lijst met opsommingspunten moet zijn samengesteld uit vijf primaire uitspraken die duidelijk de belangrijkste kenmerken van het product beschrijven die door de klant in overweging moeten worden genomen, zoals specifieke producteigenschappen, afmetingen, algemene informatie over de garantie, enz.
  • Elke opsommingsteken moet worden gekapitaliseerd.
  • Afzonderlijke frases binnen elke kogel worden aanbevolen gescheiden door puntkomma's.
  • Vergeet niet om alle itemmetingen duidelijk te spellen.
  • Net zoals bij de titel van uw product, voeg hier niet de volgende gegevens toe: promotie-, prijsbepalings-, bedrijfs-, verzend of verkoperspecifieke informatie - en u bent klaar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport