Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Welke verkoperstools kunt u aanbevelen voor zoekopdrachten met Amazon-zoekwoorden?

Laten we beginnen met een stukje kennis voordat we u een paar goede en in de praktijk bewezen hulpmiddelen voor onderzoek met Amazon-zoekwoorden tonen. Jammer genoeg onthult Amazon nooit bepaalde principes of exacte factoren die worden overwogen door het algoritme van de A9-ranking - net als de grote zoekmachines, zoals Google, Yahoo, Bing, enz. Maar hier is wat we zeker weten. Volgens de recente praktische tests:

  • Normalisatie van zoekwoordonderzoek bij Amazon is opnieuw in het spel (althans voorlopig). Het betekent dat u uw best moet doen om enkelvoudige / meervoudige discrepanties te vermijden of, indien mogelijk, lagere / bovenste gevallen te gebruiken, vooral als het gaat om de backend-zoekwoorden.
  • Overweeg een nieuwe geschatte beperking van 250 tekens voor een totaalaantal van uw backend-zoekwoorden. Natuurlijk is er geen strikte beperking die bevestigd moet worden door Amazons ambtenaren. Toch kunt u beter aan de veilige kant blijven en rekening houden met deze voorwaarde.

Met dat in gedachten is het tijd om u enkele van mijn geteste opties voor Amazon-trefwoordonderzoek te laten zien. Hier volgt een kort overzicht van elk onderdeel dat moet worden gebruikt tijdens een diepere zoekanalyse voor winkelen. Voel je vrij om deze in ieder geval te proberen. En het is natuurlijk alleen aan u om te beslissen welke u wilt gebruiken voor de optimalisatie van uw productvermelding.

 1. Zoekwoord Eye - het is een leuke tool om u te helpen bij het onderzoek met zoekwoorden op Amazonegebied. Keyword Eye gokt op zijn zeer brede database met meer dan een miljoen verschillende zoekwoordsuggesties ondersteund door de gemiddelde zoekvolumes zodat u duidelijk kunt bepalen welke zoekwoorden zoektermen kunnen winnen en wat waarschijnlijk het waard is om te worden verwijderd uit uw hoofdlijst van de doelzoekwoorden en lange staartcombinaties.

 2. Kparser - met dit online platform kunt u snel uw primaire set van niet-benodigde zoekwoorden en winkelverzoeken vinden. De gegevens worden verzameld op basis van de live zoekstatistieken en de meest recente winkeltrends, niet alleen op Amazon en eBay, maar ook op basis van de oorspronkelijke zoekopdracht via Google en Bing. Het enige slechte ding over Kparser is dat helaas dit online softwareplatform wordt aangeboden onder een betaalde toegang, alleen de permanente basis.

 3. Keyword Kiwi - is een andere goede Amazon keyword research tool, die vooral goed is voor een beter begrip van de intenties van uw klanten. Gebruik de brede database met uitgebreide gegevens over uw doelgroep, de belangrijkste voorkeuren en algemene koopsensaties - direct verzameld bij Amazon zelf, evenals Google-shoppingtrends en YouTube-profielen.

 4. Asin Key - is het laatste zoekplatform voor onderzoek dat ik je vandaag wil laten zien. Een van de sterkste kanten van deze online servicetoolkit is een breed scala aan individueel aangepaste tariefopties die worden aangeboden voor een reeks verschillende hulpmiddelen. Onderzoek de mogelijkheden van zoekwoordonderzoek met de volgende ingebouwde kaders: Amazon-hulpmiddel voor productvermeldingen, geavanceerde Keyword Tracker en het krachtige zoekwoordsuggestie-pakket. Houd er echter rekening mee dat het Asin Key Amazon-zoekwoordonderzoeksplatform u alleen goed van pas komt als u op zijn minst al het basisbegrip van SEO en de belangrijkste principes van het algoritme voor het rangschikken van e-commerce vindt.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport