Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe de productstructuur van Amazon-producten op de best mogelijke manier te verbeteren?

Aangezien Amazon in feite een enorme zoekmachine is die voornamelijk te maken heeft met producten die te koop zijn, moet u weten hoe u uw Amazon-productpagina kunt verbeteren met de juiste optimalisatie voor uw belangrijkste doelwoorden. En hieronder laat ik u zien hoe u de lijst met Amazon-producten kunt verbeteren aan de hand van de belangrijkste secties, zoals Producttitel, Bullet-punten, Productbeschrijving en Productafbeeldingen. Uiteindelijk, om jezelf te vinden in de top relevante zoekresultaten daar. Laten we dus eens kijken hoe u uw Amazon-optimalisatie kunt verbeteren voor zoekwoorden die het best mogelijk zijn.

Amazon-productvermelding verbeteren

Voor alles beginnen we met een beetje basisbegrip van de zoekwoorden en het juiste gebruik ervan onder het algemene optimalisatieproces ginder. Dus, als u een groter webverkeer naar uw productvermeldingen wilt zien trekken, dan zult u uw Amazon-profiel en de belangrijkste secties ervan moeten verbeteren - om eindelijk te genieten van uw hogere ranglijst bij de bestsellers die daar al de leiding hebben genomen. Aan de ene kant gaat het goed met je huidige zoekranglijst, net als de daadwerkelijke verkoopprestaties van je drop-shippingwinkel. Aan de andere kant kun je echter de markt domineren met een aantal echt overtuigende beschrijvingen die goed zijn geoptimaliseerd voor je belangrijkste doelzoekwoorden en long-tail-zoektermen die door echte kopers worden gebruikt. Wel, het is een soort paradox - als je hoger scoort, word je sneller gevonden en verkoop je meer. Of omgekeerd - als je sneller wordt gevonden, verkoop je meer en je bent toch nog hogerop. Hieronder ga ik het mysterie ophelderen en laten zien hoe je de lijst met Amazon-producten kunt verbeteren in de hoofdsecties.

Een productnaam creëren

Elk afzonderlijk sleutelwoord in uw producttitel wordt alleen doorzocht. Het betekent dat het gebruik van trefwoorden of zoektermen met meerdere zoekwoorden herhaaldelijk - zowel in de titel van uw product als elders op uw productpagina - ten zeerste wordt aanbevolen om ten koste van alles te worden vermeden. Denk er bij het maken van een producttitel aan om uw belangrijkste zoekwoorden in volgorde van afnemende volgorde te plaatsen. Op die manier, overdrijf natuurlijk niet, tenzij je het wilt laten overstuffed met de sleutelwoorden en jezelf meer kwaad dan goed doet.

Optimalisatie van lijst met bullet-punten en productbeschrijving

Zorg er allereerst voor dat u de volgende meest voorkomende fouten met uw opsommingstekens en optimalisatie van productvermeldingen vermijdt:

  • Neem geen doelgerichte, niet volledig nauwkeurige of zelfs misleidende informatie op, bijvoorbeeld om een exacte zoekovereenkomst te hebben van een merknaam of een andere concurrerende.
  • Vermijd het maken van een te lange lijst met kogels of te lang aansprekende productomschrijvingen met veel onnodige / dubbele informatie.
  • Probeer nooit uw bezoekers om te leiden naar een andere website (d.w.z. probeer niet om prijzen van derden, exacte fabrikanten of openlijk promotionele gegevens daar te gebruiken).
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport