Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is de beste manier om Amazon-vermeldingen voor beginnende verkopers te optimaliseren?

Amazon is 's werelds grootste zoekmachine, in ieder geval degene die zich bezighoudt met online verkoopaanbiedingen voor alle producten die je je maar kunt voorstellen. En omdat je daar een beginnende verkoper bent, moet je de belangrijkste spelregels kennen, zodat het overleven op die echt drukke markt veel gemakkelijker voor je wordt. En de beste manier om een solide basis te leggen voor uw commerciële vooruitgang, is door uw Amazon-vermeldingen te optimaliseren voor de belangrijkste doelzoekwoorden, zodat uw productaanbiedingen prominent in de product-SERP's worden weergegeven. Daarom ga ik hieronder enkele korte tips en trucs geven om Amazon-vermeldingen te optimaliseren als een professional, zelfs als je er nog steeds uitziet als een beginnende verkoper die zijn eerste stappen zet naar het succes van de uiteindelijke verkoper daar.

Amazon-listings optimaliseren als een professional

Laten we eerlijk zijn: Amazon-zoekoptimalisatie start altijd met het vormen van een perfect opgemaakte detailpagina voor elk product dat je in de uitverkoop hebt. Terwijl u deze elementen van uw productdetailpagina maakt, is het erg belangrijk om nauwkeurig en toch volledig grondig te zijn om een zeer aantrekkelijke productpagina te schrijven die elke potentiële klant zou begeleiden om de laatste aankoop met u te doen, en nergens anders. Daarom raad ik aan de belangrijkste elementen van uw productdetailpagina vorm te geven om uw Amazon-vermeldingen te optimaliseren, namelijk:

  •  Producttitel - moet altijd uniek en beknopt zijn. Maak het zo accuraat en aantrekkelijk voor Amazon's algemene stijl voor producttitels als mogelijk. Onthoud - de titel van uw product is de beste plaats om uw belangrijkste doelzoekwoorden en long-tail-zoektermen op te stellen in aflopende volgorde van belangrijkheid. Houd er echter rekening mee dat u ten zeerste wordt aanbevolen dubbele zoekwoorden te vermijden die zowel in de titel van uw product als in de rest van de andere secties van productpagina's worden gebruikt.
  •  Kogelpunten - deze sectie met productdetailpagina's is meestal opgebouwd uit vijf verschillende bulletinstructies. Laat ze alleen de belangrijkste informatie behandelen, zodat ze de belangrijkste kenmerken/voordelen van uw te koop aangeboden item beschrijven. In feite is de "ideale" lijst met kogels bedoeld om de belangrijkste informatie opnieuw te integreren die al in uw producttitel is aangekondigd.

  •  Productbeschrijving - sterker nog, het is een uitgebreider gedeelte van uw lijst met kogels. Op deze manier is uw productbeschrijving bedoeld om de belangrijkste kenmerken van het te koop aangeboden artikel te benadrukken, ondersteund door de algemene elementen van het dagelijks gebruik/onderhoud. Overweeg hier de volgende functies op te nemen: productafmetingen, leeftijd/kwalificatieniveau geschiktheid, inhoud en voorwaarden voor het product, de staat van herkomst, enzovoort. Houd er echter rekening mee dat u hier nooit de informatie over de fabrikant en prijzen, of gegevens voor openlijke promotiedoeleinden mag opnemen.
  •  Productafbeeldingen - staat voor de set visuele afbeeldingen die een aanvullende productbeschrijving en het algemene overzicht geven waarin alle kanten van de belangrijkste functies en gebruiksmiddelen worden getoond. Dit gedeelte wordt aanbevolen om zes of zeven meeslepende productafbeeldingen te bevatten, die volledig overtuigend moeten zijn voor elke potentiële klant die overweegt om een aankoop bij u te doen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport