Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kan ik mijn Amazon-lijst snel optimaliseren voor zoekwoorden om mezelf naar de best bezochte items te verplaatsen?

Als u uzelf wilt laten slagen, moet u uw Amazon-vermelding positioneren en optimaliseren voor de belangrijkste doelzoekwoorden (d.w.z. die enkele zoekwoorden en lange-staartcombinaties die het vaakst worden gebruikt voor het zoeken naar producten). Maar hoe vind je de juiste zoekwoorden en optimaliseer je Amazon-vermelding op de best mogelijke manier? Het ding is dat net als bij de Search Engine Optimization (SEO), om uw Amazon-lijst te optimaliseren, moet u de zoekwoorden kiezen in de hoogste zoekvraag (dat wil zeggen, geweldig zoekvolume), in overeenstemming met een adequaat niveau van zoekwoord competitie (dat wil zeggen, relatief eenvoudig te rangschikken). Daarom moet u vóór alles de juiste tool voor zoekwoorden kiezen. En hieronder zal ik u een aantal praktische regelingen laten zien om de Amazon-lijst voor de juiste zoekwoorden te optimaliseren en de juiste tool te gebruiken met een bewezen efficiëntie. Laten we ons dus gaan verdiepen!

Begin met Google Keyword Planner

Serieus, deze basistool voor sleutelwoordonderzoek, goed gekend door bijna alle deskundige SEO's, kan u veel helpen bij het optimaliseren van Amazon-listing voor de juiste zoekwoorden. Om preciezer te zijn, raad ik aan om de Zoekwoordplanner van Google voor niets anders te gebruiken - gewoon om een goed beeld te krijgen van de trefwoorden van uw doelproducten en zinnen met lange zoektermen. Op die manier kun je alle wereldwijde trends van hun gebruik begrijpen - niet alleen op Amazon zelf, maar ook via de andere vergelijkbare marktplaatsen, zoals eBay, Walmart, Alibaba store, etc.

Amazon-lijst optimaliseren met behulp van Professionele tool

Zodra u een groot beeld hebt van uw belangrijkste doelzoekwoorden, is het tijd om ze in actie te testen. Ik bedoel, hier zul je een goede trefwoordonderzoekstool moeten kiezen die specifiek is toegesneden op het optimaliseren van de Amazon-lijst. Van de anderen kan ik u aanraden de volgende te gebruiken: KeywordTool.io en JungleScout. Ik heb ze allebei getest om mijn eigen Amazon-vermelding voor de belangrijkste doelzoekwoorden te optimaliseren. Hieronder laten we een kort overzicht voor elk van hen.

 KeywordTool.io 

Het is een geweldig hulpmiddel om door te gaan met enkele geweldige zoekwoordideeën. Net zoals bij Google Keyword Planner, is alles wat je nodig hebt om je doelzoekwoord in te voeren en word je geholpen met een enorme lijst met gerelateerde zoektermen die worden gebruikt door de shoppers die op zoek zijn naar hetzelfde item of dezelfde productcategorie. Wat is meer KeywordTool.io bleek echt geweldig, vooral als het gaat om het lokaliseren van de meest veelbelovende long-tail keyword-combinaties. Vergeet niet dat de autovoltooien-optie van Amazon je niet altijd kan helpen met deze uitdrukkingen, daarom kan het gebruik van deze speciaal op maat gemaakte hulpprogramma voor zoekwoordenonderzoek een echte redding worden voor elke beginner-verkoper op Amazon.

JungleScout

En hier komen we eindelijk ter zake - het ding is dat noch Keyword Planner, noch KeywordTool echt nuttig is om waarschijnlijk het belangrijkste ding daar te begrijpen - precies welke sleutelwoorden hebben meer kans om u meer omzet op Amazon te genereren. Daarom raad ik aan JungleScout te gebruiken om te bepalen hoe het winnen van elk bepaald doelzoekwoord of long-tail-expressie kan zijn. Of u kunt het net zo goed alleen voor een kruisverwijzing gebruiken. Uiteindelijk, om de laatste controle te maken voor elk mogelijk veelbelovend zoekwoord en zeker te weten of het een must-winnende is om uw Amazon-vermelding zeker te optimaliseren, of helemaal niet.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport