Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe meer te verkopen op Amazon met de belangrijkste doelzoekwoorden op de juiste manier gekozen?

Als u meer wilt weten over hoe u meer kunt verkopen op Amazon, is deze definitieve gids voor het kiezen van Amazon-bestsellers en long-tail-combinaties precies wat u zoekt! Iedereen weet dat het uitvoeren van de optimalisatie van de productpagina voor de juiste zoektermen een belangrijk onderdeel is van de groeiende e-commerce-activiteiten daar. Het ding is echter dat zelfs als je iets weet, dit niet noodzakelijkerwijs betekent dat je het op de juiste manier in de praktijk kunt doen. Dat is de reden waarom ik hieronder laat zien hoe je meer kunt verkopen op Amazon door de volgende hoofdaspecten van je productpagina-optimalisatie voor de belangrijkste doelzoekwoorden. Dus laten we beginnen.

Hoe meer verkopen op Amazon - Gids voor Amazon optimalisatie voor zoekwoorden

Hieronder zullen we alles te zien over de volgende backbone-elementen van Amazon productpagina-optimalisatie voor de belangrijkste doelzoekwoorden en long-tail-zoektermen. Hoeveel prioriteit moet worden gegeven aan een diepgaand zoekwoordonderzoek? Welke zoekwoorden worden geteld als de belangrijkste doelwitten? Wat zijn de beste locaties om uw belangrijkste zoekwoorden te plaatsen? Hoe precies weten welke zoekwoorden moeten worden gebruikt voor de optimalisatie van uw productpagina?

Laten we beginnen met een definitie

Vanuit het oogpunt van Amazon als een grote zoekmachine die te maken heeft met productaanbiedingen te koop, staat de term 'trefwoord' voor een enkel zoekwoord of een lang zoekwoord staartcombinatie die een live-shopper gebruikt om daar in de zoekbalk in te voeren. Over het algemeen genomen is de algemene zoekoptimalisatie voor zoekwoorden vergelijkbaar met die van de grote zoekmachines (zoals Google zelf) en Amazon met het A9-ranking-algoritme.

Amazon en trefwoorden

Hoe meer te verkopen op Amazon? Het probleem is dat het antwoord vrij eenvoudig en echt een uitdagend antwoord kan zijn. Over het algemeen kan elke beginnende verkoper op Amazon daar naar de top van de productzoekmachine klimmen - door middel van de optimalisatie van productvermeldingen voor de juiste doelzoekwoorden. Natuurlijk is het gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar als een potentiële klant er niet in slaagt om uw productaanbieding te vinden door te zoeken naar het relevante sleutelwoord - zult u nauwelijks enige meetbare vooruitgang boeken met het hele online bedrijf van u, toch?

Waar vindt u uw belangrijkste doelzoekwoorden?

Het lijkt misschien een beetje, maar de eerste plaats om uw belangrijkste zoekwoorden op te nemen, is uw productvermelding zelf. Ik bedoel dat u uw zoekwoorden in de secties van de primaire productpagina's moet plaatsen, naast een afnemende volgorde van hun belangrijkheid (zoals producttitel, productbeschrijving, lijst met kogelpunten, Alt-tags voor afbeeldingen). Op die manier zal het A9-zoekrangschikkingsalgoritme van Amazon uw productlijst op schaal inspecteren, deze belangrijkste doelzoekwoorden en long-tail-zoekcombinaties vinden en er rekening mee houden om uiteindelijk te beslissen - welke items zoekopdrachten het best zijn gerelateerd aan uw productpagina's, en waar u uw aanbiedingen precies moet laten zien op de lijst met relevante SERP's.

En de tweede plaats om uw zoekwoorden te gebruiken is een specifieke sectie met de naam 'zoektermen'. Deze secties worden door Amazon weergegeven telkens wanneer u een nieuwe productvermelding maakt. Simpel gezegd, u krijgt een set van vijf velden met elk 50 tekens aangeboden om ze te vullen met alles wat u als acceptabel beschouwt om meer relevante zoekopdrachten in uw richting te laten wijzen. Gezien het feit dat deze velden feitelijk niet zichtbaar zijn voor de live shoppers op Amazon, worden ze alleen gebruikt voor classificatiedoeleinden. En hier is hoe u meer kunt verkopen op Amazon. Zorg er in de eerste plaats voor dat u deze backend-secties verstandig gebruikt, zodat u optimaal gebruik kunt maken van hun maximale rankingpotentieel..Geef alleen nog meer precieze aandacht aan deze sectie om alles op zijn plaats te hebben. Je moet precies weten wat en voor welk doel je daar doet - aarzel niet om dieper op het onderwerp in te gaan en lees minstens een paar stapsgewijze instructies met betrekking tot de kwestie van de backend zoektermen.

Hoe meer te verkopen op Amazon - Kies de juiste zoekwoorden

Stap één: brainstormen

Uw eerste stap hier is om een grote stap te zetten beeld van uw belangrijkste doelzoekwoorden en inzicht in hun algemene zoekvolumes met een gebruiksfrequentie gerelateerd aan een bepaald aantal producten dat u in de uitverkoop heeft. Wat mij betreft, raad ik aan om de Zoekwoordplanner van Google te gebruiken - het kan een goed startpunt worden voor uw onderzoek naar oorspronkelijke zoekwoorden. Vooral omdat het de daadwerkelijke zoekgegevens uit elke hoek van het internet haalt, in plaats van zich te concentreren op een enkele online marktplaats zoals Amazon zelf. U kunt het hulpprogramma Zoekwoordplanner dus beter gebruiken om uw eerste lijst met hoofddoelen die u gaat verfijnen te verfijnen en een beetje later te gebruiken.

Stap twee: Refining

Vervolgens moet u een specifiek op maat gemaakt hulpprogramma voor zoekwoorden kiezen om van uw hoofdlijst met zoekwoorden een absoluut kortere sleutel te maken. Ik bedoel dat je de echte gebruikstrends voor elk keyword en long-tailcombinaties die je daar hebt moet begrijpen, om alleen maar verplichte zoektermen te behouden en de rest minder belovende te verwijderen. Wat mij betreft, raad ik aan om een geweldige speler te zijn die echt weet hoe je meer kunt verkopen op Amazon, met behulp van een van de volgende keyword research tools en online frameworks, zoals KeywordInspector, KeywordTool.io, JungleScout, Sellics Amazon Toolkit of MerchantWords. Elk van deze tools heeft een bewezen gebruiksprestatie, dus het is eigenlijk alleen aan jou welke te kiezen.

Stap drie: Lokaliseren

Zodra u uw hoofdlijst met trefwoorden verfijnt in een korte handige praktische checklist, is het tijd om de laatste actie te ondernemen. Hier zijn de belangrijkste secties van uw productpagina die moeten worden geoptimaliseerd voor die resterende zoekwoorden:

  •  Producttitel - is bedoeld om uw belangrijkste zoekwoorden in aflopende volgorde van relevantie te dragen en frequentie van gebruik (belang).
  •  Lijst met Bullet Points - wees voorzichtig, aangezien deze sectie bedoeld is om de productspecificatie te geven door een korte en beknopte lijst van de belangrijkste kenmerken en voordelen ervan, in plaats van deze met zo veel mogelijk te vullen sleutelwoorden mogelijk.
  •  Productomschrijving - als een meer uitgebreide versie van het vorige gedeelte is uw productbeschrijving een perfect bruikbare plaats om de resterende zoekwoorden en lange staartzoekzinnen daar op te nemen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport