Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Waarom zou ik een Amazon-zoekwoordengenerator gebruiken voor optimalisatie van productvermeldingen?

Tegenwoordig is er, met het toenemende aantal mensen dat e-commerceactiviteiten op Amazon neemt, echt een moordend niveau van concurrentie op de markt voor uw producten die daar te koop zijn. En het wordt erg belangrijk om uw productpagina's beter zichtbaar te maken bij het zoeken naar producten. Daarom is het bijna onmogelijk om te overleven als een succesvolle verkoper zonder een goede Amazon-zoekwoordengenerator en onderzoekstool (of online framework) te kiezen. Maar voor alles, raad ik aan te beginnen met een stukje leren. Waarom zijn uw belangrijkste doelzoekwoorden zo belangrijk? Goed, laten we even kijken.

Wat zijn zoektermen op Amazon?

Net zoals bij de grote zoekmachines (zoals Google zelf, maar ook bij Yahoo, Bing, etc.), moet je een betrouwbare tool voor het genereren van Amazon-zoekwoorden hebben om die zeer specifieke woorden, zinsdelen of zinnen te detecteren die de live shoppers waarschijnlijk gebruiken bij het opzoeken van producten die daar te koop zijn. Op die manier lijkt het gemiddelde zoekvolume een van de primaire statistieken te zijn (natuurlijk, als een ruwe schatting) hoeveel mensen daadwerkelijk een bepaald zoekwoord of zoekterm met lange staart gebruiken om te vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Waarom de Amazon-trefwoordengenerator gebruiken?

Hier zijn enkele redenen waarom u het belangrijkste belang van het kiezen van een echt presterende Amazon-zoekwoordengenerator en onderzoekstool begrijpt. Uiteindelijk is het noodzakelijk om de juiste zoekwoorden te kiezen die naar verwachting:

  • Maak uw product toegankelijker voor elke potentiële klant die op Amazon winkelt. Eenvoudig gezegd, met de juiste zoekwoorden opgenomen in uw productvermelding, zal het gemakkelijker zijn voor meer zoekende mensen om uw producten te lokaliseren - ter verbetering van uw gerichte online blootstelling aan een bepaald item/productcategorie zoeken.
  • Meer gericht organisch webverkeer pompen - rechtstreeks naar uw productpagina/hoofdwebsite. Ik bedoel dat als je een goede rangorde hebt voor een bepaald zoekwoord of lange-staartzoekcombinatie, het gemakkelijker voor het A9-algoritme is om je te vinden. Op die manier zal een groter verkeer u waarschijnlijk zeker betere kansen bieden om meer producten te verkopen aan het toenemende aantal mensen dat op zoek is naar het bijpassende item of zoekt binnen dezelfde artikelcategorie.

Waar trefwoorden opnemen?

Kort gezegd zijn uw belangrijkste doelzoekwoorden bedoeld om te worden gebruikt in uw algemene optimalisatiecampagne voor productvermeldingen. En laten we wel wezen - uw productpagina-optimalisatie is een continu, tijdrovend en zeer arbeidsintensief werk. Maar als je bereid en bereid bent om er wat tijd in te investeren, kun je letterlijk de hele online business doen op Amazon. Dus, als u eenmaal een goede Amazon-trefwoordengenerator heeft gekozen - waar kunt u uw beste zoekwoorden gebruiken met de rest van die waardevolle lange-staartcombinaties en zoekwoordsuggesties? Hier zijn de belangrijkste onderdelen van uw productpagina die moeten worden geoptimaliseerd voor uw doelzoekwoorden:

  • Titel van de productpagina (de beste plaats om uw belangrijkste zoekwoorden in de volgorde van hun afnemende belang te plaatsen).
  • Sectie van productbeschrijving (is bedoeld om voornamelijk uw long-tail-trefwoordcombinaties te omvatten).
  • Lijst met opsommingsstippen (in feite is het een kortere versie van uw productbeschrijving, maar zorg ervoor dat u geen zoekwoorden herhaaldelijk hebt opgenomen, zowel in uw titel als in de lijst met opsommingstekens).

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport