Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kan ik mijn Amazon-verkooprangschikking verhogen met optimalisatie van backend-zoekwoorden?

Het korte antwoord is ja, het is mogelijk om de Amazon-verkooprang te verhogen met optimalisatie van de backend-zoekwoorden. Natuurlijk, als het op de juiste manier wordt afgehandeld. Daarom deel ik hieronder wat technologische kennis die nodig is om je Amazon-verkooprangschikking meetbaar te vergroten - rechtstreeks via het gebruik van je belangrijkste doelzoekwoorden in een specifiek op maat gemaakte backend-sectie op de Amazon-productpagina met de naam 'zoektermen'. Op die manier zul je in staat zijn om een absoluut groter stuk van de taart te krijgen, in vergelijking met die van je te luie tegenstanders die deze echt goudmijnenkans verwaarlozen om het verkooppotentieel van Amazon te vergroten - bijna in geen tijd en zonder al te arbeidsintensieve werken. Dus, hieronder ga ik je laten zien hoe je je Amazon-lijst structureert en optimaliseert door zijn back-end sleutelwoordgedeelte.

Tips voor backend-zoekwoorden Optimalisatie

Wist u dat er een specifieke set regels is opgesteld door Amazon - precies voor de backend-sectie van uw productvermelding? Zorg dat alles op de juiste manier is ingericht en dat er nog een redelijk goede reden is waarom de A9 je Amazon-rangschikking zou verhogen.

  • Gebruik alleen spaties om elk trefwoord binnen uw backend-sectie van de volgende te scheiden. Ik bedoel dat andere symbolen zoals komma's of puntkomma's daar niet toegestaan zijn.
  • Elk zoekwoord of zoekterm met lange staart moet in een duidelijke, logische volgorde worden opgemaakt, zodat ze op een volledig leesbare manier worden weergegeven. Bijvoorbeeld, terwijl een duidelijke uitdrukking als "grote rode loper" prima is, zal alles zoals "rode grote loper" nooit goed zijn voor uw productvermelding.
  • U bent vrij om de juiste afkortingen te gebruiken (bijvoorbeeld namen van boeken, films, enz.), Evenals andere algemeen aanvaarde alternatieven.

Wat moet worden vermeden

  • Het lijkt misschien een beetje, maar zorg ervoor dat u geen irrelevante, inaccurate of openlijk misleidende informatie in uw back-endlijstgedeelte van 'zoekwoordtermen'. Ik bedoel dat u nooit uw productvermelding in de onnauwkeurige itemcategorie moet plaatsen, ongepaste formulering (uit de context), verkeerd geslacht, enzovoort moet gebruiken.

  • Het gebruik van UPC's, item-ASIN's, productnamen of andere item-ID's is zeer onwenselijk om te worden gezien voor uw backend-zoekwoorden daar.
  • Het creëren van buitensporig lange inhoud zal je meer schade toebrengen, in plaats van je Amazon-verkooprang te verhogen.
  • Het gebruik van subjectieve woorden zoals "verbluffende kwaliteit" of andere openlijk promotionele woorden en uitdrukkingen zoals "beste deal", "lage prijs" wordt ook niet aanbevolen.
  • Hetzelfde geldt voor tijdgebonden verklaringen, zoals "in de uitverkoop", "nieuw product beschikbaar", "beperkte voorraad", enz.
  • Elke aanstootgevende boodschap of bewoording van een Abusieve natuur is absoluut verboden.
  • Opzettelijk gebruik van verkeerd gespelde productnamen is ook niets anders dan een heel slecht idee (zelfs als deze verkeerd gespelde woorden of uitdrukkingen zeer competitieve zoekwoorden zijn).
  • Inclusief eventuele spellingsvarianten, zoals enkelvoud / meervoudsvormen of verschillende manieren van hoofdlettergebruik, tellen nooit mee voor uw voordeel.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport