Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Hoe gegevens van Craigslist te schrapen

Craigslist is waarschijnlijk de moeilijkste site om te schrapen. Een geschikt gegevensschraap kan dit proces echter minder frustrerend maken. Hoewel u eenvoudig gegevens kunt ophalen uit de API's van sommige sites, staat de API van Craigslist u niet toe om alleen-lezen-gegevens op te halen. In plaats daarvan kunnen gebruikers gegevens posten, zelfs in bulk. U kunt Craigslist echter nog steeds schrapen als u de juiste scraptool kiest.

De juiste Craigslist-schraper kiezen

Uw doel is om een schraper te kiezen waarmee u alle informatie kunt verzamelen die u nodig hebt. U kunt kiezen voor een gratis dataschraper of een betaalde.

Free Data Scraper

Scrapy is een universele schraapoplossing die u helpt Craigslist te schrapen. Het biedt enkele van de beste schrapen diensten gratis, niet alleen op Craigslist maar op verschillende sites. Of u nu basistaken of complexe taken wilt uitvoeren, u hoeft alleen maar de documentatie en tutorials van Scrapy te raadplegen om het voor elkaar te krijgen.

Betaalde dataschraper

Visual Web Ripper is een krachtige scraping-tool waarmee u Craigslist kunt schrapen. De grafische functies en tutorials van de scraper maken het uiterst eenvoudig te gebruiken. Het feit dat Visual Web Ripper relatief duur is, is voor sommige gebruikers een uitdaging. Het wordt echter aangeboden met gratis levenslange upgrades.

Welke schraper is de beste?

Als u op zoek bent naar hoogwaardige schraapdiensten, dan zult u niets verkeerd doen door een van de bovenstaande schrapers te kiezen.

Hoe zit het met dataschrapers die zijn ontworpen voor Craigslist? Hoewel het goed klinkt, zijn scrapers die voor Craigslist zijn gemaakt beperkt, omdat je ze niet op een andere site kunt gebruiken.

Gebruik van Proxies

Craigslist is agressief wat betreft het detecteren en stoppen van scrapers. Als je wordt opgemerkt, wordt je IP-adres verbannen. Je kunt je identiteit verbergen door een proxy-IP-adres te gebruiken. Een proxy verbergt je identiteit en acties zodat je data kunt schrapen zonder dat je het merkt.

Hoe uw proxy's configureren?

Proxyconfiguratie is afhankelijk van het type schraper dat u wilt gebruiken. Om Visual Web Ripper te configureren, let op het tabblad "Proxies" en voer de vereiste informatie in.

Om Scrapy te configureren, moet u de documentatie over het configureren van uw proxy raadplegen. Dit is de norm wanneer u een gratis dataschraper gebruikt.

De schraper inzetten

Neem de tijd en zorg ervoor dat u alles dienovereenkomstig instelt voordat u uw gereedschap inzet. Nadat de instellingen van het gereedschap zijn gecontroleerd, start u de krabber en krijgt u alle benodigde gegevens van Craigslist.

Craigslist-gegevenstoepassing

Craigslist-gegevens kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Als u bijvoorbeeld een gebruikte auto wilt kopen, kunt u alle gegevens over gebruikte auto's schrapen om hun prijzen te vergelijken enzovoort. Je kunt Craigslist-gegevens ook gebruiken om leads te genereren, concurrenten te spioneren en nog veel meer. Dit zijn slechts een paar manieren om geschaalde gegevens te gebruiken.

Aan de slag vandaag

Nu weet u hoe u gegevens van Craigslist moet schrapen. Koop een goede scraptool en je vindt alles wat je nodig hebt op Craigslist!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport