Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe de Amazon-verkoper centraal met zoekwoorden op de juiste manier vullen?

Voor alles anders, laten we eerlijk zijn - optimalisatie van zoekwoord en zoekterm op Amazon is veel anders dan bij grote zoekmachines zoals Google zelf. Ik bedoel, bijvoorbeeld, de situatie wanneer u veel relevante zoekwoorden en long-tail zoektermen moet opnemen - rechtstreeks naar de speciale secties van uw productpagina die bekend staat als Amazon centrale backend sleutelwoorden sectie. Het is een goede plek om alle zoekwoorden die relevant zijn voor uw artikel/productcategorie te plaatsen, maar ze kunnen hun locatie nog steeds niet vinden in de titel van uw product, of bijvoorbeeld een lijst met opsommingspunten.

Uw centrale gedeelte over zoekwoorden in de Amazon-verkoper is ook een goede plaats om verschillende varianten van zoekwoorden te gebruiken die nooit zullen werken voor zichtbare integratie (bijvoorbeeld veelvoorkomende spelfouten die de sleutelwoorden zijn geworden op hun eigen manier, informele synoniemen, LSI-combinaties, etc.)

Amazon Central Buy-back Trefwoorden

Merk op dat vanaf begin 2017 de belangrijkste velden van sleutelwoorden voor centrale zoekwoorden van de Amazon-verkoper alleen worden geïndexeerd met 250 tekens. Het betekent dat elke grote verkoper op Amazon proactief zou moeten zijn om alles op zijn plaats te hebben met alle nodige aanpassingen die tijdig worden gedaan. Dat is de reden waarom ik hieronder een korte reeks tips en nuttige trucs zal laten zien aan de centrale backend sleutelwoorden sectie van uw Amazon verkoper. Overweeg de volgende ideeën en verklaringen bij het aanpassen:

  • Neem de hoofdlijst van uw doelzoekwoorden en geef elke combinatie de prioriteit in volgorde van belangrijkheid. Houd er echter rekening mee dat het niet nodig is om afzonderlijke zoekwoorden te herhalen, alleen omdat Amazon standaard verschillende combinaties van long-tail zoekuitdrukkingen in vijf hoofdterugloopvelden dekt.

  • Probeer zoveel mogelijk unieke unieke sleutelwoorden in te voeren voor elk van de vijf velden. Nogmaals - het is helemaal niet nodig om een enkel sleutelwoord herhaaldelijk te gebruiken. Gebruik die beperkte ruimte beter op verstandiger wijze.
  • Concentreer u op het opslaan van tekens in de secties van de centrale backendzoekwoorden voor zoekwoorden van uw Amazon-verkoper. Onthoud dat, zelfs als een paar tekens worden verkleind, je soms de hele nieuwe zoekterm kunt toevoegen.
  • Elke herhaling door middel van afgebroken trefwoorden moet ook worden vermeden. Houd er rekening mee dat vanuit het gezichtspunt van het A9-zoekrangschikkingsalgoritme van Amazon, slechts twee woorden verbonden door een kort koppelteken al alle mogelijke afzonderlijke woorden en woordcombinaties omvatten. Dezelfde regel is voor hoofd en kleine letters, opvul / stopwoorden, uitroeptekens (zorg dat ze ten koste van alles worden vermeden!).
  • Elk trefwoord of lange staart zin moet worden gescheiden alleen met enkele spaties. Ik bedoel dat komma's helemaal niet nodig zijn, je kunt ze beter niet toestaan dat ze die waardevolle personage-ruimte innemen.
  • Zorg er tenslotte voor dat u de hele ruimte gebruikt in uw Amazon-verkoper centraal backend trefwoorden gedeelte. Op die manier, vergeet niet om een dubbele controle uit te voeren om alles op zijn plaats te hebben zonder trefwoorden van slechts een beetje relevantie op te nemen.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport