Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je goede Amazon-tracking-software aanbevelen?

Als uw vraag exact in verband staat met Amazon US-trackingsoftware in de gewone betekenis, kan ik u de Leveringen-tool voor Android tonen. Met deze Amerikaanse tracking-software van Amazon kunt u al uw zendingen bijhouden - eenvoudig en op uw gemak. Het maakt niet uit waar u zich op dit moment kunt bevinden - u hoeft alleen de bezorgings-ID in te voeren en de voortgang van de verzending en de werkelijke locatie te bekijken.

Een van de sterkste kanten van de trackingtool van Amazon voor het leveren van Amazon, wil ik de volgende belangrijke voordelen benadrukken die ik het meest heb genoten:

  •  Trace  - als u tot de logistieke partners van Amazon behoort, is het traceren van het pakket met behulp van Google Maps standaard beschikbaar.
  •  Synchronisatie  - synchronisatieservicefunctie heeft me veel geholpen toen ik werd gedwongen om op meerdere apparaten te werken.
  •  Achtergrondmeldingen  - het is niet nodig om de leveringen altijd open te houden. Er is een geweldige optie om een melding te ontvangen telkens wanneer de status van de verzending verandert.
  •  Optimalisatie  - deze tool bleek goed geoptimaliseerd voor tablets. Ik probeerde het ook op mijn smartphone - en er waren geen problemen mee, ik genoot van een hele reeks functies - net alsof ik het op mijn desktopcomputer draaide.
  •  Widget  - het was leuk en erg handig om widgets toe te voegen voor een snel overzicht zonder de applicatie te openen - gewoon op mijn startscherm.

Deze functies leken erg nuttig voor mij als voor een gratis gebruiker. Om je de waarheid te vertellen, heb ik niet de gelegenheid gehad om de pro-versie te proberen. Mensen zeggen dat als je het koopt, je niet alleen wat extra functies krijgt, maar dat je voor eens en voor altijd die irritante advertenties kwijtraakt. Tegelijkertijd zijn er enkele aanvullende aanpassingsopties beschikbaar bij uw aankoop.

En als je nog steeds geïnteresseerd bent, zijn hier de belangrijkste functies die met de Deliveries Pro komen (uiteraard, volgens de softwareontwikkelaar):

  • Geavanceerde synchronisatie-opties die werken met meerdere accounts, zowel op Amazon zelf, als op eBay.
  • Setup in vrij eenvoudige modus en zonder advertenties.
  • Verschillende aangepaste app-thema's beschikbaar in open access.
  • Een beetje meer talen ondersteund met betaalde versie.
  • En nog veel meer handige instellingen.

De Amazon-trackingapp voor levering aan zee bleek erg nuttig voor mij, vooral toen ik een aantal van mijn verkopersaccounts op Amazon en eBay moest synchroniseren. Ik weet niet of hun volwaardige betaalde versie echt zo nuttig is, maar wat ik zeker kan zeggen - hun gratis versie bleek nuttig genoeg om elke rommel te vergeten met het volgen van meerdere zendingen - voor eens en voor altijd.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport