Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de belangrijkste factoren waarmee rekening wordt gehouden door het algoritme van de classificatie van Amazon?

Als u uw eigen e-commercebedrijf op Amazon uitvoert, moet u al bekend zijn met het oorspronkelijke concept van de Search Engine Optimization (SEO). Het lijkt misschien een beetje, maar elke grote zoekmachine (zoals Google zelf, maar ook Yahoo, Bing, enz.) Heeft zijn eigen classificatie-algoritme. Niettemin zijn te veel online ondernemers die daar verkopen, nog steeds niet op de hoogte van het bestaan van het algoritme voor het rangschikken van Amazon. Dat is de reden waarom ik hieronder de belangrijkste factoren laat zien waarop het algoritme voor het rangschikken van Amazon wedt, ondersteund door de belangrijkste elementen van de optimalisatie van uw productvermeldingen per sectie. Op die manier zult u begrijpen hoe u kwaliteitsinhoud voor uw productpagina kunt maken. Uiteindelijk vindt u uw productaanbiedingen bovenaan de Amazon-zoeklijst die tot de best verkopende artikelen behoren.

SEO-factoren op pagina voor Amazon Ranking-algoritme

Dit zijn de basisfactoren op uw productpagina die bepalend zijn voor uw Amazon-zoekrangschikking. Als u ze allemaal kent, weet u precies wat er moet gebeuren met de optimalisatie van uw productvermelding voor de maximale verkoopprestaties en verbetert uw online zichtbaarheid tot een absoluut nieuwe graad.

Producttitel

De titel van uw product is het eerste deel van uw Amazon-productpagina dat het grootste belang heeft voor SEO daar. Net zoals bij de standaard zoekmachines, wordt het algoritme voor het rangschikken van Amazon sterk beïnvloed door de hoofdtitel. Op die manier hebt u tot 500 tekens tot uw beschikking om uw beste nauwkeurig getargete zoekwoorden en de belangrijkste long-tail-zoekcombinaties te gebruiken voor de maximale blootstelling aan online zoekopdrachten daar.

Bullet Points

Dit is het volgende gedeelte van uw productpagina direct onder de producttitel. Hoewel er geen officieel bewijs is om dit feit te bewijzen, kunnen opsommingspunten mogelijk een groot effect hebben op uw conversievoortgang. Presenteren als een schone en duidelijke samenvatting van uw product, opsommingspunten zijn ook een geweldige plek om een aantal van uw belangrijkste doelzoekwoorden op te nemen die uw artikel in de beste vorm van de aanbieding hebben.

Productbeschrijving

Het laatste gedeelte van uw Amazon-pagina dat zichtbaar is voor de bezoeker, is de beschrijving van uw product. Het is zelfs een meer uitgebreide versie van de lijst met kogels. Wat meer is - volgens het algoritme voor het rangschikken van de Amazon is deze sectie technisch onnodig, althans voor directe gebruikersbelevingsdoeleinden. Niettemin is het hebben van een volledig gevulde productbeschrijving nog steeds erg belangrijk. Natuurlijk, als je goed wilt rangschikken op Amazon.

Backend-trefwoorden

Dit gedeelte van backend-zoekwoorden en zoektermen is eigenlijk niet zichtbaar voor uw bezoekers. Maar deze sectie is specifiek bedoeld om de rest van uw relevante zoekwoorden te dragen - alleen voor rangordedoeleinden. Op die manier onthoudt dat backend-zoekwoorden van Amazon de beste plaats zijn om al uw doelzoekwoorden te plaatsen die nog niet in de producttitel of productbeschrijving zijn geplaatst. MISSCHIEN hebt u een redelijke mogelijkheid om in een bepaalde tijd terug te komen en een revisie uit te voeren zodat een deel van de meest geschikte back-endzoekwoorden met succes minder presterende zoekwoorden in uw producttitel, beschrijving of de lijst met opsommingspunten vervangt.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport