Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe Amazon-tools gebruiken om uw bedrijf te schalen?

Om uw bedrijf succesvol te runnen op Amazon en tijd te hebben voor uw bedrijfsontwikkeling, moet u nuttige tools gebruiken voor Amazon FBA-verkopers. Dergelijke tools zullen uw leven een stuk eenvoudiger maken, waardoor u tijd kunt besparen op tijdrovende marktonderzoeken en analyses.

Als u aan de basis staat van uw Amazon e-commerce praktijk, raad ik u aan bij de basis te blijven om uw kosten laag te houden. Na een tijdje, wanneer uw bedrijf winstgevend wordt, kunt u beginnen met het toevoegen van de nieuwe hulpmiddelen om uw bedrijfsproductiviteit te verhogen.

Het starten van uw bedrijf op Amazon vereist geen aanzienlijke investeringen. U moet echter wel nadenken over uw toekomstige succes. U moet begrijpen dat het starten van een bedrijf op Amazon veel eenvoudiger is dan het ontwikkelen ervan. Op een gegeven moment moet u de schaal van uw bedrijf naar een hoger niveau brengen. Anders verlies je onze potentiële klanten en profiteer je ervan.

Daarom bespreken we in dit artikel de meest effectieve Amazon-tools die u kunt gebruiken voor het ontwikkelen van uw FBA-bedrijf.

TOP onderzochte tools op Amazon

  •  CamelCamelCamel 

Het is een gratis Amazon prijs tracker tool die helpt om op te pikken waar JS is gebleven en traceert historische gegevens. Het controleert talloze Amazon-producten en waarschuwt u wanneer de prijzen dalen. De gegevens die door de tool Camel worden verstrekt, zullen u helpen om concurrerend te blijven in uw marktniche en op de TOP van dit e-commerce-spel te staan. Bovendien helpt het om de legitimiteit van verkoopgegevens te bepalen. U kunt bijhouden of de producten net worden gestart en de verkoop stimuleren of consistent presteren. Met de Camel-tool kun je de trend in de loop van de tijd vaststellen. Helaas heeft deze tool geen andere functionaliteiten.

  •  Inventory Lab 

Inventory Lab is een tool die dient om de productvermelding op Amazon te verbeteren. Met behulp van deze tool kunt u producten onderzoeken, oplijsten en beheren. Bovendien kunt u al uw uitgaven bijhouden en de nettowinst berekenen. Het biedt de mogelijkheid om labels afzonderlijk af te drukken op het moment dat elk item aan de inventaris wordt toegevoegd. U ontvangt een krachtig voordeel bij het aanschaffen van winstgevende voorraad voor uw bedrijf met behulp van een mobiel apparaat.

Een ander voordeel van deze tool is dat u de winstgevendheid van uw bedrijf kunt volgen voor elke SKU die u naar Amazon schuurt.

Inventory Lab biedt 30 dagen proefperiode. Daarna moet je $ 49 per maand betalen.

  •  AMZ Tracker 

Om uw bedrijfsvetten te laten groeien, moet u weten voor welke zoekwoorden u rangschikt en wat u moet verbeteren om een boost te krijgen verkoop. AMZ Tracker-software biedt u al deze gegevens, zodat u zelf kunt bepalen wat u met uw bedrijf moet doen. Bovendien kunt u met deze tool de producten van uw concurrent volgen om te zien wanneer ze een wijziging aanbrengen die werkt. Met AMZ Tracker kunt u vaststellen wat uw conversieratio omlaag brengt en op tijd repareren. Daarnaast kunt u negatieve beoordelingen controleren en producten gemakkelijker starten met hun beoordelingsclub. Houd er rekening mee dat deze tool maandelijkse kosten heeft en geen gratis services biedt.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport