Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe maak je je producten zichtbaar wanneer iemand op zoek is naar jouw Amazon-gerichte zoekwoorden?

Volgens recente cijfers van de industrie begint 55% van alle online zoekopdrachten naar producten op Amazon. Amazon werd een nog populairder zoekplatform dan Google met betrekking tot productenonderzoek. Vorig jaar overtrof dit wereld populaire detailhandelsplatform $ 107 miljard in de totale omzet. Het betekent dat het gemiddeld elk uur meer dan $ 12.000.000 aan verkopen ontvangt. Denk je niet dat deze cijfers indrukwekkend klinken? Ik geloof dat deze statica behoorlijk overtuigend is en moedigen aan om zaken te ontwikkelen op Amazon.

Veel online handelaren vrezen echter dat Amazon in hun winstmarges zal snijden en hun bedrijfsgroei zal beperken. Deze angsten zijn niet onredelijk en het kan waar zijn, afhankelijk van uw bedrijfsmodel. Dit risico is echter de moeite waard om te nemen. De dominantie van Amazon biedt tal van e-commerceprofessionals die verkopers helpen hun fortuin te verdienen. Amazon maakt het mogelijk om zijn voordelen voor uw eigen bedrijf te benutten. Alles wat je nodig hebt, is om de regels van Amazon's spel te volgen.

Tips om uw zichtbaarheid te vergroten bij zoeken op Amazon

  •  Meer beoordelingen 

Zet jezelf op een plek van je klanten. Wat controleer je meestal als je iets koopt bij Amazon? Natuurlijk, de beoordelingen van de recente klanten. U moet ervoor zorgen dat andere mensen tevreden zijn met het item dat u gaat kopen. Met andere woorden, de meeste klanten hebben sociaal bewijs nodig om hun koopbeslissing te nemen.

U moet dus op zoek naar de mogelijkheden om meer positieve beoordelingen te krijgen voor uw recente klanten. U kunt uw producten weggeven of klanten de kortingen geven om eerlijke en eerlijke beoordelingen te ontvangen. De rapporten die afbeeldingen en video's bevatten, worden als het meest waardevol voor uw potentiële klanten beschouwd. U moet efficiënt om beoordelingen vragen en klanten na aanschaf belonen om een bijdrage te leveren. Het is ook redelijk om te investeren in optimalisatie van vermeldingen en verbetering van de klantenservice om meer organische beoordelingen te krijgen. En tot slot moet u de prijsstructuur van Amazon begrijpen en uw prijzen hierop afstemmen. U kunt bijvoorbeeld uw klanten de kortingen geven en dagelijkse deals uitvoeren om ze loyaal te maken aan uw merk. Die marketingstrategie, samen met goede recensies en een goed geoptimaliseerde aanbieding, kan een winnende Amazon-optimalisatiestrategie creëren.

Bovendien kan het van groot belang zijn om beoordelingen op andere platforms te krijgen, zoals beoordelingsbronnen, relevante blogs en favoriete sociale mediakanalen. Door promotie van uw beoordelingen op deze kanalen, krijgt u een alomtegenwoordig effect, waardoor uw naamsbekendheid aanzienlijk toeneemt.

  •  Optimaliseer uw productvermelding voor Amazon SEO 

Amazon zoekmachine optimalisatie speelt een belangrijke rol bij het verkrijgen van uw productlijst voor uw doelgroep. Amazon heeft verschillende rangschikkingsfactoren om te bepalen welke producten aan de individuele gebruiker moeten worden getoond op basis van zijn voorkeuren en zoekgeschiedenis. Dus, u moet de SEO-factoren van de primaire Amazon analyseren en uw aanbieding volgens hen maken.

Speciale aandacht moet worden besteed aan de titel van uw product. Het moet essentiële productkenmerken en uw beoogde zoektermen met hoog volume bevatten. Controleer vervolgens of u alle opsommingstekens invult of niet. Ze moeten ook uw gerichte zoektermen bevatten en kort de belangrijkste kenmerken en kenmerken van het product opnoemen. Je beschrijving moet volledig zijn en trefwoorden rijk. Zorg ervoor dat u alle voordelen van uw product in de beschrijvende sectie hebt vermeld.

Besteed aandacht aan de zoektermen die uw potentiële klanten zullen gebruiken om uw producten te vinden, en bekijk welke zoekwoorden uw nicheconcurrenten gebruiken. In de meeste gevallen is het redelijk om long-tail zoektermen te gebruiken die gebruikers kunnen gebruiken om bepaalde items te vinden. Deze zoektermen zullen u meer kansen geven om uw rang op SERP te verhogen.

Hoewel het altijd belangrijk is om de waarde van optimaliseren voor zoekranglijsten te realiseren, moet de eerste indruk altijd eerst staan. Daarom moet u uw tijd en inspanningen investeren in hoogwaardige beelden om een eerste indruk van hoge kwaliteit te krijgen. Zorg ervoor dat uw vermelding kwaliteitsafbeeldingen en video-inhoud bevat.

  •  Zoek naar de kansen om meer omzet te genereren via Amazon search 

Beperk uw zakelijke kansen niet en promoot uw producten alleen op Amazon. Je moet groter denken. Er zijn veel promotiemogelijkheden op Amazon. Je krijgt je producten te zien in de pers, gebruik blogposts en werkt samen met thought influencers in jouw niche. Bovendien kunt u een sterke aanwezigheid hebben op nichefora en blogs, sociale mediagroepen en andere kanalen.

De sleutel tot succes bij Amazon is een goed begrip van de markt waarin u verkoopt. U moet dus weten hoe u uw merk op de juiste manier op Amazon-zoekopdrachten kunt positioneren om op te vallen. Maak alles met een klant in gedachten, en u zult een resultaat zien. Voorzie uw klanten van hoogwaardige producten en de beste klantenondersteuning. Op deze manier verbetert u uw verkoopgeschiedenis en trekt u meer klanten naar uw producten.

  •  Bied een concurrerende prijs op Amazon 

Als u een Amazon-verkoper bent, moet u deelnemen in prijs oorlogen of je het nu leuk vindt of niet. Een concurrerende prijs is een belangrijke rankingfactor voor Amazon die verkopers helpt een Buy Box te winnen. De meeste succesvolle Amazon-verkopers gebruiken speciale herwaarderingstools om de marktprijzen te controleren en concurrerend te blijven.

Er zijn echter ook andere manieren om in het TOP-Amazon e-commerce-spel te blijven. U kunt zich concentreren op uw verbetering van uw score door te reageren op alle berichten die ertoe doen. Je moet jezelf bezitten als een goede verkoper en je klanten de redenen geven om je te kiezen voor je nicherichte concurrenten.

Bovendien moet u altijd uw geld verdienen met de aankoop. Op die manier kunt u met extra verkopen meer kopen en uw inkoopkosten uiteindelijk verlagen.

Houd er rekening mee dat late leveringen en stock-outs een negatieve invloed kunnen hebben op uw merkreputatie en uw productrendement op Amazon kunnen verlagen. Daarom moet u zich richten op het verminderen van voorraadfouten zoals fouten, beschadigde pakketten en niet-voorraden. Het is essentieel om uw producten altijd op voorraad te hebben, omdat deze als bepalende factor dient voor het winnen van de Buy Box en de hoge Amazon-rangorde. Als u uw spullen snel en nauwkeurig kunt verzenden, beloont Amazon u met voordelen voor de eerste verkoper.

  •  Zoek naar de partners en nieuwe kansen op Amazon 

Er zijn talloze mogelijkheden om de verkoop op Amazon uit te breiden. Zorg ervoor dat u ze allemaal gebruikt om uw totale bedrijfsinkomsten te verhogen. U kunt proberen samen te werken met andere merken op Amazon om uw merkkracht te ontwikkelen en nieuwe zakelijke aanbiedingen te krijgen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport