Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe vanaf het allereerste begin producten op Amazon te rangschikken?

Elke beginnende verkoper zou moeten weten hoe producten op Amazon te rangschikken vanaf hun eerste verkoopdag daar. En om goed te scoren op die echt drukke marktplaats, zou elke verkoper zich moeten aanpassen aan een constant evoluerend zoekalgoritme (ook bekend als de A9). Desalniettemin is er een basisset van regels geldig voor het moment dat u hiervan kunt profiteren, vooral als u nog niet bekend bent met Amazon-optimalisatie. Dus, hieronder laat ik je zien hoe je producten rangschikt op Amazon als een professional, ongeacht of je al wat ervaring hebt op dit gebied of helemaal niet. Welnu, laten we ons verdiepen in de materie door middel van een eenvoudige en eenvoudige stapsgewijze handleiding.

Producten rangschikken op Amazon

Stap één: identificeer uw potentieel winnende zoekwoorden

Om het grootste deel van uw potentiële marktpubliek te bereiken, u moet de belangrijkste reeks best presterende zoekwoorden en long-tail productuitdrukkingen voorbereiden die relevant zijn voor uw artikel of categorie. Het gaat erom dat u die met de hoogste zoekvolumes moet vinden, aangezien uw daadwerkelijke verkoopresultaten er voornamelijk op wedden. De eenvoudigste manier om te begrijpen hoe u producten rangschikt op Amazon voor de juiste zoekwoorden, is uw persoonlijke tabblad te bezoeken met behulp van centrale zoekwoorden van de verkoper. Op die manier krijgt u een groot beeld van uw belangrijkste lijst van doelzoekwoorden die u later gaat verfijnen.

Stap twee: verfijn uw laatste controlelijst met trefwoorden

Zodra u de algemene kennis van uw primaire zoektermen en algemene intenties voor de shopper heeft, is het tijd om uw hoofdlijst te verfijnen. Ik bedoel dat je alle niet-zo veelbelovende zoekwoorden en langeafstandsuitdrukkingen moet uitsluiten om alleen degenen die het meest hebben gewonnen te houden. Hier is een goede sleutelwoordhulpmiddel voor u om een kickstart met te hebben. Probeer het gerust meteen, vooral omdat het een bewezen effect had op mijn eigen optimalisatie van productvermeldingen op Amazon.

Sonar - is een gratis onderzoekstool voor zoekwoorden die specifiek is afgestemd op verkopers van e-commerce. Sonar kan u helpen te begrijpen hoe u producten rangschikt op Amazon door uw productvermelding-optimalisatie te ondersteunen met alle waardevolle zoekwoorden die u waarschijnlijk moet rangschikken. Het enige wat u hier hoeft te doen, is uw belangrijkste doelzoekwoord in te vullen en automatisch alles te krijgen wat nodig is voor de beste implementatie van de praktijk, zoals geschatte zoekvolumes, standaard zoekwoordverwijzingen, de huidige trending van hun echte actieve shoppers die kopen op Amazon en waardevolle zoekwoordsuggesties direct getrokken uit de best presterende verkopers die daar actief zijn.

Stap drie: geef een impuls aan uw conversiepercentage

Overwegende dat de gemiddelde conversie berekend voor Amazon hoofdpagina wordt geschat op ongeveer 13%, u zal moet een hoge CTR-rente voor uw eigen productvermelding behalen, zodat uw productzoekingsrangschikking ook begint te groeien. Hier volgen enkele basistips waarmee u meer potentiële klanten kunt transformeren in echte kopers:

  • Creëer een overtuigende productbeschrijving die rijk is aan uw must-winning-zoekwoorden, zodat er voor de klant geen vragen meer zullen zijn het lezen.
  • Voeg alleen schone en duidelijke afbeeldingen van hoge kwaliteit toe, evenals illustratieve grafieken, video's en andere opvallende visuele-inhoudsmiddelen die zullen helpen bij betere productbeschrijvingen. Tip: in het ideale geval zou je een zoomoptie moeten toestaan voor je verzameling productafbeeldingen - het loont altijd, zeker.
  • Maak duidelijk wat uw product buitengewoon maakt. Doe indien mogelijk uw best om zo veel mogelijk productrecensies van derden in te sluiten. Eindelijk, aarzel nooit om een keiharde A/B testprocedure uit te voeren om verschillende prestatie-opties te controleren en te begrijpen wat goed werkt voor u, en wat waarschijnlijk moet worden herwerkt of op zijn minst in de wacht moet worden gezet voor toekomstig gebruik.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport