Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe bespioneer ik mijn concurrenten en zie ik hun Amazon-verkopersrangschikking voor zoekwoorden?

Laten we ter zake komen zonder vertraging. Het belang erkennen van jezelf altijd op de hoogte houden van de meest recente zoektrends en combinaties van topwinnende zoekwoorden die al worden gebruikt door elke grootschalige online winkel met de beste Amazon verkopersranglijst - hier zijn drie beproefde zoekwoordtools waarmee je een soepel verloop kunt hebben, concurrerend onderzoek. Uiteindelijk, om de beste bevindingen en krachtige combinaties van zoekwoorden van uw meest succesvolle rivalen op Amazon te gebruiken. Dus, hier zijn ze.

  •  Google Keyword Planner - zou uw eerste brede zoekwoordanalyse-tool moeten zijn waarmee u meteen een goed beeld krijgt van alle relevante zoekwoorden en de rest van vergelijkbare trefwoordcombinaties, die worden berekend op basis van de zoekvolumes van 's werelds toonaangevende zoekmachine. Het punt is dat deze standaardtool redelijk goed voor je kan zijn - zelfs als je het rangschikken van Amazon-verkopers voor bepaalde zoekwoorden moet volgen. Natuurlijk is Google Keyword Planner niet zo rechtlijnig als het leeuwendeel van concurrerende onderzoekstools en online frameworks specifiek ontworpen voor het volgen van de Amazon verkopersranglijst voor de belangrijkste doelzoekwoorden. Niettemin gebruik ik deze standaardtool nog steeds, naast op regelmatige basis. En het kan ook een goed startpunt worden voor uw onderzoek naar concurrerende zoekwoorden op Amazon. Merk echter op dat het gebruik van deze gratis tool voor ons allemaal nauwelijks genoeg zal zijn om een succesvolle verkoper op Amazon te worden. Ik bedoel dat u ten minste één extra trackingtool boven deze standaard moet kiezen. Houd daarom rekening met de volgende opties om de positie van uw Amazon-verkoper in de concurrentie te controleren op zoekwoorden als een echte professional.

  •  SpyFu - het is een premium analysehulpmiddel speciaal ontworpen om uw concurrenten te bespioneren en niet alleen te profiteren van hun beste bevindingen met relevant zoekwoordonderzoek, maar met elk ander aspect van SEO dat u zich kunt voorstellen (bijv. backlinkprofiel, algemene optimalisatiestrategie, en andere prestatiestatistieken die u in uw eigen voordeel kunt gebruiken). En u kunt eenvoudig uw Amazon-verkopersrangschikking voor uw belangrijkste doelzoekwoorden verhogen - door gewoon alle noodzakelijke long-tail-suggesties en zo waardevol concurrerend inzicht rechtstreeks van de dichtstbijzijnde tegenstanders in uw marktniche of binnen dezelfde productcategorie op Amazon te trekken. Waarschijnlijk is het enige slechte ding over SpyFu dat de full-fat versie beschikbaar is voor iets van ongeveer 30 dollar per maand. Niettemin, de basis gratis versie was redelijk goed voor mij, moet ik toegeven.
  •  SECockpit - is een andere geweldige zoekwoordanalyse-tool die u kan helpen bij het volgen van de rangorde van Amazon-verkopers voor zoekwoorden en long-tail-zoektermen die door live gebruikers worden gebruikt, niet alleen op e-commerceplatforms, maar ook elders op internet binnen de Google-index. Onder de coolste functies heb ik genoten van een echt hoge snelheid van zijn onderzoek naar competitieve zoekwoorden. Alles liep op zijn gemak en op een echt intuïtieve manier. Met SECockpit kan elke beginnende verkoper op Amazon snel begrijpen wat goed werkt en wat moet worden gewijzigd of waarschijnlijk moet worden herzien - op basis van de beste zoekwoordbevindingen die al worden gebruikt door de leidende handelaars in uw productcategorie op Amazon en waarschijnlijk op andere populaire e-commerceplatforms zoals eBay, Walmart, etc.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport