Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt aandelen Top 6 kenmerken van Web Data Extractor

Web Data Extractor is een van de meest invloedrijke en bekende hulpmiddelen. Het wordt gebruikt om informatie te schrapen van verschillende sociale mediasites, dynamische sites, reisportalen, winkelwebsites en privéblogs.

U kunt Web Data Extractor gebruiken voor het verzamelen en schrapen van gegevens uit bepaalde URL's, metatags, metatitels en beschrijvingen. U kunt zelfs uw gegevens organiseren op basis van short-tail- en long tail-zoekwoorden met deze tool. De belangrijkste voordelen van Web Data Extractor zijn hieronder besproken.

1. Alles-in-één-tool:

Web Data Extractor is een all-rounder en voert tegelijkertijd meerdere taken uit. Het is niet alleen een uitgebreide scraper, maar ook een krachtige webcrawler. Met Web Data Extractor kunt u handig inhoud op uw site publiceren of uw webpagina's crawlen voor betere rankings in zoekmachines. Deze service extraheert ook informatie van verschillende e-mailadressen, telefoonnummers en faxnummers, waardoor u nauwkeurige en tijdige resultaten behaalt.

2. Privacy en beveiliging:

In tegenstelling tot andere gewone gegevenskrabbers, biedt Web Data Extractor uw bescherming en veiligheid op internet. Zodra de gegevens zijn gescrapt, slaat deze software het op in een beveiligde database en maakt het u gemakkelijk om de bestanden op uw harde schijf te downloaden. Iedereen heeft nooit toegang tot je geschraapte inhoud. In feite kunt u uw gevoelige bestanden beschermen met een wachtwoord.

3. Voltooid spambeveiliging:

Web Data Extractor beschermt uw gegevens tegen slechte bots en spam. Het is vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en geeft u alleen toegang tot authentieke en nauwkeurige gegevens. Met deze service hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit. Alle URL's worden verwerkt in een geheime database en informatie wordt opgeslagen in de persoonlijke database. Bovendien biedt deze tool datafilters, tekstfilters en domeinfilters. Het stelt ons in staat door de gebruiker selecteerbare recursie.

4. Fantastische webinhoud voor ondernemingen:

Een van de grootste problemen waarmee wij worden geconfronteerd, is de kwaliteit en nauwkeurigheid van de inhoud. We kunnen geen artikelen publiceren met veel spelling of grammaticale fouten. Web Data Extractor repareert alle grote en kleine fouten in onze webcontent automatisch. Bovendien schrapt deze applicatie een groot aantal sites en is geschikt voor bedrijven.

5. Verschillende beschikbare versies:

U hebt tegelijkertijd toegang tot de gratis en betaalde versies. Voor startups, freelancers en webmasters is Web Data Extractor een goed alternatief voor import.io. Voor middelgrote en grote bedrijven is de betaalde versie beschikbaar. De software is niet al te prijzig en ontgrendelt alle interessante opties en functies voor u. Het maakt gebruik van gepatenteerde machine learning en visuele abstractietechnieken om informatie van duizenden sites te targeten. Met Web Data Extractor kunt u binnen enkele seconden verschillende extractiemiddelen maken en heeft u geen programmeervaardigheden nodig.

6. Intelligente sitenavigatie:

Web Data Extractor navigeert door verschillende webpagina's en haalt u binnen een mum van tijd topinformatie. U hoeft alleen de gegevens te markeren en deze in staat te stellen om interne en externe links te identificeren. De software verzamelt en organiseert gegevens. U kunt de gewenste resultaten binnen twee tot drie minuten krijgen. Web Data Extractor heeft tot nu toe beweerd meer dan 1 miljoen webpagina's te scrapen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport