Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kunt u uw product op Amazon laten weergeven - snel en op uw gemak?

Amazon staat bekend als een echt populaire online marktplaats met ongeveer 170 miljoen unieke bezoekers die maandelijks worden geschat. Dat is waarom als u een beginnende verkoper bent en wilt weten hoe u uw product op Amazon kunt laten weergeven - u bent al op de juiste plek. Hieronder laat ik je een korte, stapsgewijze instructie zien voor je om te begrijpen hoe je je product snel kunt weergeven op Amazon en meteen succesvolle verkoopdeals kunt genereren. Dus laten we ons verdiepen in de basisprincipes van het proces.

Hoe u uw product kunt vinden op Amazon

Laat ik u eerst laten zien hoe u kunt verkopen op Amazon. Het ding is dat het proces van verkopen daar net zo eenvoudig of moeilijk kan zijn - alleen afhankelijk van het type product, de categorie of hoeveelheid die je gaat instellen als een doelwit voor al je toekomstige bestellingen. Maar hier zijn vier stengels om dingen voor u veel gemakkelijker te maken, althans degene die te maken hebben met het op de juiste manier in de notering brengen van uw producten op Amazon:

 1. Kies de juiste verkopercategorie - meest Meestal is het sterk afhankelijk van een specifiek type bedrijf dat u gebruikt. Kortom, u kunt op twee verschillende manieren gaan verkopen: als kleine individuele verkopers (aangezien uw maandelijkse verkoopgemiddelde onder 40 artikelen per maand wordt gevonden, kost de middelmatige verkoopprijs u niet meer dan 1,5 dollar per verkocht item), of begin vanaf het begin als professionele verkoper (aangezien uw maandelijkse verkoop naar verwachting meer dan 40 items per maand zal bedragen, begint uw maandelijks bedrag bij 40 dollar plus enkele individuele transactiebetalingen).

 2. Stel je eigen Amazon-verkopersaccount op - dit betekent dat je je winkelbedrijf moet laten registreren bij Amazon om daar eindelijk te gaan verkopen. Om dit gedeelte van de accountinstellingen te voltooien, wordt u door Amazon gevraagd om de volgende gegevens in te vullen: Bedrijfsnaam, Juridische naam / adres, Verzendopties, bankrekeninggegevens, contactgegevens (zowel voor Amazon zelf als uw toekomstige klanten).

 3. Maak en vul uw privéverkoperprofiel - dit is wanneer u iedereen die op Amazon winkelt laat weten waar uw drop-shipping winkel over gaat (verkoper beschrijving sectie, uw eigen unieke logo als Amazon-verkoper, algemene voorwaarden van uw retour/terugbetalingsbeleid).

 4. Nu weet u hoe u uw product op Amazon - kunt laten weergeven - het is tijd om te beginnen met verkopen en verzenden! Natuurlijk is dit praktische deel van het proces meestal de meest uitdagende. Het betekent dat u uw inspanningen voor het optimaliseren van uw zoekactie zult verdrievoudigen en zult blijven leren hoe u het meeste uit uw productvermeldingen kunt halen. Uiteindelijk, om ze voor u te laten verkopen, bijna op een zelfgestuurde manier.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport