Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe rang je op Amazon voor de beste relevante zoekwoorden?

Als u wilt weten hoe u op Amazon kunt rangschikken voor uw belangrijkste relevante zoekwoorden, bent u al op de juiste plaats. Wist u dat de eerste pagina met zoekresultaten op Amazon meer dan 60% van het totale zoekverkeer ontvangt van de live shoppers die op zoek zijn naar de items die daar te koop zijn? Dus, het betekent dat u dichter bij de top van Amazon's productzoektocht bent voor uw relevante zoekwoorden en long-tail-zoektermen - hoe meer potentiële verkopen u waarschijnlijk zult profiteren. Maar hoe rang je op Amazon voor de beste relevante zoekwoorden, vooral als je nog steeds een beginnende verkoper bent die net de eerste eerste stappen zet in die echt drukke marktplaats? Het korte antwoord is - inzicht in de trefwoorden en hun belangrijkste eigenaardigheden gezien vanuit het oogpunt van het A9-algoritme voor zoekrangschikking. Dus, hieronder laat ik je zien hoe je kunt rangschikken op Amazon - door een korte handleiding te geven over de belangrijkste doelzoekwoorden en de juiste manier om ze daar te identificeren.

Hoe te Rangschikken op Amazon voor Top Relevante zoekwoorden

Laten we vooral de aandacht richten op het op de juiste manier afhandelen van onderzoek met Amazon-zoekwoorden. Vergeet niet dat het de basis vormt voor je rankingpotentieel op Amazon. Hier zijn enkele basisbegrippen en definities om te begrijpen hoe u kunt rangschikken op Amazon voor uw belangrijkste doelzoekwoorden. Zorg ervoor dat je ze allemaal hebt:

  •  Zoekwoorden - Amazon-trefwoorden, vanuit het oogpunt van de SEO en de moderne e-commercehandel, zijn zogenaamd de kortere wegcombinaties de belangrijkste eigenschappen van het item in de uitverkoop of de algemene relaties met de productcategorie. De relevante zoekwoorden vormen een zeer belangrijk onderdeel van de optimalisatie van uw productvermeldingen bij het zoeken naar producten van Amazon.
  •  Lange staart sleutelwoorden - staan voor een bepaalde woordcombinatie of zoekwoordcombinaties die de live shoppers eerder zullen nemen voor productzoekopdracht op Amazon. Simpel gezegd, long-tail-zoekwoorden van Amazon zijn veelgebruikte zoekwoordcombinaties die het vaakst worden gebruikt voor het zoeken naar producten. In feite maakt dit type zoekwoorden met name ongeveer 70% uit van de productzoekacties die door de live shoppers daar worden uitgevoerd.

Daarom is het nog belangrijker om de juiste long-tail-zoekcombinaties te vinden die relevant zijn voor uw artikel in de uitverkoop of productcategorie. Op die manier zult u betere kansen hebben om aan een breder publiek van potentiële kopers te worden getoond op zoek naar de producten die daar te koop worden aangeboden. Van de anderen raad ik aan om de volgende hulpprogramma's voor zoekwoorden te gebruiken, specifiek afgestemd op dat e-commerceplatform.

  •  Merchant Words - een goed startpunt om snel een zoekwoordonderzoek op Amazon uit te voeren, waarbij je wordt geholpen met een heleboel waardevolle long-tail-suggesties, die direct van de top succesvol worden gehaald verkopers in uw niche of productcategorie.
  •  Jungle Scout - het is een one-stop-shop voor elke online ondernemer die op Amazon verkoopt. Afgezien van zijn echt voordelige zoekwoordgegevens, bleek Jungle Scout uitermate nuttig als het gaat om het prospecteren van een aantal nieuwe productmogelijkheden, of de noodzaak om een stukje waardevol concurrerend inzicht te krijgen - zowel over mogelijk winstgevende producten als het relatieve lange-afstandswoord combinaties die nodig zijn om te rangschikken.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport