Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe vind je de beste sleutelwoorden om te verkopen op Amazon als een professional?

Voordat ik u laat zien hoe u uw productvermeldingen goed geoptimaliseerd kunt krijgen voor de juiste zoekwoorden voor verkopers en termen met lange zoektermen zoals een professional, kan ik beginnen met een klein stukje leren. Ik bedoel dat je op zijn minst een basiskennis van het A9-algoritme voor zoekrangschikking moet hebben - in de allereerste plaats. De A9 van Amazon is dus een specifiek productgericht zoekalgoritme dat dient om productvermeldingen te rangschikken met de artikelen die in de juiste categorieën worden verkocht en voor de meest relevante zoekwoorden voor verkopers. En aangezien het voortdurend verandert, is het dringend nodig om altijd op de hoogte te blijven van de meest recente wijzigingen. Ideaal gezien - om alles in uw productlijst goed geoptimaliseerd te houden volgens de belangrijkste richtlijnen en vereisten die op dit moment geldig zijn.

Productgeoriënteerde SEO en zoekwoordsitems van Amazon

Laten we eerlijk zijn: Amazon SEO op schaal, evenals zijn productgericht onderzoek om De juiste zoekwoorden voor verkopers vinden, zijn compleet andere processen dan die bijvoorbeeld worden gebruikt door de grote zoekmachines zoals Google zelf. Ik bedoel dat iets dat goed voor je werkte in de originele online zoekopdracht niet per se op dezelfde manier voor jou bedoeld is. Hoewel Google gewoon zijn best doet om op de meest nauwkeurige manier aan de zoekopdracht van de gebruiker te voldoen, is Amazon's zoekrangschikkingsalgoritme ontworpen om de producten op te sommen aan de hand van de meest relevante en vaak gebruikte merchant-zoekwoorden bovenaan zijn SERP's. Idealiter om de meest gevraagde items op Amazon-verkoop weer te geven, die volledig voldoen aan het zoekverzoek en daarom waarschijnlijk worden gekocht door de shoppers die op zoek zijn naar de items die ze daar nodig hebben.

Core Ranking-factoren door Amazon's A9-zoekalgoritme

Als gevolg hiervan zal uw productgeoriënteerd onderzoek naar de meest geschikte en winstgevende zoekwoorden voor verkopers naar verwachting toenemen draaiden voornamelijk rond slechts twee categorieën, die de belangrijkste rangordefactoren van essentieel belang samenbrengen. Hier zijn ze:

  •  Performance Factors  - wanneer we naar de belangrijkste prestatiefactoren kijken, wil het A9-algoritme van Amazon alleen maar "begrijpen" hoe goed elk item al heeft gepresteerd met de live shoppers door de recente periode. Meestal kunnen het algemene commerciële succes en de itempopulariteit onder de kopers worden geëvalueerd met behulp van de conversieratio en de relatieve nettoverkoop zelf.
  •  Factoren van relevantie  - deze categoriefactor is bedoeld om Amazon te helpen bepalen hoe goed een bepaald product de zoekvraag van de gebruiker naar de relevante zoekwoorden voor handelaren en long-tail-zoekuitdrukkingen leidt. Het betekent dat uw positie op de ranglijst van producten in de Amazon-lijst van de SERP's deels gebaseerd is op het precies zoeken naar de juiste zoekwoorden voor verkopers die door de verkopers worden gebruikt om elk gedeelte van hun productpagina's te optimaliseren..Dit is het moment waarop een productgericht zoekwoordonderzoek van pas komt! Als u meer bekendheid wilt krijgen in de relevante zoektocht op die echt drukke en zeer concurrerende online marktplaats, toch?

Alles wat u moet weten over het winnen van handelaar-zoekwoorden

Het punt is dat Amazon-kopers vaak niet bereid en klaar zijn om door te bladeren veel pagina's van de SERP's om eindelijk te vinden waarnaar ze op zoek zijn. Ze willen namelijk zo snel mogelijk de beste overeenkomst vinden - en dit betekent dat uw productvermelding altijd moet worden weergegeven op de eerste pagina van de relevante zoekresultaten. Anders zult u eenvoudig geen echte verkoopdeals hebben, en ongeacht hoe concurrerend u bent, bijvoorbeeld op het gebied van productprijzen, kwaliteit, de verzendopties of uw klantenservice. Serieus, dat is allemaal niet logisch, tenzij je je productpagina goed hebt geoptimaliseerd en rijk bent aan de juiste zoekwoorden voor verkopers waar het leeuwendeel van potentiële klanten het meest naar op zoek is. Daarom is de enige manier om een echt succesvolle Amazon-verkoper te worden, ervoor te zorgen dat je producten snel worden gevonden door de shoppers, of je producten in de zoekresultaten te laten weergeven in de lijst van de SERP's bij de toonaangevende aanbiedingen van je naaste concurrenten voor de vergelijkbaar product of binnen dezelfde categorie.

Hoe u goed presterende zoekwoorden op de juiste manier kunt vinden

En hieronder laat ik u slechts enkele koude feiten zien over het rangschikken op Amazon en op welke manier u wordt aanbevolen om met uw eigen zoekwoordonderzoek om te gaan. In het ideale geval is het de bedoeling dat u uw productvermeldingen geoptimaliseerd krijgt om een voldoende aantal echt winstgevende zoekwoorden voor verkopers te vinden en de rest van de niet-winnende zoektermen.

Dit is dus wat een winstgevend productgericht zoekwoordonderzoek op Amazon maakt:

  • Voor alles anders, voor het eerste inzicht in uw potentieel winnende zoekwoorden voor verkopers, raad ik aan om uw Google AdWords te bekijken - gewoon om te zien welke van hen momenteel populair zijn zonder tegelijkertijd te concurrerend te zijn. Op die manier heeft u een goed startpunt voor onderzoek met zoekwoorden op basis van Amazon en krijgt u wellicht wat extra ideeën in uw branche - niet alleen afhankelijk van één enkel e-commerceplatform, maar krijgt u alles direct uit de hele online zoekopdracht in de index van Google.
  • Waar u uw belangrijkste zoekwoorden voor zoekwoorden plaatst, doet er toe! Aangezien Amazon-shoppers over het algemeen meer aandacht besteden aan de producttitel en productafbeeldingen in het bijzonder, geeft het A9-ranking-algoritme hen absoluut een grotere prioriteit. Daarom moeten die gebieden de belangrijkste plekken zijn voor uw zoekwoordonderzoek en optimalisatie van productvermeldingen van het kernbelang.
  • Volgens algemeen aanvaarde raming is ongeveer 70% van de vraagaanvragen van Amazon producten met lange staartproducten en zoekuitdrukkingen die zijn samengesteld uit ten minste twee relevante zoekwoorden voor verkopers.

  • Long-tail-zoekcombinaties die veel worden gebruikt door de live shoppers op Amazon worden meestal in een veel hoger tempo omgezet, vooral als gewogen tegen de rest van de eenvoudigste vragen samengesteld met enkelvoudige afzonderlijke sleutelwoorden.
  • Vergeet niet om het laatste deel van uw productvermelding te vullen met de rest van uw belangrijkste zoekwoorden voor doelzoekwoorden (ook wel Amazon back-end zoektermen). feitelijk onzichtbaar en nooit gezien door de live gebruikers, is dit gedeelte bedoeld om te worden ingesloten met de rest van uw resterende long-tail-zoekcombinaties die hun juiste plaatsing elders op uw productpagina niet hebben kunnen vinden (u heeft maximaal 1.000 tekens over voor dat doel). Zorg er gewoon voor dat u alles op orde heeft met uw zoektermen voor backend - Amazon zal ze nog steeds oppakken voor uw eigen voordeel als een succesvolle verkoper.
  • Elke succesvolle zakenman die op Amazon verkoopt, weet het goed - wedden r SEO voor de juiste zoekwoorden voor verkopers betekent een betere Click-Through-Rate (CTR). Eenvoudig gezegd, hoe beter u de meest voorkomende klantaanvragen afstemt op uw belangrijkste zoektermen en hoe relevanter de producten zijn waarvoor u optimaliseert, hoe hoger uw CTR-statistieken zullen zijn. Op die manier zal uw productvermelding een hogere kans hebben om te worden aangeklikt en waarschijnlijk een betere conversie en inkomstengenererend potentieel.

Bottom Line

Met inachtneming van alle belangrijke ideeën en algemene suggesties die hierboven zijn vermeld, vindt u hier een korte samenvatting van de belangrijkste stappen voor het identificeren van de best presterende zoekwoorden voor verkopers. Uiteindelijk - om ervoor te zorgen dat uw productvermelding op Amazon precies is gericht op uw hoofdsite (of een bepaalde productcategorie waarop uw verkopen zijn gericht), in overeenstemming met het genereren van meer zoekverkeer.

Dus, hier is hoe u kunt profiteren van een vrij lage zoekwoordenwedstrijd, gecombineerd met een voldoende hoge mate van commercialiteit:

  • Begin met het identificeren van zaadzoekwoorden (gebruik Google's AdWords om een goed beeld te krijgen van uw relevante zoekwoorden voor handelaren en hun huidige niveau van concurrentie / zoekvolumes zodat u een solide kickstart hebt met een productgericht zoekwoordonderzoek).
  • Ga verder met het genereren van trefwoordideeën (bereid de hoofdlijst van uw zoekwoorden voor doelzoekwoorden voor - en verfijn deze eenvoudig in een veel kortere checklist die alleen het beste van de meest winnende zoektermen bevat en de rest van mogelijk winstgevende uitdrukkingen vaak gebruikt door de live shoppers op Amazon).
  • Eindig met het analyseren van trefwoorden (ik raad het gebruik van een van de volgende online tools aan die speciaal zijn afgestemd op Amazon-verkopers voor het uitvoeren van een concurrerend onderzoek en het vinden van winstgevende topzoekwoorden voor het verwerken van uw productpagina SEO. en online platforms hebben een bewezen gebruiksprestaties, dus voel je vrij om het eens te proberen met Sonar (gratis Amazon-sleutelwoordtool, ook beschikbaar als een echt handige Google-extensie), Scope (pro online platform met een aantal verschillende browserextensies beschikbaar, heeft een gratis proeftoegang en een full-fat-versie die je maandelijks iets kost ongeveer 60 dollar), het Semalt Full-Stack-pakket voor Amazon Verkopers (bezoek gewoon hun officiële site - alles is bijna vanzelfsprekend daar, als je ben die dagelijkse overleving op Amazon moe en wil je productvermeldingen echt verkopen voor jou - je MOET dit controleren).
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport