Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Expert van Semalt weet hoe u linkselectoren aan uw widgets kunt toevoegen

De linkselector is een pseudo-klasse van hoge kwaliteit die wordt gebruikt om alle niet-bezochte ankers te targeten op webpagina's. Tegenwoordig wordt een koppelselector op grote schaal gebruikt door webschrapers om alle niet-bezochte links binnen een webpagina te selecteren. Bij digitale marketing is websitenavigatie een primair aspect dat u helpt uw doelgroep en lezers in realtime te bereiken.

Als webontwikkelaar kunt u hyperlinks toevoegen aan uw e-commerce website om het voor uw potentiële bezoekers gemakkelijk en eenvoudig te maken om naar gerelateerde tekst te springen. Met Link Selector heeft u toegang tot inhoud van specifieke webpagina's, e-mailadressen of specifieke websites. Merk echter op dat de selector de links die u eerder bezocht niet styliseert.

Hoe een koppelselector werkt

Cybersecurity is de afgelopen jaren de belangrijkste prioriteit van veel browsers, waardoor browsers geen andere keuze hebben dan de stijlen te beperken die kan praktisch worden ingesteld voor bezochte links. Met een selector is het selecteren van een deel van linkteksten in een webpagina slechts één klik verwijderd.

De linkselector maakt hyperlinks naar webpagina's, websites, e-mailadressen of bepaalde ankers in een tekst.

Uw hyperlinks instellen op ankers

U kan de linkselector gebruiken om gemakkelijk een hyperlink naar een ideaal anker te maken.Ankkerhyperlinks worden gebruikt om een bezoeker naar een bepaald deel van een webpagina te leiden.Wanneer een bezoeker op een hyperlink klikt, wijst de bezoeker naar een specifiek gedeelte van een tekst of een webpagina. Hier is een stapsgewijze handleiding voor het invoegen van ankerlinks op uw webpagina's.

  • Open de doelwebpagina of document in de HTML-modus (HyperText Markup Language)
  • Voeg een ideaal ID-kenmerk toe aan de webpagina-sectie waaraan u de voorkeur geeft
  • Voeg de hyperlink toe aan het gecreëerde anker

Voeg linkselector toe

Feather, je kunt je ontwerpweergave maken met een JSON-bestand dat volledig overeenkomt met de scriptconventie. Veer werkt om je voorkeursscripts te registreren die overeenkomen met je uw ontwerpvoorkeuren voor ontwerpers. Als u specifieke AngularJS-modules voor uw widgetontwerper nodig hebt, is Feather de beste oplossing om te overwegen.

U kunt ook uw ontwerpweergave maken als u afhankelijk bent van aangepaste modules van AngularJS. In de meeste gevallen is deze optie van toepassing op webmasters die een logica gebruiken die werkt met de hulp van de AngularJS-controller.

Gebruik linkselectoren in tekstblok-widgets

Als marketeer kunt u snel hyperlinks in uw website toevoegen om de doelgroep naar een specifiek gedeelte van uw website of webpagina's te leiden. Hier is een handleiding voor het invoegen van hyperlinks op uw site.

  • Open je widget en selecteer de website-sectie die je wilt veranderen in een hyperlink
  • Tik op de link "Hyperlink invoegen" en geef aan waar de hyperlink geselecteerde koppelingen is tot
  • Gebruik het veld "Tekst om weer te geven" om de naam van uw hyperlink aan te geven, zoals deze op uw site wordt weergegeven
  • Klik op "Deze link in een nieuw venster openen" als u de hyperlink om te openen in een apart venster
  • Klik op de knop "Link invoegen" om hyperlinks in uw webpagina met succes in te voegen

Als u de hyperlink van uw webpagina wilt verwijderen, selecteer de sleutelzin die de hyperlink aangeeft die moet worden verwijderd. Klik op de knop 'Hyperlink verwijderen' onder de werkbalk om het verwijderingsproces van de hyperlink te voltooien.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport