Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kunt u uw vermelding optimaliseren volgens de Amazon-optimalisatiestandaarden?

Als u een deel van 's werelds grootste aankopen in online winkels wilt ontvangen, moet u uw e-commercebedrijf aanpassen aan de optimalisatievereisten van Amazon. Amazon is net als elke andere standaard zoekmachine zijn ranglijst jaarlijks aan het updaten, dus je moet op de hoogte blijven van alle laatste rangschikkingsupdates en nieuwe ontwikkelingen in de sector.

In onze dagen begint de grootste helft van alle online shopping-zoekopdrachten rechtstreeks op Amazon. Het is minstens 2X meer dan op Google ('s werelds grootste zoekmachines). De meeste gebruikers die zoeken op Amazon hebben een koopintentie. Dat is de reden waarom veel verkopers veel verkoopkansen en kansen krijgen om hun fortuin te verhogen op Amazon. Dit voordeel is echter slechts één kant van de medaille. Aan de andere kant, Amazon is een hondenhond e-commerce platform waar het niveau van concurrentie zijn maximum heeft bereikt. Om deze reden moet u alles doen wat u kunt om ervoor te zorgen dat uw productvermelding zich onderscheidt van de rest.

Als je je nog nooit zorgen hebt gemaakt over het optimaliseren van je spullen voor Amazon, hoef je niet ver te zoeken. Ik geloof echter dat na het lezen van dit artikel, de zaken voor u duidelijker zullen worden en u de zichtbaarheid van uw bedrijf op de Amazon-marktplaats kunt verbeteren. Er zijn talloze factoren waar je op moet letten en vandaag zullen we essentiële onderdelen van de Amazon-productlijst doornemen als titels, kogels, afbeeldingen en recensies van klanten.

Tips voor het optimaliseren van Amazon-productvermelding

Amazon-titels optimaliseren

Amazon stelt strenge eisen aan de lengte en betekenis van producttitels. Je moet deze standaarden volgen om je titel aan te passen aan het Amazon-rankingsysteem en het voor het winkelend publiek gemakkelijk maken om te begrijpen wat je hen aanbiedt. Uw titel moet op een zodanige manier worden weergegeven dat gebruikers worden aangespoord om erop te klikken voor meer informatie.

Houd bij het maken van je titel rekening met verschillende gouden optimalisatieregels. Allereerst moet u de Amazon-richtlijnen volgen die u kunt vinden op Amazon Seller Central-pagina's. En ten tweede moet u uw potentiële klanten in gedachten houden en uw vermelding nuttig voor hen maken.

Laten we enkele essentiële richtlijnen voor optimalisatie van de titel doornemen. Allereerst moet u er rekening mee houden dat de lengte van uw titel niet meer dan 200 tekens mag zijn. U moet echter elk beschikbaar teken gebruiken om uw titel beschrijvend te maken. Te lange titels (meer dan 200 tekens) zijn beperkt voor Amazon, aangezien verkopers deze meestal gebruiken met de intentie voor keyword stuffing. Vergeet niet dat u uw titel voor gebruikers aanmaakt, niet voor machines.Daarom moet je het leesbaar en beschrijvend maken.

Bovendien, bij het maken van uw titel, moet u in gedachten houden dat elke eerste letter van het woord moet worden gekapitaliseerd. Het is echter niet nodig om de artikelen of voorzetsels te kapitaliseren, zoals "en," "als," "voor," "de." Als u een aantal hoeveelheden in uw titel hebt, schrijf ze dan in woorden. Bovendien is het raadzaam om meetwoorden als inch te spellen.

Uw titel moet informatie bevatten over de kleuren, afmetingen en andere kernelementen en functies van uw product. Amazon is voorstander van aanbiedingen met titels die de merknaam, serienaam, modelnaam, vormfactor en unieke identificatiegegevens bevatten, zoals capaciteit, kleur of grootte. Handelaars kunnen ook profiteren van het vermelden van verschillende use cases of specifieke informatie. Het is echter niet nodig om uw titel te ambitieus te maken, aangezien gebruikers deze kunnen aantrekken als een advertentie en naar een ander item kunnen gaan. Maak uw titel dus duidelijk, beschrijvend en nauwkeurig.

Onder de details die u niet in uw tile zou moeten opnemen, kan ik het volgende opsommen: prijs, informatie over de verkoper, advertenties, persoonlijk commentaar, de geschiedenis van het merk en speciale karakters. Het is ook belangrijk om de tekst in de titel niet te vaak te herhalen.

Optimalisatie van Amazonafbeeldingen

Als een klant geïnteresseerd raakt in uw productvermelding, helpen de afbeeldingen hem om een juiste koopbeslissing te nemen. Afbeeldingen spelen een cruciale rol voor alle e-commercebedrijven, omdat ze gebruikers helpen alle productdetails te verkennen. Amazon laat verkopers de richtlijnen voor beeldoptimalisatie volgen en uploadt een reeks afbeeldingen voor elk product.

Bij het uploaden van uw productafbeeldingen naar Amazon, moet u rekening houden met de volgende overwegingen:

  • Alle afbeeldingen moeten een zuivere en witte achtergrond hebben;
  • Het product moet ten minste 80 procent van alle beeldruimte beslaan;
  • Breng geen onnodige elementen of accessoires op uw afbeelding aan;
  • Zorg ervoor dat uw afbeelding ten minste 1.000 dpi is. Dit formaat biedt de mogelijkheid om in te zoomen op uw foto's;
  • Er mogen geen watermerken op uw afbeelding worden geplaatst.

Om uw product zo goed mogelijk te presenteren, raad ik u aan de volgende ideeën te implementeren:

  • Laat klanten zien hoe uw product kan worden gebruikt;
  • Presenteer enkele foto's van de verpakking van het product;
  • Als u kleding verkoopt, toon dan hoe het eruit ziet op modellen;
  • Toon het product vanuit verschillende hoeken;
  • Gebruik zoveel afbeeldingen als u kunt om klanten extra details te tonen;
  • Upload alleen professioneel genomen foto's;
  • Gebruik de product-ID in de bestandsnaam.

Er zijn een aantal beperkingen ten aanzien van uw Amazon-afbeeldingen. Houd er rekening mee dat het overtreden van Amazon-optimalisatieregels kan resulteren in een kwaliteitswaarschuwing van Amazon. waarom zou u ervoor zorgen dat u geen promotieteksten op uw afbeeldingen hebt, zoals "verkoop", "speciale aanbieding", enz. Gebruik bovendien geen originele foto's met watermerken, randen of versieringen.

Klantrecensies op Amazon

Productvermeldingen met een aantal positieve beoordelingen van klanten staan hoger op Amazon, daarom moet u ervoor zorgen dat u een winnend plan hebt om deze te genereren. beoordelingen als een sociaal bewijs en gebruik deze om de kwaliteit van de producten en klantenservices die u verstrekt te verifiëren.

Daarom zou u zoveel mogelijk klantenrecensies op uw producten moeten aanmoedigen. dat sinds 2016 alle gestimuleerde beoordelingen officieel verboden zijn door Amazon. Dus, je moet op zoek naar th e mogelijkheden om organische beoordelingen te krijgen. Amazon biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om feedback van uw klanten te vragen. U kunt dit proces vereenvoudigen door een automatische feedbackverzoekstool te implementeren. Bovendien moet u uw klanten voorzien van after-selling-services. Je kunt ze verschillende e-mails sturen om te controleren of ze tevreden zijn met de aankoop of niet. Als ze volledig tevreden zijn met de kwaliteit van de producten die u verkoopt en de klantenservicediensten die u aanbiedt, kunt u hen vragen om een beoordeling achter te laten op de pagina met uw Amazon-productbeschrijving.

Bovendien kunt u proberen uw aantal beoordelingen te verbeteren op dezelfde manier als bij andere zoekmachines. U kunt een outreach-campagne maken met behulp van sociale media, blogposting, niche influencers en andere beschikbare marketingkanalen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport