Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de beste suggesties voor Amazon-verkopers?

Om een welvarende Amazon-verkoper te worden, moet u weten hoe u uw producten kunt onderscheiden van die van concurrenten. Het is een primaire sleutel tot het succes van e-commerce, vooral in zo'n concurrerende markt als het retailplatform van Amazon. U moet klanten iets geheel nieuws bieden of massaproducten verkopen met iets van absolute kwaliteit. Het zal u helpen om u te onderscheiden van de massa, waardoor uw producten zichtbaar worden voor uw potentiële klanten.

Het Amazon A9-ranglijstsysteem verschilt van standaardrangschikkingsalgoritmen. Hier moet je een openbaar bewijs krijgen om je verkoop en naamsbekendheid te vergroten. Dit openbare bewijs komt tot uiting in positieve beoordelingen en het aantal verkopen. Hoe meer verkopen u heeft, des te hoger, u zult op de lijst met Amazon-zoekresultaten worden gerangschikt en vervolgens zullen meer klanten hun beoordelingen op uw productpagina achterlaten.

Dus, als u zich klaarmaakt om uw producten op Amazon te lanceren, moet u nadenken over differentiatiefactoren. Als uw spullen niet opvallen door uw significante concurrenten, heeft u geen kansen om zichtbaar te worden voor uw doelgroep. U kunt eenvoudig verdwalen tussen tal van vergelijkbare producten met een betere en langere verkoopgeschiedenis dan u. Differentiatie helpt klanten u te herkennen.

Het probleem van de meeste Amazon-verkopers is dat ze geen gepatenteerde technologie of geheime formule gebruiken om op de TOP van hun productcategorie te staan. Een typisch scenario is wanneer verkopers een fabrikant vinden die een product in de niche maakt en vervolgens zelf probeert te verkopen. Als gevolg hiervan verschijnen ze onderaan de pagina met zoekresultaten en ontvangen ze minimale winst.

Om te voorkomen dat geld en tijd verliest, ga ik u verschillende effectieve manieren aanbieden waarop u uw product kunt onderscheiden van uw concurrenten. Laten we daarom eens kijken naar deze interessante differentiatietechnieken die u helpen zichtbaar te worden op Amazon SERP.

De lijst van effectieve suggesties voor Amazon verkopers

Onderscheid uw producten op maat

Om uw producten zichtbaar te maken op SERP, moet u veel aandacht besteden aan wat u in uw listingtitel schrijft. over maatdifferentiatie, ik bedoel dat je duidelijk de grootte, breedte en hoogte van je titel moet opnemen. Het helpt de gebruikers kortstondig te begrijpen of ze voor meer details op je productvermelding moeten klikken of niet. je merkt dat merken hebben besloten om op te vallen in de massa door verschillend in grootte te zijn.Je kunt hetzelfde doen met je inventaris, waardoor je kansen worden vergroot om zichtbaar te zijn voor potentiële klanten.

Onderscheid je producten met origin

Deze differentiatietechniek kan niet voor elk product op Amazon worden gebruikt, maar geldt voor meer verkopers dan u zich realiseert. Als u wilt opvallen tussen de massa, u moet de oorsprong van uw product in de titel vermelden (bijv. "Handgemaakt in de VS) Als u de oorsprong van uw product behaalt, krijgt u meer kansen om uw potentiële klanten te targeten. Natuurlijk kunt u uw spullen misschien niet bij een enkele unieke fabrikant vinden, maar kunt u de herkomst van uw product eenvoudigweg als een onderscheidende factor van uw concurrenten gebruiken. Als uw productfabrikant uit een speciale staat of een speciaal land komt, moet u uw producttitel en beschrijving oplichten.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport