Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe maak je je productpagina zichtbaar voor je doelgroep?

Elke Amazon-verkoper komt op het punt om een productpagina te maken op Amazon. Het is essentieel om het meteen goed te maken om een goede indruk te maken van uw merk. Of u nu private label-producten of retailproducten van andere labels gaat verkopen, u moet een professioneel ogende vermelding maken om geconverteerd verkeer erdoor te krijgen.

Het belangrijkste is dat u moet weten hoe u een professioneel uitziende Amazon-productpagina kunt maken. Het heeft geen zin om een productlijst op Amazon te maken en die dan gewoon te laten zitten. Als uw aanbieding u geen geld oplevert, verliest u waarschijnlijk uw tijd en inspanningen.

Als u door de Amazon-productvermeldingen kijkt, merkt u misschien dat die vermeldingen die volledige informatie over het product bevatten en de meeste klantvragen beantwoorden, hoger op de pagina met zoekresultaten staan en meer verkopen genereren. De vermeldingen met gesampelde titels en niet-volledige beschrijvingen zijn laag en maken klanten verward over wat ze zullen ontvangen door een bestelling te plaatsen.

In dit artikel ga ik enkele tips met u delen om fouten in uw vermelding te voorkomen en uw Amazon-productpagina goed te laten converteren.

Tips voor het maken van winstgevende Amazon-productpagina's

Vermeld de belangrijkste producteigenschappen in uw titel

De titel van uw product zou een mogelijke gebruiker moeten beantwoorden vragen over het product. Het is het eerste wat gebruikers zien op een productpagina. Dus het moet aantrekkelijk en goed gemaakt zijn. Het moet kopers helpen beslissen of ze door moeten gaan en controleren wat dit product kan bieden, of terugkeren naar de pagina met zoekresultaten. Dat is de reden waarom uw titel beschrijvend moet zijn en gebruikers voldoende informatie biedt om een juiste keuze te maken. Hier moet u dergelijke essentiële producteigenschappen opnemen zoals een merk, model, grootte, kleur, hoeveelheid, etc. Het is niet nodig om hier over uw merk te schrijven of enige informatie over uw bedrijf te geven. Het primaire accent moet worden gelegd op het product dat u verkoopt. Maak uw trefwoord voor de titel niet gevuld. Zorg er echter voor dat u verschillende relevante zoektermen erin invoegt.

Knutselpunten van knutselmateriaal die uw productvoordelen benadrukken

De sectie met opsommingen staat precies onder uw titel. Dat is de reden waarom uw potentiële klanten dit waarschijnlijk ook zullen lezen. Hier moet je de beste delen van je item presenteren in de duidelijke en precieze vorm. Het is raadzaam om elke kogel één zin lang te houden en niet meer om uw lezers te concentreren op de primaire informatie. Shoppers moeten meteen weten na het lezen van de opsommingstekens als het item dat u aanbiedt is wat ze nodig hebben of niet. Je kogels moeten gebruikersvragen beantwoorden voordat ze er maar aan denken. Het helpt de koper om zijn koopbeslissing in jouw voordeel te maken.

Productbeschrijving moet de klant helpen te begrijpen hoe hij zich zal voelen

Als u uw klant zo ver hebt gekregen, moet u indruk op hem maken om de deal te sluiten. Uw beschrijving moet klanten vertellen hoe hij voordeel zal hebben bij de aankoop van uw product en hoe zijn leven beter wordt. Zorg ervoor dat uw beschrijving correct is geschreven en geen druk en grammaticale fouten bevat. Het is ook redelijk om een trefwoord op te nemen in uw Amazon-productbeschrijving, omdat dit gedeelte van de aanbieding ook wordt geparseerd door zoekcrawlers van Amazon. Bovendien, als u nog laatste details heeft die u met uw klanten wilt delen, dan is de beschrijving waar ze moeten gaan.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport