Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Octoparse Review: Easy Web Scraping voor iedereen

Gegevenswetenschap is een interdisciplinair gebied van wetenschappelijke methoden, systemen en processen. Het helpt bij het extraheren van informatie van verschillende webpagina's en maakt gebruik van technieken en theorieën uit de brede gebieden van statistiek, informatica, informatietechnologie en wiskunde. Octoparse is geschikt voor datawetenschappers en helpt hen om een groot aantal sites en blogs handig te schrapen.

Verzamel nuttige gegevens met Octoparse:

Een van de meest onderscheidende kenmerken van Octoparse is dat het nuttige gegevens van internet verzamelt. Deze tool navigeert in principe via verschillende webpagina's, identificeert nuttige inhoud, schrapt het en downloadt naar uw harde schijf voor offline gebruik. Octoparse is een gratis webschraper met meer dan 170.000 actieve gebruikers over de hele wereld. Sinds 2014 heeft het honderden tot duizenden webpagina's geschraapt.

Geschikt voor ondernemingen en grote bedrijven:

In tegenstelling tot andere gewone webschraperservices is Octoparse compatibel met alle besturingssystemen en webbrowsers. Deze tool is geschikt voor bedrijven en grote bedrijven. Het zorgt voor de verstrekking van nauwkeurige en nuttige gegevens en repareert alle kleine fouten in uw webdocumenten.

Een goed alternatief voor importeren.io:

Het is niet mogelijk voor ontwikkelaars en programmeurs om informatie handmatig te schrapen. Ze gebruiken meestal import.io en Kimono Labs om scraptaken uit te voeren. Helaas zorgen zowel Kimono Labs als Import.io niet voor het aanbieden van leesbare inhoud. In tegenstelling tot deze diensten belooft Octoparse nauwkeurige en authentieke resultaten. Deze tool verandert de ongestructureerde gegevens in gestructureerde informatie en zorgt voor de levering van schaalbare inhoud. Bovendien, Octoparse verstoort de positie van uw short-tail en long-tail zoekwoorden niet. In plaats daarvan schrapt het gegevens op basis van zoekwoorden en helpt het de rangorde van uw site te verbeteren.

Geen programmeervaardigheden vereist.

De meeste tools voor het schrapen van gegevens vereisen dat u verschillende programmeertalen leert, zoals Python, C ++, Ruby en PHP. Octoparse maakt het voor u gemakkelijk om gegevens van het web te verzamelen en te schrapen zonder dat u hoeft te coderen. Het extraheert automatisch inhoud van verschillende webpagina's, organiseert het volgens uw vereisten en slaat de eindresultaten op in zijn eigen database. U kunt de gegevens ook omzetten in een aangepaste API en hoeft geen honderden stagiairs in te huren om handmatig te kopiëren en plakken. U hoeft alleen maar de webinhoud te markeren die u wilt extraheren en Octoparse doet de rest.

Informatie uit sociale media extraheren:

Er zijn verschillende methoden om gegevens te schrapen. Sommige websites bieden openbare API's voor gebruikers voor toegang tot hun datasets zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. Het is misschien niet mogelijk voor u om informatie van deze sociale netwerksites te schrapen. Octoparse haalt gegevens van al deze sites en is vooral bekend om zijn machine learning-technologie. Met deze tool kunt u informatie van Facebook, Google+, LinkedIn en Twitter schrapen en de geëxtraheerde gegevens eenvoudig en gemakkelijk naar uw harde schijf downloaden. Meestal schrapen mensen deze sites met behulp van Python en Ruby. Met Octoparse hoeft u niet afhankelijk te zijn van deze talen en hebt u geen codeervaardigheden nodig. Deze tool zal meerdere scraptaken uitvoeren en zal schaalbare en betrouwbare resultaten opleveren.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport