Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Elementattributen. Alles wat u moet weten

Document Object Model (DOM) is een Application Programming Interface (API) voor goed gestructureerde XML en HTML-documenten. API definieert de ultieme structuur van documenten, hoe toegang te krijgen tot deze documenten en hoe webschrapers documenten op internet benaderen en schrapen.

DOM werkt om attributen die aanwezig zijn in HTML-elementen op te halen en te wijzigen. Met Dom hebt u toegang tot elementkenmerken en stijlen die in een bepaald document worden gebruikt. Met weinig schraaptechnieken kunt u de achtergrondafbeelding van het doeldocument ophalen.

HTML DOM-knooppunten

Wat JavaScript betreft, wordt DOM aangeduid als een World Wide Web Consortium (W3C) standaard. Dom wordt gebruikt om een standaard voor toegang tot documenten te definiëren en te illustreren. Met het model kunnen scripts en programma's worden bijgewerkt en krijgt u toegang tot de structuur die wordt gebruikt om een document te schrijven.

Als het op HTML DOM aankomt, kan alles als een knoop worden beschouwd. Bijvoorbeeld:

  • Alle HTML-attributen zijn attribuutknopen;
  • Opmerkingen zijn commentaarknooppunten;
  • Alle HTML-elementen zijn elementenknooppunten;
  • Het document zelf wordt een documentknooppunt genoemd;

Document Object Model wordt gebruikt voor toegang tot en manipulatie van elementen in XML en HTML-documenten. Elementen worden georganiseerd en beheerd in een datastructuur (boomachtig) die gemakkelijk kan worden doorlopen voor navigatie en modificatie. U kunt klassen toevoegen aan DIV, body of HTML-elementen met behulp van Cascading Style Sheets (CSS), of interactie met de elementen met behulp van JS.

Wat u moet weten over de eigenschap attributes

Knopen kunnen worden benaderd en gemanipuleerd met behulp van hun respectieve indexnummers, waarbij de minimumindex "0" is. De eigenschap attributes werkt door een gedetailleerde verzameling attributen van bepaalde knooppunten terug te geven, zoals het object NamedNodeMap. Merk op dat numerieke indexering u helpt om een elementattribuut te doorlopen.

Elementattribuut

De elementattribuuteigenschap retourneert een geldige verzameling van alle kenmerkknooppunten die zijn geregistreerd voor een bepaald knooppunt. In eenvoudige woorden, het is een NamedNodeMap. Daarom ontbreken de Array-methoden. Het kenmerk (een paar tekenreeksen die gegevens over het opgegeven kenmerk vertegenwoordigen) knooppunten kunnen verschillen, afhankelijk van de gebruikte browser.

In dit bericht staat NamedNodeMap Object voor de ongestructureerde verzameling van specifieke elementattribuutknopen. U hoeft niet in paniek te raken in de respectieve browser die u hebt gebruikt. Object namededemap en het kenmerk Object worden ondersteund in de belangrijkste webbrowsers.

NamedNodeMap-object bestaat uit een lengte-eigenschap die u kunt gebruiken om het juiste aantal kenmerken te bepalen. Na het identificeren van het totale aantal attributen in een document, loop je door de attributenknooppunten en extraheer je je doelinformatie. Houd er bij het ophalen van gegevens uit een tekst rekening mee dat HTML-kenmerken ook worden aangeduid als kenmerkknooppunten die bestaan uit eigenschappen voor uw kenmerkobject.

Voor liefhebbers van Internet Explorer moet u opmerken dat de eigenschap attributes de neiging heeft om een gedetailleerde verzameling van de mogelijke attributen voor een specifiek element terug te geven. Zodra een DOM-knooppunt voor een bepaald HTML-element is gegenereerd, hebben veel van de kenmerken betrekking op kenmerken met dezelfde naam. Wanneer u een HTML-broncode ontwikkelt, kunt u de kenmerken op uw HTML-elementen definiëren. Zodra uw browser uw script parseert, wordt een overeenkomstige DOM met een vergelijkbaar knooppunt gemaakt. Het bijbehorende knooppunt wordt een object genoemd.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport