Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: hulpmiddelen om video-informatie van YouTube te schaven en te exporteren

Met YouTube kunnen we verschillende video's bekijken, uploaden, delen, beoordelen en rapporteren. Het stelt ons ook in staat om videobestanden aan onze favorieten toe te voegen en zich op kanalen te abonneren. Het biedt een breed scala aan door gebruikers gegenereerde en zakelijke mediabestanden, zoals tv-programma's, documentaires, filmtrailers, audio-opnamen, livestreams en andere inhoud. Je kunt net zo goed educatieve video's, geanimeerde video's en originele inhoud bekijken op YouTube. Gigantische mediabedrijven zoals BBC, Hulu, CS en Vevo bieden enige inhoud via YouTube als onderdeel van het partnerschapsprogramma van YouTube. Als niet-geregistreerde gebruiker kun je mogelijk geen informatie uit de YouTube-video's schrappen, opmerkingen toevoegen en bepaalde bestanden leuk vinden of delen. Het grootste deel van de inhoud is alleen beschikbaar voor geregistreerde gebruikers die zich ten minste 18 jaar oud verklaren.

Als u uw site wilt optimaliseren en geïnteresseerd bent in het scrapen van YouTube-video's, zijn de volgende tools het meest geschikt voor u:

 1. YouTube Scraper: 

Wil je controleren wat je concurrenten doen met hun YouTube-video's? Met YouTube Scraper kun je eenvoudig gegevens extraheren uit hun audio en videobestanden en informatie exporteren naar een gewenst formulier. We kunnen YouTube niet crawlen - het is te groot en er zijn maar een paar hulpprogramma's waarmee we onze audio en video-inhoud kunnen indexeren. Gelukkig helpt YouTube Scraper verschillende YouTube-video's te crawlen en uw webinhoud op een betere manier te organiseren. Met deze tool kun je URL's, titels, beschrijvingen, het aantal weergaven en gebruikersnamen eenvoudig schrapen. YouTube Scraper biedt volledige proxyondersteuning en stelt je in staat om meerdere videobestanden tegelijk af te schaven. Bovendien kun je trefwoorden of tags invoegen met je YouTube-video's met deze tool en het optimaliseren van uw videobestanden effectief en efficiënt.Voorafgaand aan het bekijken van YouTube-video's op een pc moesten de invoegtoepassingen van Adobe Flash Player in de browser zijn geïnstalleerd. Maar met YouTube Scraper bent u kan de video's bekijken zonder enige plug-in en kan er gemakkelijk bruikbare gegevens van schrapen.

 2. GitHub: 

Het is veilig om te vermelden dat GitHub een effectieve en prachtige tool is die tekst en afbeeldingen helpt afschrapen, maar je kunt deze tool gebruiken om YouTube te schrapen en DailyMotion-video's ook. Met de nieuwste versie van GitHub kunt u gegevens in realtime schrapen en hoeft u geen concessies te doen aan de kwaliteit. Hiermee kunnen video's correct worden bekeken zonder Adobe Flash Player of een andere plug-in te vereisen. GitHub is in feite een webgebaseerde applicatie die alle functies voor gedistribueerde versiebeheer en broncodebeheer (SCM) van Git biedt. Het biedt abonnementen voor privé en gratis repositories op één account. Projecten op GitHub kunnen worden geopend en gemanipuleerd met behulp van de standaard Git-opdrachtregelinterface. De website biedt ook functies zoals feeds, volgers en wiki's. Je kunt ook de software gebruiken en zoveel YouTube-bestanden scrapen als je wilt. In feite kunt u meerdere webschraptaken tegelijk uitvoeren met GitHub. GitHub Enterprise is ontworpen voor ondernemingen en softwareontwikkelingsteams. Deze tool kan ook worden gebruikt om informatie van afbeeldingen en YouTube-video's te schrapen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport