Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe Amazon FBA-rankings te vergroten?

Als u winst wilt verkopen en winst wilt maken op Amazon, maar gefrustreerd wilt zijn over de manier waarop u moet beginnen, is dit korte bericht van pas. In dit artikel zal ik u een stapsgewijze handleiding geven voor het verkopen van voorraad via het Amazon FBA-programma.

Hoewel dit artikel is gewijd aan het verkopen via FBA-programma, kunt u ook verkopen op Amazon en de artikelen zelf verzenden. Het is echter nog steeds beter voor Amazon-beginners om fulfilmentdiensten te gebruiken om zelfvertrouwen te krijgen in de beginfase van hun bedrijfsontwikkeling.

Verkopen op Amazon kan je kans zijn om je eigen baas te worden en je eerste miljoen op te halen. Bovendien kunt u met Amazon een waardevol bezit opbouwen dat u kunt laten uitgroeien tot een winstgevende en schaalbare onderneming.

Daarom raad ik u aan om deze gids te volgen om uw voorraad zichtbaar te maken op Amazon en meer omzet te genereren. Dus laten we naar binnen rijden.

Wat is het Amazon FBA-programma en hoe kan Amazon FBA worden gerangschikt?

Als u ooit producten op Amazon hebt gekocht, moet u weten dat Amazon Prime-programma twee dagen gratis verzending biedt. Het is een van de belangrijkste redenen waarom gebruikers voor Amazon kiezen. Het is handig en biedt kwaliteit en snelle services.

Stel u echter voor dat u uw klanten gratis en snel kunt bezorgen. Hoe kan dit uw omzet beïnvloeden en uw Amazon FBA-ranking verbeteren? Door Amazon FBA-services te implementeren, kunt u uw artikelen direct naar een Amazon-magazijn verzenden en zij zorgen voor de rest voor u (klantenondersteuning, levering, verzending, enz.) Dus als u Amazon een sope van uw artikelen bezorgt, wilt u retail, Amazon zal elk van deze producten verpakken en verzenden naar u wanneer ze worden verkocht. Alles wat u nodig hebt, is om de eerste poging te doen, en dan kunt u zich concentreren op de ontwikkeling van uw bedrijf terwijl alle routinekwesties door Amazon worden onderhouden.

In de volgende paragraaf zal ik u uitleggen hoe u de voorraad kunt verkopen via Amazon-fulfillmentdiensten.

FBA-verkoop voor beginners

Maak een Amazon-verkoopaccount aan

Om te beginnen met verkopen op Amazon, moet u uw FBA Verkopersaccount aanmaken. Hier moet u selecteren of u als individuele verkoper wilt verkopen, of maak een professioneel Amazon-account en verkoop uw producten in bulk. Al met al, als u meer dan veertig artikelen per maand gaat verkopen, is het redelijk om een Professional-account te implementeren Als u geïnteresseerd bent in drop-shipping, individuele verkoper account is genoeg voor je.

Zodra je een geschikt accounttype hebt geselecteerd, moet je inloggen of een Amazon-account maken met je huidige e-mailadres. Bovendien moet je een betaalmethode opgeven, verkoper informatie, en identificeer verificatie.

Daarna moet u uw identiteit verifiëren via een bericht of een oproep. Nu is uw account gereed en kunt u onmiddellijk beginnen met het verkopen.

Alles wat u nodig heeft in dit stadium moet je een lijst maken van de items die je wilt verkopen. In de beginfase is het essentieel om te kiezen de producten op de markt brengen die u in de toekomst baat zullen baren. Deze productideeën kunnen overal vandaan komen, beginnend met uw eigen ervaring en eindigend met zoeken op Amazon. Het beste is om een lijst met productideeën te maken en vervolgens elk item op relevantieniveau en verkoopvolume te controleren om deze lijst te verfijnen. Bovendien kunt u producten onderzoeken die al een goede verkooprang hebben en controleren of u hetzelfde product kunt verkopen met een klein aanpassings of innovatieidee. Vermijd te concurrerende items te verkopen, omdat u geen koopbox voor hen zult winnen. Er zijn tal van gratis en betaalde hulpmiddelen op het internet die u kunnen helpen bij uw Amazon-productonderzoek. Als u uw onderzoek handmatig gaat doen, moet u eerst een concurrent en vraaganalyse uitvoeren om het zoekvolume en de mate van concurrentie voor elk product te bepalen.

Maak een lijst van uw items op Amazon

Zodra u uw verkoopaccount heeft voltooid, moet u een lijst maken van de dingen die u wilt verkopen. Om uw eerste product toe te voegen, moet u naar het gedeelte "Voorraad" gaan en op de knop "Product toevoegen" klikken. Hier moet u naar uw product zoeken met behulp van de productnaam of barcode. Het enige geval dat u uw product niet hoeft te maken, is wanneer u de items verkoopt die u hebt vervaardigd.

Hierna moet u enkele essentiële productdetails en functies toevoegen. De belangrijkste dingen die u moet invoeren, zijn - de prijs van het artikel, in welke staat uw artikel zich bevindt en of u wilt dat Amazon het artikel verzendt of dat u het zelf wilt maken.

Als ik het over het prijsbeleid heb, zou ik willen aangeven dat u aan het begin van uw bedrijfsontwikkeling uw voorraad iets lager moet geprijsd dan de laagste beschikbare prijs op de markt.

Hoe zit het met de productvoorwaarden? Geef uw potentiële klanten de volledige, eerlijke en beschrijvende informatie. Bovendien zult u het waarschijnlijk eerder verkopen als u aanbiedt en een aanvullende beschrijving. Ik raad u af om uw inventaris in een betere staat te verkopen dan het is. Probeer het Amazon-systeem en je klanten niet te betoveren, want dit zal heel wat negatieve gevolgen hebben, zoals negatieve feedback, compliances, het laten vallen van de rangorde en andere.

En tot slot moet u ervoor zorgen dat u Amazon-fulfillmentdiensten selecteert om Amazon te laten verzenden en klantenservice voor u te bieden. Het is in wezen de "Ik wil de FBA-optie gebruiken" knop waarop u moet klikken om uw beslissing te bevestigen.

Manieren om uw items te converteren naar fulfilment door Amazon-items

In dit stadium moet u uw items converteren naar FBA-items. Om dit te doen, moet je naar het gedeelte "Voorraad" gaan en de optie "Voorraadbeheer" selecteren. Hier moet u de vervolgkeuzelijst "Acties" vinden en de functie "Verander naar vervuld door Amazon" selecteren. Hier moet u kiezen tussen twee Amazon-opties - "FBA Label Service" en "Commingled Inventory."

Als u nieuwe voorraad gaat verkopen, raad ik u aan de functie "Commingled Inventory" te gebruiken. Volgens deze functie voegt Amazon uw producten samen met de overeenkomende eenheden van andere verkopers. In dit geval, als uw klanten uw voorraad kopen, krijgen ze de overeenkomende of verwante eenheden van verschillende verkopers, maar in een magazijn dicht bij de klant.

Amazon "FBA Label Service" functie kan nog gunstiger voor u lijken. Volgens deze functie plaatst Amazon een label op je items, in plaats van dat je het zelf doet. Aan de ene kant verkoop je je inventaris aan het Amazon-label, waardoor gebruikers worden aangetrokken die Amazon als een betrouwbare verkoper beschouwen. Van een andere hand kunt u overwegen om uw stickers af te drukken en uw producten te etiketteren. Het zal u helpen om u te onderscheiden van de massa en uw merkbekendheid te verbeteren.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport