Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Wat is Google Scraper - Verrassende voordelen van Google Scraper voor uw online bedrijf

Google Scraper is een van de beste en meest nuttige webschrapingtools op internet. Het helpt u bij het extraheren van informatie van zoekmachines zoals Bing, Google en Yahoo. Met Google Scraper kunt u eenvoudig de PA en DA op een URL controleren en op zoek gaan naar meerdere short-tail en long tail-zoekwoorden. Als u een zakenman bent, is het verplicht voor u om een site te ontwikkelen en de rangorde van zoekmachines te verbeteren. Met gewone hulpmiddelen kunt u inhoud van dynamische sites niet goed schrapen en uw webpagina's indexeren. Maar met Google Scraper kunt u gegevens gemakkelijk schrapen en uw site crawlen voor betere resultaten.

 1. Zoekwoorden voor uw bedrijfswebsite: 

Een van de meest onderscheidende kenmerken van Google Scraper is dat het helpt bij het zoeken naar de juiste zoekwoorden voor een site. Als u onlangs een bedrijfswebsite heeft ontwikkeld en wilt zoeken naar geschikte zoekwoorden, moet u opteren voor Google Scraper. Met deze tool kunt u eenvoudig de doelzoekwoorden vinden en deze gebruiken om uw siteclassificatie te verbeteren.

 2. Gegevens oogsten van verschillende sites: 

In tegenstelling tot andere gewone hulpprogramma's voor het verzamelen van gegevens, maakt Google Scraper het u gemakkelijk om informatie te verzamelen van dynamische en eenvoudige sites. Als u informatie van eBay en Amazon wilt verzamelen en schrapen, kunt u met Google Scraper die taak uitvoeren. Honderden tot duizenden webpagina's kunnen met deze service worden getarget. Het kopiëren van een URL voor elk zoekwoord is een vervelende taak, vooral als je met veel zoekopdrachten tegelijk te maken hebt. Google Scraper kan HTTP-verzoeken verzenden naar zowel Google als Bing en de antwoorden gemakkelijk analyseren. Bovendien kunt u deze tool gebruiken om ongestructureerde gegevens om te zetten in gestructureerde en georganiseerde vorm. 

 3. Een SEO-vriendelijke tool: 

Google Scraper staat vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface. U kunt deze tool op regelmatige basis gebruiken om de zoekmachine te verbeteren rankings van uw site. Met andere woorden, we kunnen zeggen dat Google Scraper een SEO-fri is eindige tool die het voor u gemakkelijk maakt om trefwoorden te vinden en webinhoud te schrapen. U kunt tegelijkertijd meerdere scraptaken uitvoeren en zo uw energie en tijd besparen. U kunt de populariteit van uw site eenvoudig vergroten met Google Scraper.

 4. Geschikt voor niet-technische personen: 

Als u een niet-technische persoon bent en geen programmeer en codeervaardigheden hebt, kunt u Google Scraper en Extract nog steeds gebruiken gegevens van verschillende webdocumenten. U hoeft geen Python, C ++, Ruby, JavaScript of een andere programmeertaal te leren om van deze service te profiteren. In plaats daarvan maakt Google Scraper het u gemakkelijk om onbewerkte gegevens om te zetten in een leesbare en schaalbare vorm. U kunt met deze service gemakkelijk gele pagina's, witte pagina's, Amazon, Trivago, discussieforums, e-mailadressen, HTML-documenten en PDF-bestanden targeten en geen concessies doen aan de kwaliteit. Zodra de gegevens zijn verwijderd, slaat Google Scraper deze op in een eigen database of Google Drive voor later gebruik.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport