Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt - Wat is beter voor inhoudschrapen?

Inhoudschrapen is een proces waarbij inhoud van verschillende sites wordt geëxtraheerd en in de gestructureerde vorm wordt opgeslagen, eenvoudig te gebruiken formaat. De waarde van een goed scraptool voor inhoud zoals Octoparse en Content Grabber kan niet worden verwaarloosd. We kunnen deze tools gebruiken om de grote hoeveelheden inhoud te specificeren en te verzamelen die mogelijk dynamisch van aard zijn. Meestal zijn de gegevens die beschikbaar zijn op internet onleesbaar en ongestructureerd. Een goede tool voor het opschonen van inhoud helpt het te transformeren in een gestructureerd, leesbaar en schaalbaar formaat, zodat we gemakkelijk de inhoud of gegevens op onze eigen sites of blogs kunnen gebruiken.

Inhoud Grabber vs. Octoparse:

Het duurt uren om de gegevens handmatig vast te leggen en te schrapen, en u kunt niet tegelijkertijd meerdere taken uitvoeren. Zowel Octoparse als Content Grabber helpen u echter bij het automatiseren van het inhoudschrapen en het vastleggen van de gegevens in een fractie van de tijd.

Deze tools voor het schrapen van gegevens hebben op dezelfde manier interactie met verschillende websites en blogs als met een webbrowser. Naast het weergeven van de webinhoud in een browser, bewaren zowel Octoparse als Content Grabber de gegevens naar een lokaal bestand of een database volgens uw vereisten.

U kunt eenvoudig de content scraping agents configureren en elke agent dagelijks, elk uur, wekelijks of maandelijks plannen om ervoor te zorgen dat u de juiste content verzamelt via internet. deze tools verzamelen gegevens van het web en leveren de inhoud in een gestructureerde vorm Inhoud Grabber ondersteunt ORACLE, MySQL, OLE DBE en SQLSever, terwijl Octoparse formaten ondersteunt zoals CSV, JSON, XML en Excel-spreadsheets.

Ze stellen ons in staat om dynamische sites te targeten en kunnen ook inhoud van de AJAX-websites verwijderen. Content Grabber is vooral bekend om zijn machine learning-technologie, en Octoparse heeft een geavanceerde technologie om uw werk te vergemakkelijken. Deze tools voor het opschonen van inhoud zijn in staat om het internet om te vormen tot de gestructureerde gegevensbron en om verschillende zakelijke kansen voor bedrijven en particulieren te openen.

Wat kon Content Grabber en Octoparse voor u doen?

Octoparse biedt het grootste deel van de inhoud vermogen en is eenvoudiger dan Content Grabber. Deze tool bestaat al geruime tijd en heeft verschillende bevredigende gebruikers over de hele wereld. Aan de andere kant is Content Grabber een relatief nieuwe tool die is ontworpen om dynamische sites te targeten en te werken op het hoge niveau waarop de geavanceerde functies van Octoparse zijn gebundeld. Het is vrij moeilijk om te zeggen of Octoparse beter is of Content Grabber.

Beide tools zijn geweldige visuele scrapers en hebben een eenvoudige gebruikersinterface. De gebruikers surfen op internet en klikken op gegevenselementen om nuttige inhoud te verzamelen met behulp van Octoparse en Content Grabber.

Net als webrobots en spiders maken Content Grabber en Octoparse het gemakkelijk voor u om uw webpagina's te indexeren en de positie van uw site in zoekmachines te verbeteren. Bovendien kunt u deze hulpmiddelen instrueren om inhoud van complexe en dynamische webpagina's te schrapen en zij zullen hun functies onmiddellijk en comfortabel uitvoeren.

In één oogopslag lijkt het belangrijkste verschil tussen deze twee diensten hun prijsstelling te zijn. Octoparse-pakketten zijn onderverdeeld in twee hoofdtypen: Standaard ($ 89) en Professioneel ($ 189). Content Grabber is ook een betaalde service die in drie edities beschikbaar is, gaande van $ 449 tot $ 2495

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport