Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Een Super Web Scraping Tool - advies van Semalt

Net als de spiders en bots van zoekmachines kunnen WebSite Auditors ijverig doorwerken de hele site om de interne en externe bronnen te vinden of te controleren: HTML, JavaScript, CSS, Flash, video's, PDF-bestanden en afbeeldingen. Met deze tool kunt u uw webpagina's crawlen of indexeren en de positie van Bing, Yahoo en Google beter positioneren. WebSite Auditor volgt de robots.txt-instructies net als een webcrawler en maakt het u gemakkelijk om de kwaliteit van uw webcontent te controleren en analyseren.

De voordelen van WebSite Auditor:

1. Het biedt snelle resultaten:

In tegenstelling tot andere gewone SEO-tools biedt WebSite Auditor snelle en nauwkeurige resultaten. Het kan gemakkelijk de problemen van uw site onthullen die van invloed zijn op uw positie, gebruikerservaring en indexering van zoekmachines: dubbele inhoud, verbroken interne koppelingen en afbeeldingen, interne koppelingsproblemen, zware pagina's of scripts, omleidingsketens, slechte mobiele bruikbaarheid, W3C-valideringsfouten en dunne inhoud. Niet alleen dit, maar ook WebSite Auditor helpt bij het oplossen van al die grote en kleine fouten en verbetert de rangschikking van zoekmachines op uw site. Verbazingwekkend genoeg biedt WebSite Auditor nauwkeurige en betrouwbare resultaten met een hoge snelheid en is veel beter dan enige andere vergelijkbare service op internet.

2. Sitemaps en robots genereren .txt met deze tool:

Met WebSite Auditor kunt u gemakkelijk de robots.txt-bestanden en XML-sitemaps genereren met slechts een paar klikken. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de lastige syntaxis van de bestanden, omdat al deze problemen automatisch worden opgelost, dankzij WebSite Auditor voor het mogelijk maken van de problemen. Heb je de robotinstructies en sitemap al op zijn plaats? Met WebSite Auditor kunt u de bestanden eenvoudig bekijken of bewerken en de wijzigingen aan de site uploaden via een interactief FTP-account.

3. Geweldige on-page SEO audit:

Een van de meest verbazingwekkende en onderscheidende kenmerken van WebSite Auditor is dat het helpt bij het optimaliseren van uw webpagina's en zoekwoorden, op basis van de zoekmachine rankings van de sites van uw concurrent en uw eigen webpagina's. Bovendien kunt u deze tool gebruiken om de optimalisatiegraad van elke webpagina en elk zoekwoord te meten, de optimalisatietips voor zoekwoorden en pagina's te krijgen of de strategieën van concurrenten omkeren om precies te weten wat hem hoog in de resultaten van de zoekmachine maakt. Dit alles kan gedaan worden met WebSite Auditor, en deze tool is geweldig voor zowel webmasters als SEO-experts.

4. Meer dan alleen een inhoudanalysator:

Het is veilig om te zeggen dat WebSite Auditor meer doet dan alleen het analyseren van uw webinhoud. Hiermee kunt u de pagina's op een gebruiksvriendelijke manier optimaliseren en is het bekendst voor zijn uitgebreide interface. U kunt met deze service ook de titels, metabeschrijvingen, tags of een voorbeeld van het Google-fragment maken of bewerken. Verbazingwekkend genoeg worden al deze taken met slechts een paar klikken uitgevoerd zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

5. Ontvang de aangepaste en automatiseerbare rapporten:

Last but not least, zijn de WebSite Auditor-rapporten white-label en aanpasbaar. U kunt deze rapporten eenvoudig delen met uw vrienden of klanten of ze uploaden naar de cloud of sociale media. U kunt de rapporten ook automatiseren door de geplande taken in te stellen, en WebSite Auditor zal het rapport onmiddellijk op de automatische piloot bouwen en deze naar uw klant bezorgen volgens uw wensen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport