Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: webschrapen met knooppunt JS

Webschrapen is het proces waarbij nuttige informatie uit het net wordt gehaald. Programmeurs en webmasters schrapen gegevens en gebruiken content opnieuw om meer leads te genereren. Een groot aantal scraptools zijn ontwikkeld, zoals Octoparse, Import.io en Kimono Labs. Je moet verschillende programmeertalen leren, zoals Python, C ++, Ruby en BeautifulSoup, om je gegevens op een betere manier te schrapen. Als alternatief kunt u Node.js proberen en webpagina's in een groot aantal schrapen.

Node.js is een open source platform voor het uitvoeren van JavaScript-codes. JavaScript wordt gebruikt voor client-side scripting en de scripts zijn ingesloten in de HTML van een site. Met zowel JavaScript als Node.js kunt u dynamische webinhoud produceren en een groot aantal webpagina's meteen schrapen. U kunt in een mum van tijd gegevens van dynamische sites verzamelen en schrapen. Node.js is daarom een van de belangrijkste elementen van JavaScript-paradigma's geworden en de beste manier om gegevens van internet te extraheren.

Het is veilig om te vermelden dat Node.js een goed onderbouwde architectuur heeft en in staat is om verschillende webpagina's te optimaliseren. Het voert verschillende invoer- en uitvoerbewerkingen uit en schrapt gegevens in realtime. Node.js wordt momenteel beheerd door de Node.js Foundation en de Linux Foundation. De zakelijke gebruikers zijn IBM, GoDaddy, Groupon, LinkedIn, Netflix, Microsoft, PayPal, SAP, Rakuten, Tuenti, Yahoo, Walmart, Vowex en Cisco Systems.

Webscraping met Node.js:

In januari 2012 werd een pakketbeheerder geïntroduceerd voor de Node.js-gebruikers met de naam NPM..Hiermee kunt u webcontent schrapen, organiseren en publiceren en is deze ontworpen voor bepaalde Node.js-bibliotheken.

Met Node.js kunt u webservers en verschillende netwerkhulpprogramma's maken met JavaScript en verschillende kernfuncties en webschraping-projecten verwerken. De modules gebruiken de API's en zijn ontworpen om de complexiteit van schrijfscripts te verminderen. Met Node.js kunt u projecten uitvoeren voor het extraheren van gegevens in Mac OS, Linux, Unix, Windows en NonStop.

Netwerkprogramma's bouwen:

Met Node.js bouwen programmeurs en ontwikkelaars voornamelijk grote netwerkprogramma's en creëren ze webservers om hun werk te vergemakkelijken. Een van de grootste verschillen tussen PHP en Node.js is dat de data scraping-opties van Node.js niet kunnen worden gestopt. Dit platform gebruikt callbacks om aan te geven dat een project mislukt of voltooid is.

Architectuur:

Van Node.js is bekend dat het door gebeurtenissen gestuurde programmering naar de webservers brengt en stelt u in staat om verschillende webservers in JavaScript te ontwikkelen. Als ontwikkelaar of programmeur kunt u schaalbare servers maken en gegevens met Node.js in een leesbare vorm schrapen. Node.js is compatibel met DNS, HTTP en TCP en is toegankelijk voor de webontwikkelingsgemeenschap.

Verschillende open-sourcebibliotheken:

U kunt profiteren van verschillende open source-bibliotheken van Node.js. De meeste van haar bibliotheken worden gehost op de NPM-website, zoals Connect, Socket.IO, Express.js, Koa.js, Sails.js, Hapi.js, Meteor en Derby.

Technische details:

Node.js kan met één bedreiging werken. Het maakt gebruik van niet-blokkerende I / O-oproepen en stelt u in staat om tegelijkertijd duizenden gelijktijdige verbindingen en gegevensschrapingprojecten uit te voeren. Het gebruikt de Libuv-optie om uw scrapingprojecten en asynchrone gebeurtenissen af te handelen. De kernfunctionaliteiten van Node.js bevinden zich in de JavaScript-bibliotheken.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport