Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt adviseert OutWit Hub te gebruiken om gegevens te schrapen zonder vaardigheden te programmeren

Als u complexe informatie van verschillende webpagina's wilt extraheren zonder programmeerkennis, zou OutWith Hub moeten gebruiken.

OutWith Hub is een van de beste en krachtigste software voor het schrapen van gegevens. Het helpt u bij het verzamelen van gegevens van de site van een concurrent, organiseert en schrapt het volgens uw vereisten. Het is ontworpen om automatisch gegevens van lokale bronnen en websites te extraheren. OutWith Hub herkent en grijpt webkoppelingen, afbeeldingen, HTML-documenten, PDF-bestanden, contacten, zinsdelen, RSS-feeds, trefwoorden en woordenschat. Het is in staat ongestructureerde en onbewerkte gegevens om te zetten in opgemaakte grafieken, tabellen en lijsten. Gegevens kunnen worden geëxporteerd naar Google Drive, JSON en CSV. De nieuwste versie van OutWith Hub werd uitgebracht in maart 2017.

Een Mozilla-gebaseerde browser:

OutWith Hub fungeert als een krachtige op Mozilla gebaseerde browser en laat uw weergavegegevens toe terwijl deze wordt geschraapt. Het verdeelt tekstuele documenten en webpagina's in verschillende categorieën, navigeert door een reeks koppelingen en pagina's en haalt nuttige informatie voor u uit. Met OutWith Hub kunnen niet-programmeurs en niet-programmeurs hun gegevens in een gestructureerde vorm ordenen en bestanden rechtstreeks naar hun harde schijf downloaden. Aangepaste scrapers kunnen ook worden gemaakt om informatie uit minder gestructureerde pagina-elementen te schrapen.

Reguliere expressies en OutWith Hub:

OutWith Hub bevat verschillende reguliere expressies en u hoeft geen geavanceerde programmeertalen te leren, zoals Python, JavaScript, C ++ en anderen. Het wordt gepresenteerd als een hulpmiddel voor niet-technische personen en gebruikt geen DOM-parser om zijn taken uit te voeren functies.

Verschillende versies van OutWith Hub:

Momenteel is OutWith Hub beschikbaar in twee hoofdversies: de add-on Mozilla Firefox en een zelfstandige toepassing Beide hebben dezelfde eigenschappen en functies Profiteer hiervan: de gratis versie kan worden gedownload van het internet Met OutWith Hub kunt u binnen een uur maximaal 1400 webpagina's schrapen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Basisfuncties in één oogopslag:

  • OutWith Hub herkent en extraheert e-maillinks, webpagina's en RSS-nieuws.
  • Het helpt U kunt PDF-bestanden en JPG-bestanden downloaden naar uw harde schijf.
  • Met OutWith Hub kunt u gemakkelijk tekst uit gele pagina's, witte pagina's, onlinefolders en discussieforums halen.
  • Het heeft een geautomatiseerde, gebruikersvriendelijke interface.
  • Query's worden gegenereerd in de vorm van patronen en OutWith Hub schrapt alle Google-koppelingen gemakkelijk.

Geavanceerde functies in een oogopslag:

De Enterprise-editie van OutWith Hub bevat uitstekende automatiserings- en extractiefuncties. Met deze editie kunt u grote websites schrapen en een enorme hoeveelheid gegevens van internet verzamelen. U kunt ook POST- en HTTP-query's genereren en gegevens naar de FTP-server uploaden.

Als u gegevens van complexe pagina's wilt schrapen, moet u naar het gedeelte Automators> scrapers gaan. Hier moet je de patronen van de gegevens vinden, de juiste informatie in het gedeelte Markt plaatsen, gegevens in de kolom Na kolom invoegen en op de knop Uitvoeren klikken. 

Met OutWit Hub kunt u eenvoudig informatie uit een reeks webpagina's halen en helemaal geen programmeervaardigheden nodig hebben.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport