Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

PowerShell - een krachtig hulpmiddel om informatie van websites te krijgen

Met PowerShell kunt u een groot aantal gegevensschrapen uitvoeren taken. U kunt bijvoorbeeld toegang krijgen tot verschillende webpagina's en nuttige gegevens verzamelen met behulp van deze tool. Het maakt voornamelijk gebruik van webdocumenten en heeft een paar minuten nodig om al uw gegevensschraptaken uit te voeren. Vervolgens richt PowerShell zich op verschillende gegevensopslagruimten, zoals het registerarchief en biedt u nuttige informatie. Een webontwikkelaar kan PowerShell gebruiken om zijn eigen cmdlets te ontwikkelen en deze eenvoudig aan zijn/haar gegevensset toe te voegen. 

Een handige tool voor taakbeheer:

PowerShell is de software voor taakbeheer. Het bestaat uit een commandoregel-shell en een scripting-shell. In eerste instantie fungeerde PowerShell als een nuttig Windows-onderdeel en kreeg het de naam Windows PowerShell. In augustus 2016 fungeerde het als een open-sourceplatform. PowerShell is gebouwd op PHP en .Net-frameworks. De originele versie van deze tool is verplaatst naar het .Net Core-framework. De huidige versie van PowerShell biedt veel betere functies dan de oude..

Toegang tot de Dot Com-websites:

Een van de meest onderscheidende kenmerken van PowerShell is dat het eenvoudig toegang biedt tot Dot Com-websites. Hiermee kunt u beheertaken uitvoeren op zowel externe als lokale besturingssystemen en is deze compatibel met Windows, Linux en Mac OS. PowerShell biedt ons ook specifieke API's die kunnen worden ingesloten in verschillende webtoepassingen om ons werk te vergemakkelijken. Webontwikkelaars en programmeurs gebruiken dit framework om verschillende taken uit te voeren. PowerShell is vooral bekend om zijn grafische interface en buitengewone beheerfunctionaliteit. U kunt het integreren met zowel Microsoft Exchange Server 2007 als Microsoft SQL Server 2008.

Non-stop ondersteuning:

PowerShell maakt het leven van zijn gebruikers op een aantal manieren een stuk eenvoudiger. Het biedt ze uitgebreide, console-gebaseerde ondersteuning en is toegankelijk via de Get-Helpcmdlet. U kunt toegang krijgen tot de PowerShell-zelfstudies via het gedeelte Update-Help. Hier vindt u alle nodige informatie over PowerShell en zijn opties.

Verzamel informatie van verschillende websites:

Als u informatie van basis of dynamische websites wilt verzamelen, moet u PowerShell gebruiken en gemakkelijk uw taken uitvoeren. Gegevens worden verkregen via een aantal technieken en PowerShell heeft meerdere opties om uw werk te vergemakkelijken. Alle versies bestaan uit een opdrachtregelinterpreter (CLI) en u kunt met CLI nuttige gegevens van internet beheren en verzamelen. De console-optie wordt gebruikt om uw taken te automatiseren. U kunt echter niet alle facetten van GUI (grafische gebruikersinterface) gebruiken vanwege hun beperkte functies en functies.

Microsoft probeert deze problemen aan te pakken en heeft de Windows Script Host voor PowerShell geïntroduceerd. Het wordt geleverd met verbeterde functies en opties. U kunt de Windows Script Host integreren met PowerShell en zoveel gegevens verzamelen als u wilt. Het is ook mogelijk om deze gegevens naar uw harde schijf te downloaden voor offline gebruik. Met PowerShell kunt u Cmdlets ontwikkelen en maken en vertaalt u Engelse tekst in andere talen. Het zorgt voor een foutloze data.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved