Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

PDF-documenten en HTML-bestanden schrapen met reguliere expressies

De reguliere expressie is een reeks tekens die het zoekpatroon definieert en gebruikt wordt om schraap data op het net. Ze worden voornamelijk gebruikt door zoekmachines en kunnen de onnodige dialogen van teksteditors en tekstverwerkers verwijderen. Een reguliere expressie bekend als Web Pattern geeft de sets van een string aan. Het fungeert als een krachtig raamwerk en is in staat om gegevens van verschillende webpagina's te schrapen. De reguliere expressie bestaat uit web en HTML-constanten en operatorsymbolen. Er zijn 14 verschillende karakters en meta-karakters op basis van de regex-processor. Deze tekens en metatekens helpen om gegevens van dynamische websites te schrapen.

Er zijn een groot aantal software en hulpmiddelen die kunnen worden gebruikt om webpagina's te downloaden en er informatie uit te halen. Als u gegevens wilt downloaden en verwerken in een gewenst formaat, kunt u kiezen voor reguliere expressies.

Indexeer uw websites en schrap gegevens:

Er zijn kansen dat uw webschraper niet efficiënt zal werken en niet in staat zal zijn om kopieën van bestanden gemakkelijk te downloaden. In dergelijke omstandigheden moet u reguliere expressies gebruiken en uw gegevens laten schrapen. Bovendien kunt u met reguliere expressies eenvoudig ongestructureerde gegevens omzetten in een leesbare en schaalbare vorm. Als u uw webpagina's wilt indexeren, zijn reguliere expressies de juiste keuze voor u. Ze schrapen niet alleen gegevens van websites en blogs, maar helpen u ook bij het crawlen van uw webdocumenten. U hoeft geen andere programmeertalen te leren, zoals Python, Ruby en C ++.

Eenvoudig data van dynamische websites schrapen:

Voordat u met data-extractie begint met reguliere expressies, moet u een lijst maken van de URL's waarvan u de gegevens wilt verwijderen. Als u webdocumenten niet goed kunt herkennen, kunt u Scrapy of BeautifulSoup proberen om uw werk gedaan te krijgen. En als u de lijst met URL's al hebt gemaakt, kunt u meteen gaan werken met reguliere expressies of een ander vergelijkbaar framework.

PDF-documenten:

U kunt ook PDF-bestanden downloaden en schrapen met behulp van specifieke reguliere expressies. Voordat u voor een scraper kiest, moet u ervoor zorgen dat u alle PDF-documenten in tekstbestanden hebt omgezet. U kunt uw PDF-bestanden ook transformeren in het RCurl-pakket en verschillende opdrachtregelprogramma's gebruiken, zoals Libcurl en Curl. RCurl kan de webpagina niet direct met HTTPS verwerken. Dit betekent dat website-URL's die HTTPS bevatten, mogelijk niet goed werken met reguliere expressies.

HTML-bestanden:

Websites die gecompliceerde HTML-codes bevatten, kunnen niet worden verwijderd met een traditionele webschraper. Reguliere expressies helpen niet alleen bij het schrapen van HTML-bestanden, maar richten zich ook op verschillende PDF-documenten, afbeeldingen, audio en videobestanden. Ze maken het gemakkelijk voor u om gegevens te verzamelen en extraheren in een leesbare en schaalbare vorm. Nadat u de gegevens hebt gescrapt, moet u verschillende mappen maken en uw gegevens in die mappen opslaan. Rvest is een uitgebreid pakket en een goed alternatief voor Import.io. Het kan gegevens van de HTML-pagina's schrapen. De opties en functies zijn geïnspireerd op BeautifulSoup. Rvest werkt met Magritte en kan u helpen bij afwezigheid van een reguliere expressie. U kunt complexe taken voor het schrapen van gegevens uitvoeren met Rvest.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved