Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Top 5 Python Web Scraping-bibliotheken

Python is een programmeertaal op hoog niveau. Het biedt veel voordelen voor programmeurs, ontwikkelaars en startups. Als webmaster kunt u eenvoudig dynamische websites en applicaties ontwikkelen met Scrapy, Requests en BeautifulSoup en uw werk gemakkelijk gedaan krijgen. Python-bibliotheken zijn handig voor zowel kleine als grote bedrijven. Deze bibliotheken zijn flexibel, schaalbaar en leesbaar. Een van hun beste kenmerken is hun efficiëntie. Alle Python-bibliotheken beschikken over een heleboel geweldige data-extractie-opties en programmeurs gebruiken deze om hun tijd en middelen in balans te brengen.

Python is de voorafgaande keuze van ontwikkelaars, data-analisten en wetenschappers. De beroemdste bibliotheken zijn hieronder besproken.

 1. Verzoeken: 

Het is de Python HTTP-bibliotheek. Verzoeken zijn een paar jaar geleden vrijgegeven door Apache2 License. Het doel is om meerdere HTTP-aanvragen op een eenvoudige, uitgebreide en mensvriendelijke manier te verzenden. De nieuwste versie is 2.18.4, en requests wordt gebruikt om data van dynamische websites te schrapen. Het is een eenvoudige en krachtige HTTP-bibliotheek waarmee we webpagina's kunnen openen en er nuttige informatie uit kunnen halen.

 2. BeautifulSoup: 

BeautifulSoup is ook bekend als HTML-parser. Dit Python-pakket wordt gebruikt om XML en HTML documenten te parseren en niet-gesloten tags op een betere manier te targeten. Bovendien is BeautifulSoup in staat om ontleedbomen en pagina's te creëren. Het wordt voornamelijk gebruikt om gegevens uit HTML-documenten en PDF-bestanden te schrapen. Het is beschikbaar voor Python 2.6 en Python 3. Een parser is een programma dat wordt gebruikt om informatie uit XML en HTML bestanden te extraheren. De standaard parser van BeautifulSoup behoort tot de standaardbibliotheek van Python. Het is flexibel, nuttig en krachtig en helpt om meerdere taken voor gegevensschrappen tegelijk uit te voeren. Een van de grootste voordelen van BeautifulSoup 4 is dat het automatisch HTML-codes detecteert en u HTML-bestanden met speciale tekens laat schrapen. Daarnaast wordt het gebruikt om door verschillende webpagina's te navigeren en webtoepassingen te bouwen.

 3. lxml: 

Net als Beautiful Soup is lxml een beroemde Python-bibliotheek. Twee van zijn beroemde versies zijn libxml2 en libxslt. Het is compatibel met alle Python API's en helpt gegevens van dynamische en gecompliceerde sites te schrapen. Lxml is beschikbaar in verschillende distributiepakketten en is geschikt voor Linux en Mac OS. In tegenstelling tot andere Python-bibliotheken is Lxml een eenvoudige, nauwkeurige en betrouwbare bibliotheek.

 4. Selenium: 

Selenium is een andere Python-bibliotheek die webbrowsers automatiseert. Dit draagbare softwaretestkader helpt bij het ontwikkelen van verschillende webapplicaties en het schrapen van gegevens van meerdere webpagina's. Selenium biedt afspeelhulpprogramma's voor auteurs en u hoeft geen scripttalen te leren. Het is een goed alternatief voor C ++, Java, Groovy, Perl, PHP, Scala en Ruby. Selenium werkt op Linux, Mac OS en Windows en werd uitgebracht door Apache 2.0. In 2004 ontwikkelde Jason Huggins Selenium als onderdeel van zijn data scraping-project. Deze Python-bibliotheek is samengesteld uit verschillende componenten en is voornamelijk geïmplementeerd als een Firefox-add-on. Hiermee kunt u webdocumenten opnemen, bewerken en debuggen.

 5. Scrapy: 

Scrapy is een open-source Python-framework en webcrawler. Het is oorspronkelijk ontworpen voor webcrawltaken en is gewend om informatie van websites te schrapen. Het gebruikt API's om zijn taken uit te voeren. Scrapy wordt onderhouden door Scrapinghub Ltd. De architectuur is gebouwd met spiders en onafhankelijke crawlers. Het voert een verscheidenheid aan taken uit en maakt het gemakkelijk voor u om webpagina's te doorzoeken en te schrapen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved