Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Wat is Web Data Extraction - Functies van FMiner

Webdatasextractie, ook wel screen scraping of web harvesting genoemd, is een techniek voor het extraheren een enorme hoeveelheid gegevens van het net. De informatie is beschikbaar op websites in ongeorganiseerde vormen, en een goede afzender van webgegevens kan deze op een juiste manier ordenen en structureren. Webinhoud is handig voor e-commerce portals, onderzoeksbureaus, mediabedrijven, overheidsinstanties, digitale marketeers en data scientists. Daarnaast moeten zorgdeskundigen en leraren gegevens schrapen voor hun lopende onderzoeksprojecten.

FMiner - Een krachtige web data extractor:

FMiner is een van de meest verbazingwekkende en krachtige web scraping tools op het internet. Het haalt informatie uit vastgoedportalen, sociale-mediasites, shoppingwebsites, geclassificeerde sites, reisportalen en nieuwsuitzendingen. U kunt ook FMiner gebruiken om informatie uit privéblogs te schrapen en deze op uw eigen site te publiceren.

Weg met handmatige webscraping:

Als u gegevens handmatig hebt geschraapt en geen geavanceerde programmeervaardigheden hebt, moet u kiezen voor FMiner en handmatige webscraping verwijderen. Met deze tool wordt uw werk eenvoudiger en krijgt u meer accurate en authentieke gegevens. Bovendien kunt u eenvoudig de gegevens opslaan in een lokale of cloudopslag en deze downloaden naar uw harde schijf voor offline gebruik.

In tegenstelling tot andere gewone tools voor gegevensschrapen, helpt FMiner u HTML-tekst, afbeeldingen en video's extraheren en doet het nauwkeuriger en efficiënter. Het navigeert door verschillende webpagina's, verzamelt nuttige informatie, schrapt het direct en downloadt het vervolgens naar je harde schijf.

Geschikt voor journalisten:

Een journalist schrijft nieuwsverhalen en publiceert nauwkeurige inhoud op Hij / zij is verantwoordelijk voor het achterhalen van nieuwsartikelen en het op de juiste manier schrapen van deze artikelen. Met een gewone webschrapingstool kan hij / zij geen bruikbare gegevens extraheren en geen informatiemateriaal verzamelen, maar met FMiner, een journalist kan informatie op een betere manier extraheren en zijn publiek op de hoogte houden van de nieuwste verhalen en huidige trends. FMiner is specifiek ontworpen voor grote bedrijven, bedrijven, programmeurs, ontwikkelaars en journalisten. Met deze tool kunt u meerdere webschrapers ondernemen proj ects tegelijkertijd.

Compatibel met alle browsers en besturingssystemen:

Een van de meest verbazingwekkende functies van FMiner is dat het compatibel is met Google Chrome, Mozilla Firefox en Internet Explorer. Bovendien is deze tool geschikt voor de Mac OS X-, Windows- en Linux-gebruikers. FMiner staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en stelt u in staat om een webschrapingproject visueel te ontwerpen. U kunt eenvoudig de kwaliteit van gegevens bewaken terwijl deze wordt geschraapt.

Of u nu een groot aantal webscraping-projecten hebt of gegevens wilt extraheren uit dynamische sites, FMiner zal deze taak beter uitvoeren dan een gewone data-extractor. Deze tool kan ook sites behandelen met proxyserverlijsten, AJAX, cookies, omleidingen, vervolgkeuzemenu's en JavaScript.

Met FMiner beheert u snel datamining en webschrapingtechnieken en oogst gegevens van dynamische websites. Je kunt ook informatie uit Alibaba, Trivago, eBay, Amazon, CNN, BBC en geclassificeerde sites extraheren. FMiner wordt ook gebruikt om informatie te schrapen van gele pagina's, witte pagina's, discussiefora en online-mappen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved