Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Webinhoud uitpakken? Een nieuwe datafactor zal uw werk vergemakkelijken

Probeert u data te verkrijgen van complexe en dynamische websites? Het is nu mogelijk om gegevens van een AJAX of JavaScript-pagina te verzamelen en op te slaan. Steven Selph's Scraper is een van de coolste web-extractietools op het net. Het helpt bij het gemakkelijk downloaden van metadata, afbeeldingen en teksten naar uw harde schijf. Het richt zich voornamelijk op geavanceerde en dynamische sites en haalt binnen een mum van tijd nuttige informatie uit. Steven Selph's Scraper gebruikt API's en ROM-parsers om nauwkeurige resultaten te leveren.

Schraap afbeeldingen en verkrijg nuttige gegevens:

De meeste webkrabbers kunnen afbeeldingen en video's niet goed schaven. In tegenstelling tot deze tools, zorgt de scraper van Steven Selph voor uw afbeeldingen en schraapt ze volgens uw vereisten. Zodra de PNG en JPG-bestanden zijn geschraapt, slaat de scraper van Steven Selph ze op in een afzonderlijke afbeeldingsmap of downloadt deze naar uw harde schijf voor offline gebruik. Met de gratis versie kunt u maximaal vijfduizend afbeeldingen schrapen. En met de betaalde versie kunt u binnen enkele minuten meer dan tienduizend afbeeldingen schrapen. Als een afbeelding niet geschikt is voor gebruikers, markeert de tool deze onmiddellijk en voorkomt u dat u het project voor webextractie uitvoert. Het zorgt voor uw veiligheid en beveiliging op internet.

Geschikt voor iedereen:

Steven Selph's Scraper is geschikt voor programmeurs, ontwikkelaars, webmasters, studenten, data-analisten en onderzoekers.U kunt het als student of docent gebruiken om gegevens uit eBooks en tijdschriften te extraheren. 

Een goed alternatief voor ParseHub:

ParseHub is een beroemde webscraping tool die tot dusverre tot 2 miljoen webpagina's heeft geschraapt. De Scraper van Steven Selph daarentegen is een nieuwe tool die maar een paar duizend webpagina's heeft geschraapt. Toch is de Scraper van Steven Selph een goed alternatief voor ParseHub die in staat is om tegelijkertijd meerdere data-extractietaken uit te voeren. In tegenstelling tot Import.io en ParseHub schrapt deze tool je gegevens in seconden en is niet van invloed op de positie van short-tail en long tail-zoekwoorden. Dit betekent dat u gegevens van geavanceerde sites kunt schrapen zonder concessies te doen aan de kwaliteit en uw positie op de positie van doelcodes niet hoeft te verstoren.

Systeemvereisten en ondersteund platforms:

De systeemvereisten voor Steven Selph 's Scraper zijn Atari (2600, 5200 en 7800), NEC (TurboGrafx 16 / PC Engine en SuperGrafx) en Nintendo (Nintendo Famicom Disk System, Super Nintendo, Nintendo Game Boy en Nintendo Virtual Boy).

Steven Selph's Scraper is compatibel met Windows, Linux, Mac OS en Raspberry Pi. Je kunt deze tool ook downloaden en activeren met een RetroPie Script-setup. De tool is in staat om verschillende webdocumenten tegelijk te scannen. Het converteert HTML-bestanden en PDF-documenten naar tekst. U kunt zoveel webpagina's schrapen als u wilt.

Biedt leesbare en schaalbare gegevens:

Een van de belangrijkste kenmerken van Steven Selph's Scraper is dat deze zorgt voor schaalbare en leesbare gegevens. Met andere software voor het verwijderen van vergelijkbare gegevens, weet u waarschijnlijk niet dat u nauwkeurige en betrouwbare resultaten krijgt. Maar met Steven Selph's Scraper krijgt u alleen leesbare inhoud en kunt u deze veilig en veilig downloaden naar uw harde schijf. Deze tool biedt snelle resultaten en kan tot 100 webschraptaken in een minuut verwerken. Bovendien repareert het alle kleine spelling en grammaticale fouten in uw documenten.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved