Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Payları En İyi Web Veri Çıkarma Hizmeti

PromptCloud hedeften yararlı verileri çıkarmak için DaaS modelini kullanan bir web veri çıkarma şirketidir internet sayfaları. PromptCloud, içeriğinizi CSV, JSON ve XML gibi formatlarda sunmak için kullanılan altyapı ve araçlardan oluşur.

Neden Aklınızı mı İstiyorsunuz?

PromptCloud, web sitelerinden büyük miktarda veri ayıklamak için mükemmel bir çözümdür. Hem web sayfalarını hem de siteleri sıyırmak için pek çok yaklaşım kullanılır. Bu veri çıkarma servis sağlayıcısıyla sınırlar olmadan sağlanan hedef web sitelerini kazıyabilirsiniz.

Web veri çıkarma, sitelerden veri çekmeyi içeren bir DIY görevi. Bununla birlikte, projeniz dinamik web sitelerinden büyük miktarda bilgi çıkartmayı gerektiriyorsa, bir servis sağlayıcı seçmek en iyi seçenektir. PromptCloud, potansiyel müşterilere aşağıdakiler gibi avantajlar sunar:

  • Tam zamanlı müşteri desteği sağlanması
  • Hedef web sitelerini izleme
  • Tam yönetilen web veri çıkarma

Nasıl PromptCloud çalışır

Bu veri toplama hizmeti sağlayıcısı, hedeflenen web sitesinde tarayıcılar kurarak, kazınmış verileri temizleyerek ve nihayet verileri müşterilere kullanılabilir formatlarda sunarak çalışır. Ödeme yaptıktan sonra, PromptCloud teknik ekibi, tercih ettiğiniz kazıma sıklığı, yöntemi ve formlarını kullanarak hedef web sitelerinden bilgi çıkarmaya başlar.

PromptCloud, müşterilere içerik kazımak ve sunmak için DaaS modelini kullanmaktadır. Tüm web kazıma süreci boyunca, yalnızca katkılarınız, verilerin çıkarılacağı sıklığı, kazıma yapılacak veri alanlarını ve hedef web sitelerini belirtecektir. Çoğu durumda, bu veri çıkarma servis sağlayıcısı, kazınmış içeriği müşterilere sunmak için FTP, Amazon S3 ve API kullanmaktadır.

Web veri çıkarımı uygulamaları

PromptCloud, çeşitli alanlarda ve uygulamalarda kullanılır. Web veri çıkarma çoğunlukla marka izleme ve iş zekası için veri çıkarmak için kullanılır. İşte web veri çıkarımının diğer önemli uygulamaları.

Pazar araştırması

Pazar araştırması, güvenilirlik amacıyla çok miktarda veriye dayanan bir alandır. PromptCloud ile, pazar analizi projeleriniz için doğru ve temiz veriyi kolayca ayıklayabilirsiniz.

Fiyat karşılaştırması

Mevcut çevrimiçi ve net pazarlama sektöründe başarılı olmak için, en iyi rakiplerinizden veri beslemelerine erişmeniz son derece önemlidir. Rakibinizin veri akışlarını analiz etmeye çalışıyorsanız, PromptCloud, göz önünde bulundurmanız gereken servis sağlayıcıdır.

Marka izleme

Marka imajı, şirketiniz hakkında her şeyi anlatır. Günümüzün rekabetçi iş pazarlarında başarılı olabilmek için çekici bir marka imajına ihtiyacınız var. Web varlığınızı ve müşterilerin ürünlerinize yönelik görüşlerini takip etmek için PromptCloud'un kazıma servislerini kullanın.

Kataloglama

E-ticaret portallarından ürün kategorilerinin alınması hantal bir görev olabilir. PromptCloud ile, kataloglamada kullanılacak doğru görüntüler de dahil olmak üzere e-ticaret portallarındaki ürün verilerine erişebilirsiniz.

Duyarlılık Analizi

Duyarlılık analizi, Twitter gibi sosyal medya platformlarından yararlı verilerin alınmasına dayanır. PromptCloud ile değerlendirmeler ve bloglar gibi halka açık forumlardan fikirlere erişebilir ve ürünlerinizle ilgili müşterilerin görüşlerini anlayabilirsiniz.

Günümüzde veriler iş kararlarında önemli bir araç haline gelmiştir. Bir işletme sahipleri ve pazarlama danışmanları, web üzerinden analiz ve iş zekası için verilere güvenirler. Burada PromptCloud gelir. PromptCloud, servis sağlayıcıların doğru ve iyi yapılandırılmış verileri sunmasına izin veren dinamik otomasyon yeteneklerinden oluşur. PromptCloud servis sağlayıcısını kirala ve web kazıma deneyimini bir üst seviyeye çıkar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport