Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web arama optimizasyonunu yerel olarak yaparak sıralamayı nasıl artırabilirim?

Yerel web arama optimizasyonunun aslında ne anlama geldiğini bulmaktan başlayalım (aksi takdirde yerel SEO). Arama Motoru Optimizasyonu, SERP listesinde daha iyi çevrimiçi görünürlük sağlamak için Google'ın arama tarayıcılarına çekici kılmak için web sayfalarınıza gönderilen her bilgi parçası için optimizasyon çalışmaları için bilinir. Yerel düzeyde web arama optimizasyonu düşünüldüğünde, çevrimiçi işletmenizi yerel arama istekleri için ilk sonuçlar arasında gösterilmesi sürecini ifade eder. Çoğunlukla, bu gibi web arama optimizasyonu çabaları, ticari işleriniz için hızlı bir çevrimiçi sıralamada artış sağlamak için dizin alıntıları ve yerelleştirilmiş içerik pazarlaması üzerine çalışılmaktadır. Aşağıda, yerel düzeyde web arama optimizasyonu çalışmalarıyla uğraşan her alan için kısa bir göz atacağım.

web search optimization

 Adım 1 

Burada en önemli konular arasında Google My Business Page ve ihtiyaç duyulan web arama optimizasyonudur. Neden her şeyden önce gelmelidir? Çevrimiçi varlığınızın sektörü olduğuna inanılmaktadır, bu da bölgesel işletmeler için ilk arama talepleri arasında doğrudan görüntülenme şansına sahiptir. Kişisel Google My Business sayfanızı hiç ziyaret etmediğiniz bir şey olursa, onu bulun veya varolan ürününüzü doldurmaya başlayın. Web arama optimizasyon formunuzda kapsaması önerilen öğelerin listesi aşağıdadır: işletme adınızı tam olarak, özet açıklamalarınızı bir çalışma zamanlaması ve telefon numaraları, açılış sayfası bağlantısınız ve ticari projenizin bazı inandırıcı fotoğrafları ile belirtin. Bunu yaparak, ayrıca Google Yazıları'nı kullanabilir, Google Artı'ya katılabilirsiniz ve içinde bulunan bazı modern toplulukları kullanabilirsiniz. Ve yeni içeriği yerleştirirken ve var olan yazıları zamanında güncellerken, daha fazla kullanıcıyı işletme web sitenizde bazı incelemelerden çıkarmaya teşvik etmeyi unutmayın.

 Adım 2 

Daha sonra, web arama optimizasyon kampanyanızın dizin alıntılarıyla iyi bahis yaptığından emin olun..Açık erişimli Dizin Tarama araçlarından birini seçerek bir kontrol yapmanızı öneririm. Bu şekilde, web sitenizin ne kadar iyi ve hangi iş dizini alıntılarında görüntülendiğini göreceksiniz. Bu listelemelerin çoğunda, Google My Business Sayfasında zaten üzerinde bulunduğumuz gibi, aynı adımları ve eylemleri gerektirir. Arama motorları yalnızca doğru sonuçları göstermeyi tercih ettiği için çifte kontrol etmenizi öneririm, bu nedenle işinizle ilgili yanlış veya uyumsuz verilerden kurtulmalısınız. Bu birkaç şeyle çalışmanın, size yerel web arama optimizasyonunda neredeyse hemen bir olumlu etkisi olan ve dolayısıyla sıralamanıza hızlı bir şekilde katkıda bulunması nedeniyle, zamanınızı ve çabalarınızı küçümsemenize gerek yok.

search optimization

 Adım 3 

Sonunda, sosyal profiller için uygun bir göz önermeyi öneriyorum. Unutmayın, önemli şeyler, özellikle yerel web arama optimizasyonunuzla ilgili. Ana web sitenize yönlendiren ana dizinleri ve bağlantıları göz önüne alarak, Facebook veya Twitter gibi bazı sosyal profillerde listeleme yapma konusunda tereddüt etmeyin. Bunu yaptığınızda, gönderme etkinliğiniz için tekrarlama oranını koruduğunuzdan emin olun ve kaliteli içeriğe dikkat edin. Google ve diğer motorlar tarafından iyi tanınan sosyal pazarlamanın geniş seçeneklerini keşfedin, burada gösterdiğiniz çabalar web arama optimizasyonunuzun tam anlamıyla sağlıklı bir etkisine sahip olacak.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport