Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Mevcut SEO puanımı nasıl kontrol edebilirim?

Genellikle mevcut ilerlemenin test edilmesi veya bir web sitesinin SEO puanının kendisini tahmin etmeyle ilgili sorularını duyuyorum. Ama yine de mantıklı mı oluyor? Açıkçası, iyi ya da kötü SEO puanının hepsinden sonra emin değilim. Aslında, Arama Motoru Optimizasyonu kavramı, web sitenizi gerçek sıralamada başarıya götürmek için tamamen net bir anlayışa ihtiyaç duyan her pratik stratejinin pek çok yönüyle çok önemli. Peki, SEO puan ölçümüyle ilgili soruyu yanıtlamak neredeyse alakasız hale geliyor gibi görünüyor. Aslında, arama motorları tarafından, herhangi bir web sitesinin puanını, endüstri sektörüyle alakalı olanlarla veya en azından benzer bazı pazar alanlarıyla karşılaştırmamıza izin veren paylaşılan bir gösterge tablosu yoktur. Ve hepsi için karşılaştırılabilir bir analiz yapmak için hiçbir çalışma aracı veya birleşik platformlar yok: bağlantılar, diğer sosyal sinyaller, SEO'nun ana teknik yönleri, sayfa hataları sayısı, sayfa yükleme hızı, farklı etiketlerden bahsetmiyorum ve içerik kalitesinin kendisi. Peki ne tür bir cevap alabiliriz? Her ne kadar SEO puanı ile ne yapabildiğimizi görmek istiyoruz.

seo score

En yakın rakibinize karşı web sitenizin SEO temel öğelerini karşılaştırabilirsiniz.

Temel bilgiler hakkında konuşarak, mevcut web sitenizin performansını rakibinizin bazı toplu verileriyle karşılaştırmanızı öneririm. Aynı sektördeki hedef anahtar kelimelerden gelen organik trafiklerini ve ürün veya hizmetleri ararken bu anahtar cümleleri kullanarak pazar kitlelerini inceleyebiliriz. Bu şekilde hareket ederek, en azından doğru yolda ilerlediğinizi görmek mümkün olacak veya muhtemelen hızlı bir düzeltme için uzmanları kiralamanız gerekecek. Yani, burada SEO'nun dış kaynaklı işe alınmasının, hayatta kalma tek kararını vermemek için bazen iyi oluşturulmuş olabileceğini kastediyorum.

Rakiplerimizin en iyi deneyimini inceleyebilir ve kendi deneyimlerinden faydalanabilir.

Rakiplerinizin sıralamadaki ilerlemesiyle ilgili bazı açık delillerin bulunup bulunmadığını saptamanın ve en başarılı uygulamalarına başvurmanın genellikle SEO puanınızı artırmak için sağlam ve net bir çözüm olduğuna inanıyorum. Ancak burada taklitçi gibi davrandığım anlamına gelmiyor. Sadece en etkin şeylere odaklanın ve web sayfalarınızdan hayata geçirmeye başlayın. En güçlü rakibinizin bazı popüler sosyal medyadan iyi fayda sağladığını düşünün. Öyleyse neden böyle davranıp SEO puanınızı, beğeniler, bahisler ve Facebook'daki paylaşımlar gibi aynı kanıtlanmış öğelerle kullanmaya çalışmıyorsunuz?

seo

Rakiplerinizin ne yaptıklarını kesin olarak yanlış bir şekilde tespit edebiliriz.

Diğer rekabetçi mücadelelerle ilgilenmek gibi, düşmanın zayıf yönlerini anlayarak maçı kazanmak gerçekten iyi bir fikir olabilir. Ve bu şema, mevcut SEO puanınızı artırmak için kullanıldığında daha da anlamlı hale geliyor. Dolayısıyla, rakipleriniz tarafından kaçırılan herhangi bir öğeyi doğru bir şekilde kullanmaktan çekinmeyin; içerik stratejileri veya Arama Motoru Optimizasyonu'nun diğer tüm yönleri hala tam olarak kullanmıyorsa.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport