Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

En sık sorulan SEO sorularınıza hızlı yanıtlar

Sitenizi SERP'de görünür kılmak için yalnızca bir arama motorları optimizasyonu terim tanımı ve sıralamalarınızı nasıl etkileyebileceğini bilmelisiniz. Kazanan bir optimizasyon kampanyası oluşturmak veya SEO uzmanlarınızın çalışmalarını izlemek için web sitesi optimizasyonu ilkeleri ve teknikleri hakkında derinlemesine bilgi edinmeniz gerekir. Bu nedenle, başta gelenlerin birçoğu web sitesi geliştirme yolunda sorular soracak temel SEO şeyler hakkında konuşalım, ancak kimin açıklamak istediğinden emin değilim.

seo frequently asked questions

SEO hakkında TOP sık sorulan sorular

  •  Organik ve ücretli arama arasındaki fark nedir? 

Pais veya inorganik arama sonuçları, SERP sayfasının üst kısmında görünen ve "Reklamlar" işaretine sahip olanlardır. Bazı durumlarda, bu sonuçlar SERP sayfasının yanında da görünebilir . Bunlar, reklamverenlerin alakalı kullanıcı sorguları için farklı arama motorlarının TOP'unda görünmesi için ödediği alanlardır. Ücretli aramaya ulaşmak için bir optimizasyon kampanyası yürütmeniz gerekmez. İhtiyacınız olan her şey, her kullanıcının reklamınızın tıklanması için ödeme yapmaktır. Bu tür ücretli reklamlar, tıklama başına ücretlendirme reklamı olarak adlandırılır ve arama sonucunda yeni ziyaretçiler çekmek ve tıklama oranını artırmak için kullanılır.

Organik veya ücretli arama, kaliteli web sitesi optimizasyonu yoluyla arama motorlarında görünen organik sonuçlara işaret eder. Organik aramaların TOP üzerine yerleştirilen bir web kaynağı, alaka düzeyi, kalitesi ve SEO dostu özelliği ile ayırt edilebilir. Bir TOP sıralanan web sitesi, tüm arama motoru standartlarına göre geliştirilmelidir. Organik aramada öncülük ederek, marka bilinirliğini artırma ve satışa dönüşecek kaliteli trafiği çekme şansınızı artırabilirsiniz.

  •  SEO hizmetleri için ne kadar ödemeliyim? 

Arama motoru optimizasyonu hizmetleri fiyatınız, işletmenizin türüne, pazar nişinize ve optimizasyonun boyutuna (yerel, ülke, küresel) bağlı olarak çarpıcı biçimde değişebilir..Dahası, bir fiyat optimizasyon servis sağlayıcı otoritesine ve itibarına bağlıdır. Eğer dünya dijital pazarlama ajansında uzun süredir bilinen bir tanınmışsa, büyük olasılıkla hizmetlerinin maliyeti ortalama piyasa fiyatından daha yüksek olacaktır. Bununla birlikte, tüm yatırımlarınız peşin olarak ödenecektir. Bu nedenle, kalite optimizasyonu kampanyası fiyatıyla ilgili şüphe uyandırmamalısınız.

Çok uygun fiyatlarla SEO sunan şirketler için düşmeyin. Çoğu durumda, arkasında profesyonelce olmayan bir yaklaşım ve dolandırıcılık vardır. Genellikle, bu şirketler hızlı sonuçlar elde etmek için siyah şapka SEO teknikleri kullanır. Ancak Google cezalarına ve sıralamaların düşmesine neden olabilir.

seo questions

  •  SEO'yu başlattıktan sonra, ilk olumlu sonuçları kontrol etmek için ne kadar beklemeliyim?  

SEO zaman ve çaba gerektiren zaman alan bir prosedürdür. Bir gece uygulanamaz. Tüm gerekli SEO stratejilerini uygulamak 6 ila 9 hafta arasında sürüyor ve tüm değişiklikler pazarlama güncellemelerine adanmış birkaç ay sonra. Arama motoru tarayıcılarının sitenizi SERP'de daha üst sıralara çıkartmak için web sitenizin değişikliklerini ayrıştırmak ve dizinlemek için biraz zamana ihtiyacı vardır. Pazar nişinize, sitenin boyutuna ve optimizasyonun kalitesine bağlı olarak, ilk olumlu SEO sonuçlarını gözlemlemeye başlamak 6 aydan 9 aya kadar sürer.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport