Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Orijinal SEO ve video içerik optimizasyonunun nasıl çalıştığını biliyor musunuz?

Video içeriği, özellikle de tam desteğe sahip çevrimiçi pazarlama stratejisi ile birlikte giderek daha da gerekli hale geliyor. Her web sayfasına yerleştirilmiş bilgilendirici videolardan en güçlü noktalar arasında, önce daha fazla müşteri kazandırmak, daha iyi müşteri bilinci ile daha güvenilir marka otoritesini oluşturmak ve sonuç olarak, her çevrimiçi tümde yapılan kazanç potansiyelini artırmak gibi ilk avantajları görüyorum.

seo and video

En yaygın olarak, video içeriği bir şekilde yalnızca sosyal medya pazarlamasıyla ilişkilidir. Fakat inanmak büyük bir hata. Evet, elbette Twitter, Facebook ve YouTube'un kendisi göz alıcı tanıtım videolarınızı yerleştirmek için mükemmel şeylerdir. Tüm bu platformlar, kanıtlanmış ve böyle hareket etmek için ideal bir şekilde kullanılmıştır. Ancak burada kritik bir soru daha geliyor - SEO ve video içeriği arasında daha sıkı ilişkiler varsa ne olacak? Günümüzde olduğu gibi, arama optimizasyonu içeriğin ötesinde daha çok yönü kapsamaktadır. Aslında, arama motorları açısından, iyi optimize edilmiş bir video içeriğine sahip olmak, kaliteli bir içeriğe sahip olmak gibidir, ancak daha kişisel bir şekilde. Aşağıda, kısa bir göz öne çıkılmaktadır: SEO ve video içeriği, genellikle nitelikli yollara dönüşen daha fazla organik trafik getirmek için elden gelmeli mi? Yoksa hâlâ bir şey yok mu? Tamam, şaka yapıyorum burada. Bana gelince, SEO ve video içeriği birbirine sıkı sıkıya entegre olan standart çalışmalarımın olması gereken korkunç bir gereklilik halihazırda çok rahat bir durum haline gelmiştir. Bu konuda haklı olduğumu kanıtlayacağım. Aşağıda, size çevrimiçi işiniz için azami verimlilik sağlayan küçük bir video optimizasyonuna sahip olduğunuz için inandırıcı ipuçları göstereceğim.

Başlamadan önce, basit bir öneri düşünelim: web sayfası SEO ve video içeriği optimizasyonu birbirine benzemekle birlikte yine de aynı değil. Yazılı orijinal içerik gibi, videolar kalite içeriği ve güçlü geri bağlantı sayıları düşünülerek Google tarafından sıralanır. Benzer özelliklerini en iyi şekilde kullanmam için bazı eski deneyimlerime göz atalım.

Her şeyden önce, video transkripsiyonlarına devam edelim. Web sayfalarınızda bir video içeriği olması, herkes için harika olurdu: arama motorlarının SERP'lerde daha iyi sıralamayla ödüllendirme olasılığı yüksekken, gerçek kullanıcılar daha yüksek bir dönüşüm için tamamıyla alakalı ve ilgi çekici bir verinin keyfini çıkarabilirler. Bu şekilde hareket ederek, tarayıcıların video içeriğini "sıradan bir yazı parçası gibi" aynı şekilde "okumalarına" yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Tam bir kelime transkripsiyonunun yanı sıra barındıracak olduğunuz her video için metin vurgulamanız gerekecek. Bunu yapmak için, Moz'un yaptığı bu alanda layık bir deneyim kullanmanızı öneririm (sadece harika tahtaları Whiteboard Friday'da izleyin). Diğer endüstri liderleri tarafından iyi şekillendirilmiş ve internette kolayca bulunabilen en iyi podcast'lere göz atabilirsiniz.

semalt media

Son olarak, videolar için meta veri optimizasyonuna geçelim. Zaten dediğim gibi, genel SEO ve video optimizasyon çalışmaları özellikle bu yönü çok benzer. Video açıklamanızın yanı sıra her başlıka sahip olun:

  • web sayfası içeriğiniz için tamamen ve doğal olan daha büyük tıklama
  • için daha çekici ve hoş geldiniz
  • meta tanımları 155 karaktere kadar geliyor
  • 55 karakterin
  • altında duran göz alıcı başlıkları.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport