Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ne Alınır En Sık Sorulan Sorular ve Cevaplar mısınız?

Sadece SEO dünyasına girmeye başlıyorsanız, her şey karışık görünebilir. Web'de, sitenize daha fazla trafik çekmek için öneriler veren yüzlerce makale mevcut olsa da, bazıları arama optimizasyonunun tam olarak ne olduğunu tam olarak anlamayan bazıları kesinlikle yararsızdır.

Semalt uzmanları, yeni başlayanlar için SEO dünyasını sıfırdan keşfetmek ne kadar zor olduğunu anlıyor. Bu nedenle, arama motoru optimizasyonunun teknik öğelerine çok fazla girmemeye karar verdik, bunun yerine SEO'nun birincil amacı ve stratejisinin temel niteliklerini açıklığa kavuşturmaya karar verdik.

seo questions and answers

Aşağıda, SEO hakkında en sık sorulan soruları topladık. Her sayıya açık ve özlü cevap eşlik eder. Arama motoru optimizasyonunun anlamını anlamak için hepsini okuyun.

6 En SEO Sorular ve Cevapları

1. SEO Maliyeti Ne Kadar? 

Bu, yaklaşımınıza ve nihai hedefinize kuvvetle bağlıdır. Temel bilgilerle yeni başlamak isteyen insanlar için, çalışmaların çoğunu kendileri yapabilmek haftada yaklaşık 10-20 saat sürer. Doğru yapılırsa, herhangi bir bütçe düzeyinde bir kampanya, başlangıçta yatırılana kıyasla daha fazla geri dönmelidir. Yine de, hepsi nişinize ve beklediğiniz sonuca bağlı.

 2. Ne Kadar Sürede Geçiyor? 

Bu da site sahibinin yaklaşımına bağlı olarak büyük farklılıklar göstermektedir. Haftada yalnızca taze içerik üretiyorsanız ve ne fazla para yatırırsınız ne de yeterli zaman harcarsanız, fark edilen sonuçları görmeye başlamanız bir yıla kadar sürebilir. Aksine, birkaç haftalık makale, doğal bağlantı oluşturma ve etkin içerik promosyonu, birkaç ay içinde önemli sonuçları görmenize yardımcı olacak faktörlerdir. Özetlemek gerekirse, bir kampanyayı ne kadar uzun süre takip ederseniz, göreceğiniz daha iyi sonuçlar elde edersiniz. Bu kadar basit.

 3. SEO için Kodlama Yapmam Gerekiyor mu? 

Bu bir zor. Cevap evet ve hayır. Hatırlanması gereken ilk şey: SEO'yla başlamak için bir kodlamaya ihtiyacınız yok. Bununla birlikte, bazı teknik öğeler, biraz arka plan web sitesi bilgisi gerektirir. Şimdi, çoğunlukla meta açıklamalarından ve robots.txt dosyasından bahsediyoruz. Neyse ki, bugün bir kaç yıl öncesine kıyasla, internetteki adım adım kılavuzları ve talimatları takip ederek programlama temellerini kendi başınıza elde etmek çok daha kolay.

 4. Google, Algoritmasını Yayınlamazsa, Nasıl Sıralama Alacağımı Nasıl Öğrenebilirim? 

Tüm bunlar deneme yanılma ya da başka bir deyişle deneyler ile ilgilidir. Bugünün SEO topluluğu, test sonuçlarını paylaşmada ve dalgalanmaları derecelendirmede çok aktif. İnsanlar, toplu olarak hangi faktörlerin sıralamaları etkilediği konusunda daha kesin sonuçlar çıkardıklarını anlıyorlar, bu da harika.

 5. Hedeflenecek İyi Anahtar Kelimeleri Nasıl Seçmelisiniz? 

2017'de arama algoritmalarının, semantik arama üzerinde anahtar kelime öbeklerini web'deki aynı cümlelere eşleştirmekten daha fazla kullandığını unutmamak önemlidir. Yine de, içerik konularınız için doğru anahtar kelimeleri seçmeniz mümkündür. Bunu, iş alanınızdaki genel kullanıcı soruları, eğilimli konular ve rakiplerinizin fark etmediğini fark ettiğiniz tüm ilgili işletme alanlarını arayarak kolayca yapabilirsiniz.

seo questions

 6. "Anahtar Kelime Dolması" nedir? 

Anahtar kelime doldurma, bir sayfada veya web sitesinde çok fazla anahtar kelime veya anahtar kelime öbeği ekleme işlemidir. Metnin her bir cümlesine bir anahtar kelime eklerseniz doldurursunuz demektir. Makaleyi yüksek sesle okursanız ve metinde sık sık bazı cümleler çıkarsa, doldurursunuz demektir. Çözüm açıktır - şey yapmayın. SEO ve kullanıcı deneyiminiz için kötü.

Bu "SEO sorular ve cevapları" listesini faydalı bulacağınızı umuyoruz. SEO'nun temelini keşfetmek eğlenin!

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport