Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Etki alanını değiştirirseniz SEO'ndaki ilerlememi nasıl kurtarırım?

Bir alan adının değiştirilmesi için iyi oluşturulmuş bir karar kesinlikle büyük bir şey. Ancak, bütçeyle mücadele eden, tam idam kurtarma yolunda ortaya çıkan şartları göz önüne alındığında, çoğumuz hayal kırıklığı yaşayabilir.

seo change domain

SEO'nun değişim sonrası gerçekleşen en gerçekçi sonuçları arasında organik trafikte geçici olarak bir kayıp var. Bu tür zararlar genellikle% 5-20'ye ölçeklendirilir ve en azından yeni URL'leri, yönlendirmeleri veya başka bir sayfayı incelemek için Google tarama robotlarının ihtiyaç duyduğu başlangıç döneminden itibaren web sitesi trafiğinde beklenir. güncellemeler. Her şeyden önce, sakin olun, çünkü bu zaman aralığı, kayıplarınızı telafi edebilecek kadar kesin olmalıdır. Bu şekilde, işletme markanızı ve aynı zamanda arama için geçerli markalı olmayan öğeleri hedef alan bir PPC kampanyasına başvurmanızı öneririm.

En yaygın olarak, webmasterların ve web geliştiricilerinin aslan payı terapi sonrası çalışmalara başlayacak ve SEO ve değişiklik alan çalışması başlatıldıktan sonra iyileşmeye başlayacaktı. Ancak bir adım uzaklaşabilirsin. Yani, Google'ın kendisinin yanı sıra geri kalan arama motorlarına yardımcı olacak, nelerin gerçekleşeceğine ve nelerin yeterince tepki vereceğine dair daha iyi bir anlayışa ulaşmaya çalışmak için elinizden gelenin en iyisini yapacak bazı ön çalışmalara gidebilirsiniz. Böylece, SEO'daki değişim alanınızı ve etrafındaki tüm karışıklıkları kesintisiz bir prosedür haline getirme konusundaki ilerlemenizi koruyabilirsiniz. Kendinizi bir patron gibi hissetmek, sadece şu proaktif adımları izlemekle öneririm:

  • Diğer yüksek etki alanı yetkili web sitelerine dayanan bağlantılarınızı yeniden oluşturmak mükemmel bir fikirdir. Geçerli Internet bağlantınızı güncellemek ve yeniden oluşturmakla meşgul olmakla birlikte, etki alanını değiştirmenin gerekliliğini yeni yeni fırsatlar olarak yorumlamaktan çekinmeyin. Yani, alan adını değiştirdikten sonraki haftalarda kolaylıkla daha yeni geri dönüşler yapabilirsiniz. Bunu yaptığınızda, Google'a daha doğru ve kullanışlı sinyal gönderirsiniz. Sonuçta SERP'lerde daha üst sıralarda yer alacak.

change domain

  • Eski geri bağlantılarınız için yeni URL'lerle yeniden çalışmayı unutmayın. Buradaki temel fikir, etki alanındaki yönlendirme sayısını aynı anda azaltarak kalite geri bağlantılarınızın tamamını geri kazanmaktır. Gitmek, internette (ahref'lere güvenmek için kullandığım) özel bir araç kullanarak tarama yapmak, en geri dönen otoriteyle geri bağlarınızı bulmak. Bulunduktan sonra hepsi için bir güncelleme istemek için e-posta kullanarak bir yardım çabası yürüttüğünüzden emin olun.
  • Son olarak, sosyal medya kanalları aracılığıyla yeni alan adınız için tanıtım yapmayı unutmayın. Bu şekilde, en popüler ve ilgili çerçeveler üzerinde web sitenizin URL'sini ve işletme marka adını (varsa) güncellenerek başlayın. Ayrıca, bazı sosyal medya kanallarınızdaki bir etkinlik için alan değişikliğini duyurmanız iyi bir fikir olabilir. Bu, yalnızca alanınızın değişeceğini haberdar etmenize yardımcı olur, ancak ürün veya hizmetlerinizin yüksek değerleri yine de aynı olacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport