Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Neden Beyaz Etiket SEO Ortağı Bulmak Önemli mi?

Bu yazı, arama motoru optimizasyonunu beyaz bir etiket SEO ekibine dış kaynaklı olarak yapmak isteyen tüm ajanslara ithaf edilmiştir. Bugün Semalt uzmanları, dış kaynak kullanımının başlıca avantajlarını açıklayacak ve böyle bir iş modelinin sizin için uygun olup olmadığını belirleyecektir.

Beyaz etiket SEO satıcısı ile iş ortaklığınızın doğru olup olmadığını düşünmek mi? Aşağıdaki soruyu cevaplamak için önce bazı ayrıntıları açıklığa kavuşturmak zorundayız. Yani, noktaya daha yakın.

white label seo

SEO'nun dış kaynak kullanımı konusunda yola çıktıklarında küçük ve orta büyüklükteki ajansların sıklıkla sahip oldukları en yaygın sorulardan bazıları şunlardır:

 1. İş Yükümlülüğü Düzenlemesi Nasıl Çalışır? 

Bir dış kaynak şirketini seçerken dikkat etmeniz gereken ilk şey, ekibin işi doğru yapabilmek için koordine olup disiplinli olup olmadığıdır. Unutmayın, ekibin tüm üyeleri işin ne zaman yapılacağını ve ne tür teslimatların yapılacağını biliyorsa, şirketinizin böylesine bir yaklaşımdan daha fazla fayda sağlayacaktır.

Aklınızda bulunsun, tüm ajans faaliyetlerini takip eden merkezi bir sistem olmalıdır. Ayrıca, tekliflerin açık olduğundan ve tutarlı fiyatlandırma anlayışından emin olun.

 2. Bir SEO Bayisine İş Outsource sonra Deliverables Kontrol Kim mi? 

İşinizdeki iş akışını dışa aktardığınız zaman, olanı kontrol altına almanız anlamına gelmez. Kaynaklar başka bir ajans için çalışabilir olması, ne olacağına daha az etkisi olması gerektiği anlamına gelmez. Şirketler dış kaynaklı SEO göründükleri için% 100 duyarlı ve geribildirimleriyle ilgilenen bir ekip bulmalıdırlar.

Aşağıdaki yönergelere sahip takımlar sizi kontrol dışı hissettirmez. Bunun yerine, ilerleme hakkında sizi bilgilendirirler. Beyaz bir etiket SEO ajansı ile iyi bir çalışma ilişkisi, müşterilerin ulaştırılabilen ürünleriyle ilgili kararlar vermekte özgür olduğunuz anlamına gelir.

 3. Siyah Etiket SEO Ajansından Herhangi Bir Raporlamayı Bekleyeyim mi? 

Evet, yapmalısın. Raporlama, herhangi bir dış kaynak kullanımı kampanyasının ayrılmaz bir parçasıdır. Yüksek kaliteli raporlar ve istatistikler, iş akışınız üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanıza yardımcı olan güçlü araçlardır. Site sahiplerinin her şeyin zamanında teslim edilip edilmediğini anlamakta ve doğru yaptırmalarında yardımcı olmaktadır.

Her bir ajans raporlamaya farklı bir yaklaşıma sahip olduğundan ekip üyeleriyle konuşmanız ve beyaz etiket SEO şirketinin ihtiyaçlarınızı karşılama konusunda ne kadar esnek olduğunu görmeniz önemlidir.

seo partners

 Sarma 

Siz ve işiniz için neyin doğru olduğuna siz karar verebilen tek kişi sizsiniz. Bununla birlikte, zaten her ikisine de ulaşmış ajansı kullanmanın sayısız yararı vardır: Ölçek ekonomisi ve yüksek teknoloji yeteneği. Böyle bir şirketle ortaklık kurmakla, işinizi büyütmeye odaklanmak sizin için çok daha kolay olacaktır.

Birçok ajans tarafından zaten kanıtlanmış olduğu gibi, beyaz bir etiket kullanarak SEO ajansı, doğru yapılırsa büyümenin hızlı bir yoludur. Bununla birlikte, bu yolculukta seçim sürecinde gereken önlemin alınması gerektiğini unutmamalısınız.

Umarız şimdi, beyaz etiket SEO satıcısı ile ortak çalışmanın önemini anlarsınız.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport