Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO Case Study İyi bir Pazarlama Aracı mıdır?

İstatistiklere göre, müşterilerin% 90'dan fazlası medya mesajının hikaye gibi geldiğini tercih ediyor. İkna edici bir hikayenin insanların belirli bir konuyu daha iyi anlamalarına yardımcı olduğu kanıtlandı. Herkes sonsuza dek mutlu yaşadığı zaman yetişkinlerin bile aceleye getirme hissini yadsınamaz.

SEO vaka çalışması harika bir pazarlama aracıdır. Bugün Semalt uzmanları size aşağıdaki çözüm hakkında daha fazla bilgi verecektir. Makaleyi okuduktan sonra, işletmenizin pazarlanması için vaka analizlerini nasıl uygulayacağınızı öğreneceksiniz.

seo case study

Vaka Çalışması Tanımı

Bir vaka çalışması, işletmenizin müşterinizin ihtiyaçlarını nasıl karşılayabileceğini açıklayarak bir müşterinin sorununu artırmanıza yardımcı olabilecek güçlü bir araçtır. Bir vaka çalışması, birincil amacı, kullanıcıların ürün ve hizmetlerini almasını sağlamak olan web sitesi sahipleri için mükemmel bir seçenektir. Vaka incelemelerini o kadar özel yapan şey, öykü anlatımını işinizle ilgili bilgilendirici içeriğe karıştırma biçimidir.

SEO'da Vaka Analizi Kullanmanın Temel Nedeni nedir?

SEO Durum Çalışması Tanıtım için Etkili Bir Araçtur

Çoğu çevrimiçi pazarlamacılar, web sitelerinde vaka incelemelerinin yayınlanmasını önerir. Bununla birlikte, daha fazla müşteri çekebilmek için daha ileri gidip bir yerel gazete veya dergi sunabilirsiniz. Ününü geliştirmek için bir başka harika seçenek vaka incelemenizi sektörünüze ayrılmış bazı kaynaklara sunmaktır.

Ayrıca, endüstriye özgü LinkedIn gruplarını da göz önünde bulundurun. Deneyiminizi diğer insanlarla paylaşmak için mükemmeldirler. Dediğim gibi, paylaşım önemlidir. İnsanları kendilerine ait özgür ve yararlı bilgiler sunarak özel hissettirin.

Vaka incelemelerini LinkedIn Pulse'da özgürce yayınlayabilirsiniz. Bu sitenin platformu, kullanıcıların daha sonra paylaşabilecekleri makaleleri kendi kendine yayınlamalarını sağlar. SEO'nuz için bir başka harika fikir, varolan örnek olay incelemesinin bir slayt sunumuna ya da paylaşılacak bir bilgi grafiğine dönüştürülmesidir. İşiniz bittikten sonra, sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

Vaka incelemenizi potansiyel ve mevcut müşterilere göndermek için bilgi materyali olarak kullanabileceğinizi de belirtmek gerekir.

Bir SEO Vaka Çalışmasının Yapısı

İdeal olarak, vaka incelemenizin başlangıç, orta ve sonuna sahip olması gerekir. Unutmayın, vaka incelemeleri genellikle ortalama eğlenceli hikayelerden daha uzun ve derinliklidir. Bu nedenle, doğru planlama anahtardır. Bir dahaki sefer vaka incelemesini hazırlarken, aşağıdaki bileşenleri içerdiğinden emin olun:

  1. Kısa ve anlaşılır başlık;
  2. Olası müşterinin karşılaştığı soruna derinlemesine bir bakış;
  3. İşletmenizin müşterinin sorunlarını nasıl ele aldığına ilişkin bir açıklama;
  4. Hizmetinizin veya ürününüzün müşteriye nasıl yardım ettiğini gösteren kanıt;
  5. Ürününüze veya hizmetinize dönük eylem çağrısı.

Bir vaka çalışması oluştururken hangi stili seçmeniz size kalmış. Hatırlanması gereken önemli nokta, vaka incelemenizin sonuna kadar çözülecek bir hikaye oluşturması gerektiğidir.

seo case

Sarma

Özetlemek gerekirse vaka incelemesi, SEO'yu çeşitli şekillerde geliştirebilecek güçlü bir araçtır. Vaka incelemeleri, hizmet veya ürününüzle çalışmanın neye benzediğini ayrıntılı olarak inceleyerek daha fazla potansiyel müşteriyi cezbetmeye yardımcı olur.

Tebrikler! Artık zorlayıcı bir vaka çalışması oluşturma temellerini biliyorsunuzdur. Belki de, kendi hikayenizi anlatmanın zamanı geldi.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport